Pokorni Zoltán

További híreink

pokorni01

A gyerekekre leselkedő internetes veszélyekre hívja fel a figyelmet a Hegyvidéki ONvédelem Program, amely már az országgyűlési képviselők érdeklődését is felkeltette: Pokorni Zoltán polgármester a Kulturális bizottság Női Méltóságért Albizottsága ülésén résztvevő politikusoknak mutatta be a Hegyvidéki Önkormányzat hazánkban egyedülálló kezdeményezését.

pokorni02
Hegyvidéki ONvédelem Program néven átfogó kampányt indított az önkormányzat a gyerekekre leselkedő internetes veszélyek visszaszorítása érdekében. Az online visszaélésekre, valamint azok kivédésének módjaira diákok és pedagógusok képzésével, Szülői Akadémiával, valamint köztéri installációkkal, például a „cukros bácsi” és az „adathalász” figurájával hívják fel az érintettek figyelmét.

pokorni05

„Az innovatív iskola felismeri a problémáit, teendőit, válaszokat szül rá és megpróbálja azokat a valóságba ültetni” – mondta Pokorni Zoltán polgármester azon a szakmai fórumon, amit az integrált nevelési gyakorlatot folytató II. kerületi Gyermekek Házában rendeztek az intézmény alapításának 25. évfordulója alkalmából.

fefe01kis

A Magyar Nemzet Online interjúja Pokorni Zoltánnal itt olvasható.