Pokorni Zoltán

További híreink

A Szamos Marcipán Szépkilátás Cukrászda kapta a legtöbb szavazatot az önkormányzat által meghirdetett Hegyvidék Legjobbjai versenyen. Az elismeréssel járó emblémát Pokorni Zoltán polgármester és Dr. Váczi János alpolgármester adta át a svábhegyi üzlet vezetőinek. A HTV tudósítása itt tekinthető meg.

„Szoros volt a cukrászdák közötti verseny, sokan adták le szavazatukat kedvenceikre” – mondta el a kerület polgármestere a Szamos Marcipán Szépkilátás Cukrászdájában, amely győztesként került ki a Hegyvidék Legjobbja címért zajló megmérettetésben. Pokorni Zoltán az ünnepélyes díjátadón gratulált a címet elnyerő üzlet vezetőinek, majd arról beszélt: minden résztvevő nyerhetett a versennyel, amely hozzájárult ahhoz, hogy a cukrászdák közönségéből közösség válhasson.

Dr. Váczi János alpolgármester megemlítette, hogy a Hegyvidék Legjobbja díjat jövőre szeretnék újabb kategóriákban is meghirdetni. Az önkormányzat az elkövetkező hónapokban a hegyvidéki kávézók, hentesek, pékségek, fodrászatok, virágboltok, fagylaltozók, zöldségesek és éttermek törzsközönségét kéri majd arra, hogy támogassák voksaikkal kedvenc üzletüket.

Kelényi Ádám, a Szamos Marcipán Kft. gazdasági- és HR igazgatója elmondta: minden nap azon dolgoznak, hogy a nagyapja által alapított és az apja által országos hírűvé tett Szamos Marcipán színvonalát megőrizzék, illetve tovább fejlesszék. A 2004 óta működő Szépkilátás Cukrászda vendégkörének túlnyomó részét a környéken lakó családok teszik ki, de hétvégén a Normafához kirándulók is nagy számban térnek be hozzájuk. A svábhegyi cukrászda egyik legnagyobb vonzereje a hatalmas kert, ahol nyáron, a gesztenyefák árnyékában szívesen töltik idejüket a vendégek.
Nyomtatás