Pokorni Zoltán

További híreink

A MOM Kulturális Központban idén is megmutatták a hegyvidéki pedagógusok, hogy nemcsak tanítani, de lazítani is kiválóan tudnak. A 17. alkalommal megrendezett hagyományos bálon közel háromszázan vettek részt. Az ünnepelteket Pokorni Zoltán polgármester köszöntötte.

 

Közel háromszázan vettek részt a MOM Kulturális Központ kupolatermében rendezett pedagógus bálon, amelyet idén is a Normafa Óvoda szervezett. A black and white (fekete és fehér) tematikájú est a hegyvidéki Szivárvány Táncszínház show műsorával indult, ami azonnal lázba hozta a kerületben tanító pedagógusokat. A látványos produkció után a Normafa Óvoda átadta a stafétát, így a következő két évben az Orbánhegyi Óvoda feladata lesz a bál megrendezése. „Valahol sajnálom, hogy jövőre már nem mi szervezzük ezt a jeles eseményt, de nem bánkódunk. A kemény munka meghozta a gyümölcsét, nagy örömünkre szolgál, hogy a bál lehetőséget adott arra, hogy leomoljanak a falak és így más intézményekben tanító kollégákkal közelebbi kapcsolatba kerülhettünk. Köszönettel tartozunk az önkormányzatnak, amiért támogattak minket” – fogalmazott Doba Csilla, aki az est koncepciójáról is beszélt lapunknak: „A black and white téma lényege az, hogy ez a találkozás kicsit visszarepítsen minket abba a korba, amikor még a televíziót is csak két színben nézhettük…” – tette hozzá a Normafa Óvoda vezetője.

 

A finom falatok, a jóízű beszélgetések és az izgalmas kvízjáték mellett a pedagógusok hajnalig tartó élőzenés mulatságon rophatták a talpalávalót. „Magasan van a léc, de nagyon jó, fiatal és végtelenül kreatív csapatom van. A jövő évi bállal kapcsolatban már vannak ötleteink, reméljük, hogy nekünk is sikerül emlékezetes esttel kedveskednünk a kollégáknak” – lelkendezett Imrikné Krébecz Anita, az Orbánhegyi Óvoda vezetője.

 

„Büszke vagyok a hegyvidéki pedagógusokra, hiszen az évről-évre megrendezésre kerülő ünnepség komoly bállá nőtte ki magát. Ez nem csak egy egyszerű munkahelyi találkozó. Örömmel tölt el, hogy egyre több férj is részt vesz az ünnepségen. A díszítés elegáns és gondos, a hangulat pedig fantasztikus. Jó látni, hogy mire képesek a hegyvidéki pedagógusok” – méltatta a hagyományos bált Pokorni Zoltán polgármester, aki jól ismeri a köznevelés mindennapjait, hiszen korábban ő maga is tanárként dolgozott.

 

„Meggyőződésem, hogy ez a rendezvény segít abban, hogy a pedagógusok kicsit levetkőzzék a hétköznapok szerepeit, s maguk mögött hagyják a monotonitást. Ezen az esten együtt lehetnek, szabadon beszélgethetnek, jóízűen szórakozhatnak, feltöltődhetnek. Egyebek mellett ezért is olyan fontos esemény a hegyvidéki pedagógusok bálja” – magyarázta Fonti Krisztina alpolgármester.Nyomtatás