Pokorni Zoltán

További híreink

Finom falatok, örökzöld slágerek, izgalmas játékok és jóízű beszélgetések – ismét remek hangulatú estet tölthettek együtt a hegyvidéki pedagógusok, akik a számukra rendezett bálon megmutatták, nemcsak tanítani, de lazítani is tudnak. Az ünnepelteket Pokorni Zoltán polgármester köszöntötte a MOM Kulturális Központban.

Minden eddiginél többen, közel háromszázan vettek részt a MOM Kulturális Központ Kupolatermében megrendezett pedagógus bálon, amelyet idén a Normafa Óvoda szervezett. A különleges estet izgalmas műsorok, zenei kvízjáték és svédasztalos vacsora tette felejthetetlenné.

„Már szeptemberben elkezdtük a bál szervezését; különös gondot fordítottunk arra, hogy idén ismét nagyon jó hangulatban lehessen részük a kollégáknak. Köszönetet kell mondanom, hiszen az önkormányzat támogatása nélkül ez a hagyományos program nem valósulhatna meg évről évre.” – árulta el a szervezés részleteit Doba Csilla, a Normafa Óvoda vezetője.

A köznevelésben dolgozókat a korábban tanárként dolgozó Pokorni Zoltán köszöntötte. „Az ünnepség hosszú ideje jól működik. Ennek oka talán az, hogy a résztvevők itt megtalálják azt, amire valóban szükségük van. Úgy gondolom, hogy azok az értelmiségi szakemberek, akik egész évben egymás mellett dolgoznak, igényt tartanak arra, hogy kötetlenebb formában is találkozzanak. Itt történnek az igazi eszmecserék.” – hangsúlyozta a pedagógus bál fontosságát a polgármester, aki az idei szervezők áldozatos munkáját külön méltatta.

„Fontos, hogy azok az emberek, akik a hétköznapjaikat együtt töltik, ilyen módon is találkozzanak. Ez az est nagyban befolyásolja majd a munkahelyi légkört, hiszen a bál egy kiváló lehetőség arra, hogy a pedagógusok közelebbről is megismerjék egymást.” – fogalmazta meg az esemény lényegét Fonti Krisztina alpolgármester.

 Nyomtatás