Pokorni Zoltán

További híreink

Elkészült a Hegyvidéki Önkormányzat újabb okostelefonos fejlesztése, a Normafa Park applikáció. Általa könnyen és gyorsan hozzáférhetővé válnak a Normafával kapcsolatos legfontosabb információk, legyen szó a területet érintő hírekről, aktualitásokról, a közelgő eseményekről, vagy akár a helyi időjárásról, aminek ismerete fontos lehet egy kirándulás, vagy bármilyen más, a helyszínre tervezett szabadtéri program kapcsán. Érdemes letölteni!

Az ingyenesen letölthető Normafa Park applikáció Android és IOS rendszerű okostelefonokra, tabletekre tölthető le, – mondta el lapunknak Névai Gábor, az önkormányzat digitális stratégiai menedzsere. Az új Normafa-alkalmazás a két és fél évvel ezelőtt bemutatott Hegyvidék-applikációtól független program.


A naprakész praktikus információkat és kulturális érdekességeket egyaránt tartalmazó Hegyvidék-alkalmazást több ezren töltötték le a megjelenése óta, és sokan használják rendszeresen, annak köszönhetően, hogy folyamatosan fejlesztik a tartalmakat. Az itt élők és az idelátogatók számára kifejlesztett ingyenes alkalmazás a kerület mintegy ötszáz intézményét, nevezetességét, vendéglátóhelyét mutatja be, külön kategóriákba rendezve, fotókkal illusztrálva. Az elmúlt időszakban parkolási modullal és úthiba-bejelentővel is bővült a szolgáltatások palettája.


Névai Gábor hozzátette: változatlanul várják azoknak a kerületi szolgáltatóknak a jelentkezését, amelyek szeretnék a Hegyvidék-applikáció keretein belül elérhetővé tenni alapadataikat. Az információk közzétételéért nem számít fel díjat az önkormányzat. A Hegyvidék- és a Normafa-applikációkkal kapcsolatban a honlap@hegyvidek.hu e-mail címen és a www.hegyvidek.hu honlapon lehet további információkhoz jutni.Nyomtatás