Pokorni Zoltán

További híreink

Négy kerület 1-1 millió forintos hozzájárulásával egy új gépjárművet vehettek át az Észak-Budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség kötelékében szolgálatot teljesítő tűzoltók.

Nagy Gábor Tamás, Láng Zsolt, Bús Balázs, valamint Pokorni Zoltán polgármester adta át a II. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon azt a Dacia Duster négykerék-meghajtású gépjárművet, aminek megvásárlásához az I., II., III., illetve a XII. kerületi önkormányzat nyújtott 1-1 millió forintos támogatást.

„A budai polgárok sokat köszönhetnek a tűzoltóságnak, hiszen gyakran az életünket, vagyonunkat mentik az itt dolgozók” – mondta az átadás alkalmából Pokorni Zoltán. A Hegyvidék polgármestere hangsúlyozta: a négy észak-budai önkormányzat mindegyikének fontos, hogy a tűzoltók megfelelő körülmények között dolgozhassanak, ezért évek óta mindannyian támogatják kisebb-nagyobb összegekkel a működésüket.

A Hegyvidéki Önkormányzat képviselőtestülete tavaly ötmillió forintot szavazott meg a tűzoltóság támogatására. Ebből kétmillió forintot biztosítottak a Budakeszi úti laktanya felújítási munkáihoz, további kétmilliót a legkiválóbb dolgozók jutalmazására adtak, egymillió forinttal pedig a közbeszerzési eljárás keretében megvásárolt és most átadott gépjármű beszerzéséhez járultak hozzá.
Nyomtatás