Pokorni Zoltán

További híreink

A Larus Rendezvényközpont második alkalommal látta vendégül a Fekete István Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola tanárait, diákjait és családtagjaikat. A varázslatos pillanatokban gazdag vasárnapi mulatságot az ízletes lakoma, az izgalmas zenei produkciók és a meglepetésvendég tette felejthetetlenné.

Ismét pazar vendéglátásban lehetett részük a Fekete István Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola tanárainak, diákjainak és családtagjaiknak. Pokorni Zoltán elmondta, hogy Szabó Géza, a Larus Rendezvényközpont vezetője kereste fel őt azzal, hogy szívesen rendeznének egy karácsony előtti ünnepi ebédet a rászorulóknak. „Hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy a Fekete István Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola tanulóinak, pedagógusainak és szüleiknek szeretnénk örömet okozni. Nekik sokkal több problémával, gonddal kell megküzdeniük a mindennapokban, mint az egészséges embereknek. Ez a karácsony előtti ünneplés talán segít abban, hogy erre a kis időre kicsit kiszakadjanak a hétköznapokból.” – összegezte a rendezvény célját a polgármester, aki külön kiemelte, nagyon hálás a Larus Rendezvényközpont munkatársainak kedvességéért, figyelmességéért, valamint azoknak a fellépőknek, akik műsoraikkal még színesebbé teszik az ünnepi találkozót.


A közös ebéddel induló rendezvényen mindenki nagyon elégedett volt az ízletes fogásokkal és a felszolgálók kedvességével. „ Fantasztikusan érzem magam! Nagyon jól esett, hogy most nem nekem kellett tálalnom, hanem engem szolgáltak ki. A gyerekeimen is látom, hogy jól mulatnak.” – mondta Zsuzsanna, a Fekete Iskola konyhása, akinek mindkét gyermeke ebbe az intézménybe jár.


A lakmározás után fergeteges hangulatot teremtettek a fellépők és a meghívott vendégek. A zenei élményről az Eszter-lánc mesezenekar, Szatmári Juli, a Brussels zenekar és Odett gondoskodott, kellemes karácsonyi meséjével Csőre Gábor varázsolta el a megjelenteket, a Noé Állatotthon Alapítvány kedves kutyái türelmükkel és szeretetükkel vívták ki a gyerekek kényeztető simogatását, a Fekete István Iskola zenekara pedig megható produkciójával koronázta meg a kellemes vasárnap délutánt.


„Nagyon örülünk annak, hogy egy kicsit iskolán kívül is együtt lehetünk a gyerekekkel és szüleikkel. Tavaly úgy tapasztaltuk, hogy a kötetlen körülmények, a közös mulatás még szorosabbá tette a közösségünk közötti összetartást.” – árulta el lapunknak dr. Somogyiné Takács Andrea, a Fekete István Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola igazgatója.


A mulatságra a Mikulás is ellátogatott, akinek a gyerekek szebbnél szebb versekkel és énekekkel kedveskedtek: „Nagyon jól éreztem magam, jó, hogy eljött hozzánk a Télapó és mesélt nekünk egy kicsit. Holnap az iskolában biztos, hogy sokat fogunk beszélni a mai napról.” – mondta Anasztázia, aki már most nagyon várja, hogy jövőre, ugyanitt ünnepelhessen a társaival.
Nyomtatás