<![CDATA[Pokorni Zoltán | RSS]]> ]]> ]]>
Pokorni Zoltán
<![CDATA[SÍRE FEL A NORMAFÁN]]>https://www.pokornizoltan.hu/hegyvidek/keruleti-hirek/sire-fel-normafan?objectParentFolderId=2139Ünnepélyes keretek között adták át a teljesen újjáépített Vasas-síházat a Normafán, közelebbről az Anna-rét mellett, ahol a sífutók és szánkózók legnagyobb örömére már a hóágyú is működik. Az eseményen a kormány és a Vasas SC képviselői mellett Pokorni Zoltán polgármester is részt vett.

„Az az igazi élvezet, amikor az él vezet” – ezzel a síelő berkekben jól ismert mondással kezdte beszédét Schmidt Ádám. Szerinte az első síelés után mindenki egyetért ezzel a kijelentéssel, hiszen ez egy olyan sport, amit nagyon könnyű megszeretni.
A sportért felelős államtitkár emlékeztetett, hogy a kormányzat egyik fontos célkitűzése a sportnemzetből sportoló nemzetté válás megvalósítása, ezért is támogatnak minden olyan kezdeményezést, ami közelebb hozza az emberekhez a mozgást, a sportolást az év bármely szakában. A versenyszintű sítudáshoz persze kellenek edzők, tehetséggondozás, no meg megfelelő infrastruktúra. Utóbbival jól állunk, az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően ma már hazánkban is egyre több helyszínen lehet űzni ezt a rendkívül népszerű sportágat. És, bár az évszázados síhagyományokkal rendelkező országokat még nem sikerült utolérni, de a sportág hazai fejlődése szemmel látható.

Nem véletlen, hogy a nemrég bemutatott új sportfejlesztési programban a nyári mellett a téli sportágak szövetségeit is megszólították. Ezek a sportágak is helyet kaptak az egyes kategóriákban. A besorolás alapján a sí és snowboard esetében a következő két ötkarikás ciklusban szeretnék, ha a versenyzők kvótákat szereznének.

Schmidt Ádám megemlítette, hogy a Vasas SC Síszakosztálya 70 évvel ezelőtt alakult meg, a síház pedig 1974 óta üzemel a Normafán. Szolgálja a klub északi sírészlegének élsportolóit és biztosít sportolási lehetőséget több ezer gyermek számára. Közel 50 év elteltével elengedhetetlenné vált az épület rekonstrukciója, ami másfél év alatt valósult meg.

„Úgy gondolom, ez egy gyönyörű karácsonyi ajándék a Vasas családnak, a klub kötelékében munkálkodó szakembereknek és versenyzőknek, továbbá a Normafára látogatóknak” – zárta beszédét az államtitkár.

1892-ben itt született a magyar sísport, amikor két lelkes sportoló először a Vérmezőn próbálkozott meg a síeléssel – azaz csatolt akkori nevén lábszánkót – majd nagyobb lejtőt keresve a Normafán végre valóban hódolhattak a síelés örömeinek – hívta fel a figyelmet Pokorni Zoltán, majd arról beszélt, hogy nem messze innen volt telke a Sigray családnak, ahol az első rövid lesiklóversenyt is rendezték a Normafán. Ezért is nevezte el az önkormányzat a mostani büféknél lévő területet Sigray Antal grófról.

A polgármester elárulta, hogy rengetegen tanultak meg sízni a Normafán, ő viszont nem tartozott közéjük, ám sokat járt ide később a felvonós pályára.

„Azon vagyunk, hogy ne csak a szánkópálya és a sífutópálya, hanem idővel a lesiklópálya is elkészüljön. Ez egy közös ügy, hisz egy évben több mint 1 millió 200 ezer ember jön ide. Nekik szól a Normafa megújításának programja, amivel szerencsénk van, mert volt időnk szép lassan, apránként előre menni. Kevés ilyen fejlesztés létezik, mert általában mindenki be van kényszerítve a négyéves kormányzati ciklusokba, mi viszont lépésről, lépésre haladhatunk, így nem építünk túl nagyot, túl sokat, csak annyit, amit fel is tudunk tartani” – hangsúlyozta Pokorni Zoltán, aki szerint ebbe a folyamatba nagyszerűen beleillik a síház, ami pont akkora, amekkorára szükség van.

Fürstner József köszöntőjét azzal kezdte, hogy a magyar sísport végre visszatérhetett szülőhelyére, a Normafára. Az idén alapításának 110. évfordulóját ünneplő Magyar Sí Szövetség elnöke kifejtette, hogy a síház emblematikus helyszíne a magyar sízésnek ezért is jár köszönet a Vasasnak, hogy sokat tett az épület megőrzéséért és megújításáért.
„Amikor ezt az új létesítményt látjuk, visszatér az emlékezetünkbe az olajkályha és a viasz illata, ami hozzátartozott egykor az itteni sífutó élethez” – elevenítette fel emlékeit Fürstner József.

A Vasas Sí Szakosztályt vezető Tóth Etre úgy látja, hogy az egész magyar sísport számára meghatározó a síház újjáépítése. Mert visszahozza a lehetőségét annak, hogy az északi és alpesi szakág nemzetköz szinten is visszatérjen az őket megillető helyükre. Ahogyan fogalmazott, egykor több sípálya, síugró sánc működött itt, a Normafa programmal sok minden újra megvalósulhat. E mellett kitért arra is, hogy a fejlesztés nemcsak a versenyzőket, hanem a hobby sportolókat is kiszolgálja. A szakember egy nagyszerű eredményről is beszámolt. Elmondta, hogy a Vasasos Tóth Zita nemcsak olimpián indulhatott, hanem a világranglista 80. helyén áll jelenleg, ami magyar sportolónak most először sikerült.

Markovits László kifejtette, hogy a 2016-ban indult létesítményfejlesztési programjuk utolsó állomásához értek a síház rekonstrukciójával, mostanáig több mint 15 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg a Vasas által használt és vagyonkezelt állami tulajdonú létesítményekben. A Vasas SC elnöke köszönetet mondott a kormányzatnak a támogatásért, valamint mindazoknak, akik elősegítették a beruházások létrejöttét.

Hozzátette: mintegy 2000 bajnoki cím, számos téli olimpikon és sok ezer sportoló gyermek fémjelzi az 1952-ben alapított síszakosztály munkáját. Az alapokat a legendás Beták Imre tette le, az utóbbi évtizedekben pedig Holló Miklós, Rosivall Zoltán, Lednyiczky Zsigmond, Fazakas Mónika és mások kitartó munkája tartja életben a szakágat.
Az ünnepélyes megnyitó végén a piros-kék szalagot a meghívott vendégek, köztük a Vasas SC életműdíjas sílegendái, Benjamin Józsefné, Lednyiczky Zsigmond, Rosivall Zoltán és Holló Miklós, az aranygyűrűs Fazekas Mónika és a téli olimpikon Tóth Zita vágták át.

]]>
<![CDATA[BETEGBARÁT HELYSZÍNRE KÖLTÖZÖTT A 10. SZÁMÚ FELNŐTT HÁZIORVOSI RENDELŐ]]>https://www.pokornizoltan.hu/hegyvidek/keruleti-hirek/betegbarat-helyszinre?objectParentFolderId=2139Kellemes hangulat, elkülönített bejáratok, tágas terek, akadálymentes közlekedés, lift és korszerű berendezések – hivatalosan is átadták a Szilágyi Erzsébet fasor 18. szám alatt felújított rendelőegységet. Az épület alsó szintjén a 3-as házi gyermekorvosi körzet, míg az emeleten, most már a 10. számú felnőtt háziorvosi rendelő fogadhatja a hegyvidéki betegeket.

A Hegyvidéki Önkormányzat 2016 őszén indította el rendelő-felújítási programját, melynek köszönhetően tizenkét helyszínen, tizenhat felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő újulhatott meg. A projekt fókuszában a korszerűsítés mellett az egységes megjelenés, a betegbarát hangulat és az akadálymentes környezet megteremtése állt. A négyéves beruházás utolsó állomása a Szilágyi Erzsébet fasor 18. szám alatti épület volt. Az itt üzemelő gyermekorvosi rendelővel kapcsolatos munkálatok két évvel ezelőtt értek véget, a felújítás összköltsége bruttó 134 577 654 Ft volt, melyet az önkormányzat az Egészséges Budapest Program támogatási forrásából valósított meg. A korszerűsítés során a nyílászárók, a vizesblokkok, a burkolatok, a felületképzések, az elektromos- és a fűtési hálózat, valamint a gépészezi rendszerek is megújultak, a 212 m2-es terület racionalizálásával a rendelők tere átjárhatóbb és kihasználhatóbb lett, valamint akadálymentes illemhelyeket is sikerült kialakítani. A váróteremben új padok és asztalok szolgálják a betegek komfortját. „A háziorvosi rendelőben négy gyermekorvos és kilenc védőnő praktizál, akik mintegy 8000 hegyvidéki családot látnak el. Nagy öröm számunkra, hogy a kicsik is vidám környezetebe érkezhetnek szüleikkel, nagyszüleikkel. Az átalakításnak köszönhetően most már a fertőző betegek, az egészséges páciensek és a tanácsadásra érkezők is külön bejáraton jöhetnek az elkülönített vizsgálatokra” – beszélt a részletekről Fonti Krisztina alpolgármester.

A komplex felújítási projekt második, és egyben utolsó fázisaként az emeleten, 226 m2-en négy háziorvosi praxis számára rendelő, fektető váró és kiszolgáló helyiséget alakítottak ki, de itt működhet a Hegyvidéki Betegirányítás diszpécserközpontja is, amely jelentősen hozzájárul az ellátás gördülékeny működéséhez. Az új, akadálymentes felnőtt háziorvosi rendelő bruttó 379 723 319 Ft-ból jöhetett létre, melyet az önkormányzat saját forrásból, valamint az Egészséges Budapest Program során elnyert 300 millió Ft-ból finanszírozott.

A Pannonterv Kft. tervei alapán megvalósult kivitelezés részeként megújult a tető, a teljes héjazat és az ereszcsatorna, a műemlékvédelmi épület homlokzati díszítőelemeit rekonstruálták, a faszerkezetű ablakokat pedig korhű nyílászárókra cserélték, de a gépészeti, illetve elektromos hálózatot is korszerűsítették. Az épület előtt négy parkoló kapott helyet, az akadálymentes közlekedés érdekében személyfelvonó szolgálja a mozgáskorlátozott betegeket. „Az egykor vámházként működő, a kerület határán álló épület nagyon komoly történelmi múlttal rendelkezik, ezért nagyon örülünk annak, hogy értékként újulhatott meg” – mondta Nagy Gergely műemlékvédelmi építész, aki szakértő csapatával korábban a Zugligeti Általános Iskolát is felújította.

„Minden háziorvosi rendelőnk egységes, derús, skandináv stílusú arculatot kapott. A gyermek és felnőtt betegek most már megnyugtató környezetben látogathatják orvosaikat” – emelte ki Pokorni Zoltán, aki arra is kitért, hogy a rendelők felújítása közül a Szilágyi Erzsébet fasor 18. szám alatti épületre a legbüszkébbek. „A legnehezebb és a legdrágbb projekt volt, hiszen valójában egy fontos műemlék épületet újítottunk fel, amiben szinte mindent cserélni kellett. Azt gondolom, sikerült megvalósítanunk az elképzeléseinket: a földszinten és az emeleten is kellemes hangulatú rendelőkbe érkezhetnek a páciensek. S bár itt vagyunk Buda egyik legforgalmasabb csomópontjánál, a háromrétegű üvegablakoknak köszönhetően a külső zajból semmit nem lehet hallani” – jegyezte meg a polgármester, aki a kihívásokról is mesélt lapunknak. „A Hegyvidék mind a tizenhat háziorvosi rendelőjét korszerűsítettünk. Nem volt egyszerű, de sikerült megoldanunk, hogy a felújítások ellenére az orvosok és a védőnők zavartalanul tudják fogadni a betegeiket. A költözések során az optimális munkafeltételeket is szem előtt kellett tartanunk. Embert próbáló feladat volt, hat év alatt jutottunk a végére, de úgy gondolom, megérte, elégedettek vagyunk a végeredménnyel!” – emelte ki a polgármester.


„Örülünk az új helyszínnek! Korábban egy szobában, váltásban dolgoztunk a kollégákkal, itt viszont saját rendelőnk lehet, ráadásul a betegeket is jóval kellemesebb környezet várja” – osztotta meg véleményét dr. Kenyeres Zsuzsanna felnőtt háziorvos, aki közel harminc éve praktizál a Hegyvidéken.

]]>
2137<![CDATA[videó teszt]]>video-teszthttps://www.pokornizoltan.hu/video-teszt?objectParentFolderId=2137fejlec-cikk
main.php?folderID= 1 1 3 4 24 2121 2351 2353

További híreink

article hegyvidek/keruleti-hirek/osszefogassal-epulhet ?folderID=6154 ?folderID=2151&amp;objectID=5012928 ÖSSZEFOGÁSSAL ÉPÜLHET FEL AZ ANNA-RÉTI KÁPOLNA pz2011_intro_img ÖSSZEFOGÁSSAL ÉPÜLHET FEL AZ ANNA-RÉTI KÁPOLNA 7707
article hegyvidek/keruleti-hirek/szendioxid-lezeres ?folderID=6153 ?folderID=2151&amp;objectID=5012927 SZÉNDIOXID-LÉZERES KÉSZÜLÉKET KAPOTT A SZAKRENDELŐ pz2011_intro_img SZÉNDIOXID-LÉZERES KÉSZÜLÉKET KAPOTT A SZAKRENDELŐ 5723
article hegyvidek/keruleti-hirek/sire-fel-normafan ?folderID=6152 ?folderID=2151&amp;objectID=5012926 SÍRE FEL A NORMAFÁN pz2011_intro_img SÍRE FEL A NORMAFÁN 11411
article hegyvidek/keruleti-hirek/5-millio-forintos ?folderID=6151 ?folderID=2151&amp;objectID=5012925 5 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁS A TŰZOLTÓKNAK pz2011_intro_img 5 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁS A TŰZOLTÓKNAK 3896
article hegyvidek/keruleti-hirek/betegbarat-helyszinre ?folderID=6150 ?folderID=2151&amp;objectID=5012924 BETEGBARÁT HELYSZÍNRE KÖLTÖZÖTT A 10. SZÁMÚ FELNŐTT HÁZIORVOSI RENDELŐ pz2011_intro_img BETEGBARÁT HELYSZÍNRE KÖLTÖZÖTT A 10. SZÁMÚ FELNŐTT HÁZIORVOSI RENDELŐ 9333
article hegyvidek/keruleti-hirek/korszeru-kardiologiai ?folderID=6149 ?folderID=2151&amp;objectID=5012923 KORSZERŰ KARDIOLÓGIAI ESZKÖZÖKET KAPOTT A SZAKRENDELŐ pz2011_intro_img KORSZERŰ KARDIOLÓGIAI ESZKÖZÖKET KAPOTT A SZAKRENDELŐ 4373
article hegyvidek/keruleti-hirek/reformkori-jatszoter ?folderID=6148 ?folderID=2151&amp;objectID=5012922 REFORMKORI JÁTSZÓTÉR ÉPÜLT A HOLLÓSY SIMON UTCÁBAN pz2011_intro_img REFORMKORI JÁTSZÓTÉR ÉPÜLT A HOLLÓSY SIMON UTCÁBAN 9321
article hegyvidek/keruleti-hirek/befejezodott-utfelujitas ?folderID=6147 ?folderID=2151&amp;objectID=5012921 BEFEJEZŐDÖTT AZ ÚTFELÚJÍTÁS A ZSOLNA UTCÁBAN pz2011_intro_img BEFEJEZŐDÖTT AZ ÚTFELÚJÍTÁS A ZSOLNA UTCÁBAN 3712
article hegyvidek/keruleti-hirek/megkezdodott-jokai-kert ?folderID=6146 ?folderID=2151&amp;objectID=5012920 MEGKEZDŐDÖTT A JÓKAI-KERT FEJLESZTÉSE pz2011_intro_img MEGKEZDŐDÖTT A JÓKAI-KERT FEJLESZTÉSE 6380
article hegyvidek/keruleti-hirek/felavattak-masodik ?folderID=6145 ?folderID=2151&amp;objectID=5012919 FELAVATTÁK A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ HEGYVIDÉKI ÁLDOZATAINAK EMLÉKMŰVÉT A VÁROSMAJORBAN pz2011_intro_img FELAVATTÁK A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ HEGYVIDÉKI ÁLDOZATAINAK EMLÉKMŰVÉT A VÁROSMAJORBAN 12186
article hegyvidek/keruleti-hirek/demensellatassal-bovult ?folderID=6144 ?folderID=2151&amp;objectID=5012918 DEMENSELLÁTÁSSAL BŐVÜLT A NORMAFA GONDOZÁSI KÖZPONT pz2011_intro_img DEMENSELLÁTÁSSAL BŐVÜLT A NORMAFA GONDOZÁSI KÖZPONT 5237
article hegyvidek/keruleti-hirek/korszeru-konyhat-kapott ?folderID=6143 ?folderID=2151&amp;objectID=5012917 KORSZERŰ KONYHÁT KAPOTT A ZUGLIGETI BÖLCSŐDE ÉS ÓVODA pz2011_intro_img KORSZERŰ KONYHÁT KAPOTT A ZUGLIGETI BÖLCSŐDE ÉS ÓVODA 4643
article hegyvidek/keruleti-hirek/felavattak-eotvos-lorand ?folderID=6142 ?folderID=2151&amp;objectID=5012916 FELAVATTÁK EÖTVÖS LORÁND SZOBRÁT A GESZTENYÉS KERTBEN pz2011_intro_img FELAVATTÁK EÖTVÖS LORÁND SZOBRÁT A GESZTENYÉS KERTBEN 7221
article hegyvidek/keruleti-hirek/elso-fecskek-mar ?folderID=6141 ?folderID=2151&amp;objectID=5012915 AZ ELSŐ FECSKÉK MÁR BEKÖLTÖZTEK A HEGYVIDÉKI FECSKE-HÁZBA pz2011_intro_img AZ ELSŐ FECSKÉK MÁR BEKÖLTÖZTEK A HEGYVIDÉKI FECSKE-HÁZBA 8238
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-felho-utcai ?folderID=6140 ?folderID=2151&amp;objectID=5012914 ÁTADTÁK A FELHŐ UTCAI REFORMÁTUS ÓVODÁT pz2011_intro_img ÁTADTÁK A FELHŐ UTCAI REFORMÁTUS ÓVODÁT 14527
article hegyvidek/keruleti-hirek/fellelegezhet-normafa-uj ?folderID=6139 ?folderID=2151&amp;objectID=5012913 FELLÉLEGEZHET A NORMAFA: ÚJ HELYRE KERÜLT A BUSZFORDULÓ pz2011_intro_img FELLÉLEGEZHET A NORMAFA: ÚJ HELYRE KERÜLT A BUSZFORDULÓ 9209
article hegyvidek/keruleti-hirek/sikeresen-indult ?folderID=6138 ?folderID=2151&amp;objectID=5012912 SIKERESEN INDULT A HEGYVIDÉKI KIPAKOLÓ pz2011_intro_img SIKERESEN INDULT A HEGYVIDÉKI KIPAKOLÓ 7753
article hegyvidek/keruleti-hirek/ket-adotorony-tunik-el ?folderID=6137 ?folderID=2151&amp;objectID=5012911 KÉT ADÓTORONY TŰNIK EL A NORMAFÁRÓL pz2011_intro_img KÉT ADÓTORONY TŰNIK EL A NORMAFÁRÓL 2760
article hegyvidek/keruleti-hirek/civil-szervezetek ?folderID=6136 ?folderID=2151&amp;objectID=5012910 A CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁVAL ÉPÜLHET MEG A TANÖSVÉNY A NORMAFÁN pz2011_intro_img A CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁVAL ÉPÜLHET MEG A TANÖSVÉNY A NORMAFÁN 11400
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozosen-emlekezunk ?folderID=6135 ?folderID=2151&amp;objectID=5012908 KÖZÖSEN EMLÉKEZÜNK AZ OSTROM ÁLDOZATAIRA pz2011_intro_img KÖZÖSEN EMLÉKEZÜNK AZ OSTROM ÁLDOZATAIRA 664
article hegyvidek/keruleti-hirek/cziffra-100-fesztival ?folderID=6134 ?folderID=2151&amp;objectID=5012905 CZIFFRA 100 – FESZTIVÁL ÉS EMLÉKÉV pz2011_intro_img CZIFFRA 100 – FESZTIVÁL ÉS EMLÉKÉV 5620
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-megszepult ?folderID=6133 ?folderID=2151&amp;objectID=5012903 ÁTADTÁK A MEGSZÉPÜLT GYÓGYFŰ UTCÁT pz2011_intro_img ÁTADTÁK A MEGSZÉPÜLT GYÓGYFŰ UTCÁT 5614
article hegyvidek/keruleti-hirek/peldaerteku ?folderID=6130 ?folderID=2151&amp;objectID=5012897 Példaértékű együttműködés Budakeszi, a II. és a XII.kerület közlekedési problémáinak megoldásáért pz2011_intro_img Példaértékű együttműködés Budakeszi, a II. és a XII.kerület közlekedési problémáinak megoldásáért 2854
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-park-nyilt-normafanal ?folderID=6132 ?folderID=2151&amp;objectID=5012901 Új park nyílt a Normafánál a romos hotel helyén pz2011_intro_img Új park nyílt a Normafánál a romos hotel helyén 9829
article hegyvidek/keruleti-hirek/vedomaszk ?folderID=6131 ?folderID=2151&amp;objectID=5012899 Védőmaszk a szakrendeléseknek pz2011_intro_img Védőmaszk a szakrendeléseknek 2924
article hegyvidek/keruleti-hirek/szulok-a-normafanal ?folderID=6129 ?folderID=2151&amp;objectID=5012883 Hihetetlen, hogy mit művelnek a szülők a Normafánál pz2011_intro_img Hihetetlen, hogy mit művelnek a szülők a Normafánál 2329
article hegyvidek/keruleti-hirek/ez-nem-egy-film-ez-a-valosag ?folderID=6125 ?folderID=2151&amp;objectID=5012875 Ez nem egy film, ez a valóság pz2011_intro_img Ez nem egy film, ez a valóság 7314
article hegyvidek/keruleti-hirek/level-hegyvideki ?folderID=6123 ?folderID=2151&amp;objectID=5012871 Levél a Hegyvidéki Polgárokhoz pz2011_intro_img Levél a Hegyvidéki Polgárokhoz 3295
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-kiss-janos ?folderID=6121 ?folderID=2151&amp;objectID=5012867 Megújult a Kiss János altábornagy utcai rendelő pz2011_intro_img Megújult a Kiss János altábornagy utcai rendelő 2628
article hegyvidek/keruleti-hirek/maszofal-hajnoczy ?folderID=6119 ?folderID=2151&amp;objectID=5012863 Mászófal a Hajnóczy utcában pz2011_intro_img Mászófal a Hajnóczy utcában 5106
article hegyvidek/keruleti-hirek/onkormanyzati-segitseg-200221 ?folderID=6117 ?folderID=2151&amp;objectID=5012859 Önkormányzati segítség tűzoltóknak pz2011_intro_img Önkormányzati segítség tűzoltóknak 5102
article hegyvidek/keruleti-hirek/elektromos-kisbuszt ?folderID=6115 ?folderID=2151&amp;objectID=5012891 Elektromos kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház pz2011_intro_img Elektromos kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház 3602
article hegyvidek/keruleti-hirek/megszepult-deres-utcai ?folderID=6113 ?folderID=2151&amp;objectID=5012849 Megszépült a Deres utcai játszótér pz2011_intro_img Megszépült a Deres utcai játszótér 2031
article hegyvidek/keruleti-hirek/megszepult-mom-sport ?folderID=6111 ?folderID=2151&amp;objectID=5012845 Megszépült a MOM Sport uszodája pz2011_intro_img Megszépült a MOM Sport uszodája 1745
article hegyvidek/keruleti-hirek/felavattak-zugligeti ?folderID=6101 ?folderID=2151&amp;objectID=5012813 Felavatták a Zugligeti Általános Iskola új épületét pz2011_intro_img Felavatták a Zugligeti Általános Iskola új épületét 10436
article hegyvidek/keruleti-hirek/tematikus-jatszoter ?folderID=6093 ?folderID=2151&amp;objectID=5012775 Tematikus játszótér épült a Kútvölgyi úton pz2011_intro_img Tematikus játszótér épült a Kútvölgyi úton 2354
article hegyvidek/keruleti-hirek/egeszseges-budapest ?folderID=6091 ?folderID=2151&amp;objectID=5012771 Egészséges Budapest program: informatikai eszközöket kapott a Korányi Intézet pz2011_intro_img Egészséges Budapest program: informatikai eszközöket kapott a Korányi Intézet 6368
article hegyvidek/keruleti-hirek/nivodij-tablaavatas ?folderID=6089 ?folderID=2151&amp;objectID=5012767 Nívódíj táblaavatás a Lóvasút Kulturális- és Rendezvényközpontban pz2011_intro_img Nívódíj táblaavatás a Lóvasút Kulturális- és Rendezvényközpontban 6364
article hegyvidek/keruleti-hirek/elindult-hegyvideki ?folderID=6087 ?folderID=2151&amp;objectID=5012763 Elindult a Hegyvidéki Barkácsműhely pz2011_intro_img Elindult a Hegyvidéki Barkácsműhely 5434
article hegyvidek/keruleti-hirek/megnyitott-hegyvideki ?folderID=6085 ?folderID=2151&amp;objectID=5012759 Megnyitott a Hegyvidéki Ízlelő étterem pz2011_intro_img Megnyitott a Hegyvidéki Ízlelő étterem 3946
article hegyvidek/keruleti-hirek/nem-akarjuk-csokkenteni ?folderID=6083 ?folderID=2151&amp;objectID=5012755 Nem akarjuk csökkenteni a zöldterületet pz2011_intro_img Nem akarjuk csökkenteni a zöldterületet 45255
article hegyvidek/keruleti-hirek/szebb-biztonsagosabb ?folderID=6081 ?folderID=2151&amp;objectID=5012745 Szebb és még biztonságosabb lett a Városmajori futókör pz2011_intro_img Szebb és még biztonságosabb lett a Városmajori futókör 44839
article hegyvidek/keruleti-hirek/jarjunk-egyutt ?folderID=6079 ?folderID=2151&amp;objectID=5012741 Járjunk együtt! – a Hegyvidéken pz2011_intro_img Járjunk együtt! – a Hegyvidéken 3144
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-svabhegyi ?folderID=6077 ?folderID=2151&amp;objectID=5012729 Megújult a Svábhegyi Bölcsőde pz2011_intro_img Megújult a Svábhegyi Bölcsőde 4451
article hegyvidek/keruleti-hirek/zajvedo-zoldfal-epult ?folderID=6069 ?folderID=2151&amp;objectID=5012705 Zajvédő zöldfal épült a Csörsz parkban pz2011_intro_img Zajvédő zöldfal épült a Csörsz parkban 39506
article hegyvidek/keruleti-hirek/ertunk-dolgoznak-most ?folderID=6067 ?folderID=2151&amp;objectID=5012701 Értünk dolgoznak, most őket díjazták pz2011_intro_img Értünk dolgoznak, most őket díjazták 38271
article hegyvidek/keruleti-hirek/teravato-libegonel ?folderID=6063 ?folderID=2151&amp;objectID=5012693 Téravató a Libegőnél pz2011_intro_img Téravató a Libegőnél 38306
article hegyvidek/keruleti-hirek/elismeres-uj-hegyvidek ?folderID=6061 ?folderID=2151&amp;objectID=5012689 Elismerés az új Hegyvidék Galériának pz2011_intro_img Elismerés az új Hegyvidék Galériának 38808
article hegyvidek/keruleti-hirek/kibovult-tamasi-iskola ?folderID=6059 ?folderID=2151&amp;objectID=5012685 Kibővült a Tamási iskola főépülete pz2011_intro_img Kibővült a Tamási iskola főépülete 40369
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-ugocsa-utcai ?folderID=6057 ?folderID=2151&amp;objectID=5012681 Megújult az Ugocsa utcai rendelő pz2011_intro_img Megújult az Ugocsa utcai rendelő 39059
article hegyvidek/keruleti-hirek/bokretaunnep-zugligeti ?folderID=6055 ?folderID=2151&amp;objectID=5012677 Bokrétaünnep a Zugligeti iskola új épületén pz2011_intro_img Bokrétaünnep a Zugligeti iskola új épületén 38691
article hegyvidek/keruleti-hirek/unnepel-termeszetvedelem ?folderID=6053 ?folderID=2151&amp;objectID=5012673 Ünnepel a természetvédelem pz2011_intro_img Ünnepel a természetvédelem 38366
article hegyvidek/keruleti-hirek/fejlesztes-integracio ?folderID=6051 ?folderID=2151&amp;objectID=5012669 Fejlesztés és integráció pz2011_intro_img Fejlesztés és integráció 40882
article hegyvidek/keruleti-hirek/90-eves-dr-bernath ?folderID=6049 ?folderID=2151&amp;objectID=5012665 A 90 éves dr. Bernáth Zoltán köszöntése pz2011_intro_img A 90 éves dr. Bernáth Zoltán köszöntése 38529
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-uj-futokort ?folderID=6047 ?folderID=2151&amp;objectID=5012661 Átadták az új futókört a Gesztenyéskertben pz2011_intro_img Átadták az új futókört a Gesztenyéskertben 38904
article hegyvidek/keruleti-hirek/folytatodik-parbeszed ?folderID=6045 ?folderID=2151&amp;objectID=5012657 Folytatódik a párbeszéd a Déli jövőjéről pz2011_intro_img Folytatódik a párbeszéd a Déli jövőjéről 40904
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgarunk-lett-20181011-1 ?folderID=6043 ?folderID=2151&amp;objectID=5012653 Díszpolgárunk lett Tokody Ilona operaénekes pz2011_intro_img Díszpolgárunk lett Tokody Ilona operaénekes 39022
article hegyvidek/keruleti-hirek/pilsudski-szobrot ?folderID=6041 ?folderID=2151&amp;objectID=5012649 Piłsudski-szobrot avattak a Csörsz parkban pz2011_intro_img Piłsudski-szobrot avattak a Csörsz parkban 41796
article hegyvidek/keruleti-hirek/unnepelyesen-is-atadtak-180924 ?folderID=6039 ?folderID=2151&amp;objectID=5012645 Ünnepélyesen is átadták a Kulturális Szalont pz2011_intro_img Ünnepélyesen is átadták a Kulturális Szalont 46656
article hegyvidek/keruleti-hirek/kardioosveny-nyilt ?folderID=6035 ?folderID=2151&amp;objectID=5012637 Kardióösvény nyílt a Normafán pz2011_intro_img Kardióösvény nyílt a Normafán 43230
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-kulturalis ?folderID=6033 ?folderID=2151&amp;objectID=5012633 Megújult a Kulturális Szalon pz2011_intro_img Megújult a Kulturális Szalon 40270
article hegyvidek/keruleti-hirek/gyalogosbaleseteket ?folderID=6031 ?folderID=2151&amp;objectID=5012629 Gyalogosbaleseteket segít elkerülni Zizi, az okos zebralány pz2011_intro_img Gyalogosbaleseteket segít elkerülni Zizi, az okos zebralány 39005
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-csorsz-park ?folderID=6029 ?folderID=2151&amp;objectID=5012625 Átadták a Csörsz park megújult játszóterét pz2011_intro_img Átadták a Csörsz park megújult játszóterét 4022
article hegyvidek/keruleti-hirek/libegok-ejszakaja ?folderID=6027 ?folderID=2151&amp;objectID=5012621 Libegők Éjszakája csillaghullás idején pz2011_intro_img Libegők Éjszakája csillaghullás idején 37876
article hegyvidek/keruleti-hirek/keruletunk-diszpolgara ?folderID=6025 ?folderID=2151&amp;objectID=5012617 Kerületünk díszpolgára lett dr. Hermann Róbert történész pz2011_intro_img Kerületünk díszpolgára lett dr. Hermann Róbert történész 3464
article hegyvidek/keruleti-hirek/szorakozva-tanulhattak ?folderID=6023 ?folderID=2151&amp;objectID=5012613 Szórakozva tanulhattak a hegyvidéki családok pz2011_intro_img Szórakozva tanulhattak a hegyvidéki családok 41125
article hegyvidek/keruleti-hirek/32-ezer-to-muskatli ?folderID=6021 ?folderID=2151&amp;objectID=5012609 32 ezer tő muskátli talált gazdára pz2011_intro_img 32 ezer tő muskátli talált gazdára 2682
article hegyvidek/keruleti-hirek/megnyilt-mome-media ?folderID=6019 ?folderID=2151&amp;objectID=5012605 Megnyílt a MOME Média- és Műteremháza pz2011_intro_img Megnyílt a MOME Média- és Műteremháza 45414
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-rendelobe-koltozott ?folderID=6017 ?folderID=2151&amp;objectID=5012601 Új rendelőbe költözött a háziorvosi ügyelet pz2011_intro_img Új rendelőbe költözött a háziorvosi ügyelet 38619
article hegyvidek/keruleti-hirek/onkormanyzati-segitseg ?folderID=6015 ?folderID=2151&amp;objectID=5012597 Önkormányzati segítség a hegyvidéki rendőrségnek pz2011_intro_img Önkormányzati segítség a hegyvidéki rendőrségnek 38587
article hegyvidek/keruleti-hirek/elektronikusan-intezheto ?folderID=6013 ?folderID=2151&amp;objectID=5012593 Elektronikusan intézhető az óvodai jelentkezés pz2011_intro_img Elektronikusan intézhető az óvodai jelentkezés 43557
article hegyvidek/keruleti-hirek/osszel-nyilik-kulturalis ?folderID=6011 ?folderID=2151&amp;objectID=5012589 Ősszel nyílik a Kulturális Szalon új otthona pz2011_intro_img Ősszel nyílik a Kulturális Szalon új otthona 37133
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-racz-aladar-uti ?folderID=6009 ?folderID=2151&amp;objectID=5012585 Megújult a Rácz Aladár úti gyermekrendelő pz2011_intro_img Megújult a Rácz Aladár úti gyermekrendelő 3892
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-diakok ?folderID=6007 ?folderID=2151&amp;objectID=5012581 Hegyvidéki diákok színezték újra Sztehlo Lili ablakait pz2011_intro_img Hegyvidéki diákok színezték újra Sztehlo Lili ablakait 39302
article hegyvidek/keruleti-hirek/sajtobeszelgetes-get ?folderID=6005 ?folderID=2151&amp;objectID=5012577 SAJTÓBESZÉLGETÉS A GET CLOSER JAZZFESZTIVÁLRÓL pz2011_intro_img SAJTÓBESZÉLGETÉS A GET CLOSER JAZZFESZTIVÁLRÓL 37943
article hegyvidek/keruleti-hirek/onvedelem-felsofokon ?folderID=6003 ?folderID=2151&amp;objectID=5012573 ONvédelem felsőfokon pz2011_intro_img ONvédelem felsőfokon 39366
article hegyvidek/keruleti-hirek/okos-oszlopot-is ?folderID=6001 ?folderID=2151&amp;objectID=5012569 Okos oszlopot is elhelyeztek a MOMkult megújult játszóterén pz2011_intro_img Okos oszlopot is elhelyeztek a MOMkult megújult játszóterén 38122
article hegyvidek/keruleti-hirek/parizs-vonzasaban ?folderID=5999 ?folderID=2151&amp;objectID=5012563 Párizs vonzásában pz2011_intro_img Párizs vonzásában 38175
article hegyvidek/keruleti-hirek/50-eves-gennaro-verolino ?folderID=5997 ?folderID=2151&amp;objectID=5012553 50 éves a Gennaro Verolino iskola pz2011_intro_img 50 éves a Gennaro Verolino iskola 2649
article hegyvidek/keruleti-hirek/egyensulyban-onmagunkkal ?folderID=5995 ?folderID=2151&amp;objectID=5012549 Egyensúlyban önmagunkkal pz2011_intro_img Egyensúlyban önmagunkkal 2273
article hegyvidek/keruleti-hirek/makk-vii-hegyvidekiek ?folderID=5993 ?folderID=2151&amp;objectID=5012545 A Makk VII a hegyvidékiek kedvenc étterme pz2011_intro_img A Makk VII a hegyvidékiek kedvenc étterme 44853
article hegyvidek/keruleti-hirek/unnepseg-reformacio ?folderID=5989 ?folderID=2151&amp;objectID=5012535 Ünnepség a reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából pz2011_intro_img Ünnepség a reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából 38235
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-pedagogusokat ?folderID=5987 ?folderID=2151&amp;objectID=5012531 Hegyvidéki pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön pz2011_intro_img Hegyvidéki pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön 41964
article hegyvidek/keruleti-hirek/humor-jatek ?folderID=5985 ?folderID=2151&amp;objectID=5012527 Humor és játék pz2011_intro_img Humor és játék 2952
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-tamasi-aron ?folderID=5983 ?folderID=2151&amp;objectID=5012521 Átadták a Tamási Áron iskola legújabb épületét pz2011_intro_img Átadták a Tamási Áron iskola legújabb épületét 38854
article hegyvidek/keruleti-hirek/terepjarot-kapott ?folderID=5981 ?folderID=2151&amp;objectID=5012517 Terepjárót kapott a tűzoltóság pz2011_intro_img Terepjárót kapott a tűzoltóság 37828
article hegyvidek/keruleti-hirek/megeloztek-fogaskerekut ?folderID=5979 ?folderID=2151&amp;objectID=5012513 Megelőzték a fogaskerekűt pz2011_intro_img Megelőzték a fogaskerekűt 3787
article hegyvidek/keruleti-hirek/okosmeres ?folderID=5977 ?folderID=2151&amp;objectID=5012509 Okosmérés és szemléletformálás a hegyvidéki középületekben pz2011_intro_img Okosmérés és szemléletformálás a hegyvidéki középületekben 39970
article hegyvidek/keruleti-hirek/felkoszontottek-20171021-1 ?folderID=5975 ?folderID=2151&amp;objectID=5012505 Felköszöntötték a hegyvidéki szépkorúakat pz2011_intro_img Felköszöntötték a hegyvidéki szépkorúakat 3521
article hegyvidek/keruleti-hirek/2018-as-cziffra ?folderID=5971 ?folderID=2151&amp;objectID=5012497 A 2018-as Cziffra Fesztivál nem csak februári programokról fog szólni pz2011_intro_img A 2018-as Cziffra Fesztivál nem csak februári programokról fog szólni 44501
article hegyvidek/keruleti-hirek/vonulo-felhok-folott ?folderID=5969 ?folderID=2151&amp;objectID=5012493 „A vonuló felhők fölött örökké kék az ég” pz2011_intro_img „A vonuló felhők fölött örökké kék az ég” 3139
article hegyvidek/keruleti-hirek/hatarido-elott-elkeszult ?folderID=5967 ?folderID=2151&amp;objectID=5012489 Határidő előtt elkészült a Határőr út felújítása pz2011_intro_img Határidő előtt elkészült a Határőr út felújítása 1551
article hegyvidek/keruleti-hirek/megnyilt-lovasut ?folderID=5965 ?folderID=2151&amp;objectID=5012485 Megnyílt a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont pz2011_intro_img Megnyílt a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont 47856
article hegyvidek/keruleti-hirek/napelemek-termelnek ?folderID=5963 ?folderID=2151&amp;objectID=5012481 Napelemek termelnek áramot a megújult Fekete iskolában pz2011_intro_img Napelemek termelnek áramot a megújult Fekete iskolában 2687
article hegyvidek/keruleti-hirek/huseges-pasztor-kivalo ?folderID=5961 ?folderID=2151&amp;objectID=5012475 Hűséges pásztor és kiváló polgár pz2011_intro_img Hűséges pásztor és kiváló polgár 3994
article hegyvidek/keruleti-hirek/krisztik-csaba ?folderID=5957 ?folderID=2151&amp;objectID=5012465 Krisztik Csaba színművész kapta a Kaszás Attila-Díjat pz2011_intro_img Krisztik Csaba színművész kapta a Kaszás Attila-Díjat 4529
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozossegi-hazat-avattak ?folderID=5953 ?folderID=2151&amp;objectID=5012447 Közösségi házat avattak az Apor Vilmos téren pz2011_intro_img Közösségi házat avattak az Apor Vilmos téren 3231
article hegyvidek/keruleti-hirek/diplomaoszto ?folderID=5949 ?folderID=2151&amp;objectID=5012433 Diplomaosztó szépkorúaknak pz2011_intro_img Diplomaosztó szépkorúaknak 2893
article hegyvidek/keruleti-hirek/linda-lett-honap ?folderID=5947 ?folderID=2151&amp;objectID=5012429 Linda lett a hónap hegyvidéki babája pz2011_intro_img Linda lett a hónap hegyvidéki babája 2785
article hegyvidek/keruleti-hirek/tobb-mint-tudos ?folderID=5941 ?folderID=2151&amp;objectID=5012411 Több mint tudós pz2011_intro_img Több mint tudós 3343
article hegyvidek/keruleti-hirek/orszagos-zold-civilek ?folderID=5937 ?folderID=2151&amp;objectID=5012403 Országos zöld civilek a Hegyvidéken pz2011_intro_img Országos zöld civilek a Hegyvidéken 3358
article hegyvidek/keruleti-hirek/megunhatatlan-muskatli ?folderID=5935 ?folderID=2151&amp;objectID=5012399 Megunhatatlan a muskátli – Egyetlen tő sem maradt gazdátlanul pz2011_intro_img Megunhatatlan a muskátli – Egyetlen tő sem maradt gazdátlanul 3353
article hegyvidek/keruleti-hirek/bokretaunnep-tamasi-aron ?folderID=5933 ?folderID=2151&amp;objectID=5012395 Bokrétaünnep a Tamási Áron iskolában pz2011_intro_img Bokrétaünnep a Tamási Áron iskolában 3996
article hegyvidek/keruleti-hirek/egy-kulonleges-fesztival ?folderID=5931 ?folderID=2151&amp;objectID=5012391 Egy különleges fesztivál pz2011_intro_img Egy különleges fesztivál 4393
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-diakok-okori-20170525-1 ?folderID=5929 ?folderID=2151&amp;objectID=5012387 Hegyvidéki diákok az ókori játékokon pz2011_intro_img Hegyvidéki diákok az ókori játékokon 3624
article hegyvidek/keruleti-hirek/serult-gyermekek ?folderID=5927 ?folderID=2151&amp;objectID=5012383 Sérült gyermekek fejlesztését támogatták a hegyvidékiek pz2011_intro_img Sérült gyermekek fejlesztését támogatták a hegyvidékiek 3867
article hegyvidek/keruleti-hirek/elkeszultek-otthon ?folderID=5925 ?folderID=2151&amp;objectID=5012379 Elkészültek az „Otthon megöregedni” program mintalakásai pz2011_intro_img Elkészültek az „Otthon megöregedni” program mintalakásai 2201
article hegyvidek/keruleti-hirek/elindult-normafa ?folderID=5923 ?folderID=2151&amp;objectID=5012373 Elindult a Normafa Futóklub pz2011_intro_img Elindult a Normafa Futóklub 3311
article hegyvidek/keruleti-hirek/mindig-papp-laci ?folderID=5921 ?folderID=2151&amp;objectID=5012369 Még mindig Papp Laci pz2011_intro_img Még mindig Papp Laci 3422
article hegyvidek/keruleti-hirek/get-closer-budapest-20170509-1 ?folderID=5919 ?folderID=2151&amp;objectID=5012365 Get Closer Budapest Jazzfest másodszor a MOMkult-ban pz2011_intro_img Get Closer Budapest Jazzfest másodszor a MOMkult-ban 2388
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-helyre-koltozott ?folderID=5917 ?folderID=2151&amp;objectID=5012361 Új helyre költözött a kibővült pedagógiai szakszolgálat pz2011_intro_img Új helyre költözött a kibővült pedagógiai szakszolgálat 2454
article hegyvidek/keruleti-hirek/isten-hozta-kis-nandit ?folderID=5915 ?folderID=2151&amp;objectID=5012355 Isten hozta a kis Nándit! pz2011_intro_img Isten hozta a kis Nándit! 1624
article hegyvidek/keruleti-hirek/dijakat-adtak-at-nemzeti ?folderID=5913 ?folderID=2151&amp;objectID=5012349 Díjakat adtak át nemzeti ünnepünk alkalmából pz2011_intro_img Díjakat adtak át nemzeti ünnepünk alkalmából 5579
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-gyermekorvosi-rendelo ?folderID=5911 ?folderID=2151&amp;objectID=5012339 Új gyermekorvosi rendelő nyílik a Böszörményi úton pz2011_intro_img Új gyermekorvosi rendelő nyílik a Böszörményi úton 3001
article hegyvidek/keruleti-hirek/tobb-mint-otszazzal ?folderID=5909 ?folderID=2151&amp;objectID=5012335 Több mint ötszázzal bővült az óvodai férőhelyek száma pz2011_intro_img Több mint ötszázzal bővült az óvodai férőhelyek száma 5454
article hegyvidek/keruleti-hirek/budai-egyhazkozsegek-20170318-1 ?folderID=5907 ?folderID=2151&amp;objectID=5012331 Budai Egyházközségek Farsangi Bálja pz2011_intro_img Budai Egyházközségek Farsangi Bálja 3101
article hegyvidek/keruleti-hirek/betegszallito-kisbuszt ?folderID=5905 ?folderID=2151&amp;objectID=5012327 Betegszállító kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház pz2011_intro_img Betegszállító kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház 2919
article hegyvidek/keruleti-hirek/jeles-nap-kituno ?folderID=5903 ?folderID=2151&amp;objectID=5012323 Jeles nap, kitűnő hangulat – így mulattak a hegyvidéki pedagógusok pz2011_intro_img Jeles nap, kitűnő hangulat – így mulattak a hegyvidéki pedagógusok 3026
article hegyvidek/keruleti-hirek/dr-bathory-katalin-90 ?folderID=5899 ?folderID=2151&amp;objectID=5012315 Dr. Báthory Katalin 90 esztendős pz2011_intro_img Dr. Báthory Katalin 90 esztendős 2837
article hegyvidek/keruleti-hirek/advent-hegyvideken-mom ?folderID=5897 ?folderID=2151&amp;objectID=5012311 „Advent a Hegyvidéken” a MOM-ban pz2011_intro_img „Advent a Hegyvidéken” a MOM-ban 2429
article hegyvidek/keruleti-hirek/kutatointezetkent-ujult ?folderID=5895 ?folderID=2151&amp;objectID=5012307 Kutatóintézetként újult meg Hild József egykori otthona pz2011_intro_img Kutatóintézetként újult meg Hild József egykori otthona 2300
article hegyvidek/keruleti-hirek/vilagsztarok-hegyvideken ?folderID=5891 ?folderID=2151&amp;objectID=5012299 Világsztárok a Hegyvidéken pz2011_intro_img Világsztárok a Hegyvidéken 1970
article hegyvidek/keruleti-hirek/takarokat-kaptak ?folderID=5889 ?folderID=2151&amp;objectID=5012295 Takarókat kaptak a hajléktalanok pz2011_intro_img Takarókat kaptak a hajléktalanok 3236
article hegyvidek/keruleti-hirek/zold-irodat-nyitott ?folderID=5885 ?folderID=2151&amp;objectID=5012287 Zöld Irodát nyitott az önkormányzat pz2011_intro_img Zöld Irodát nyitott az önkormányzat 2484
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozosen-kell-kialakitani ?folderID=5883 ?folderID=2151&amp;objectID=5012283 Közösen kell kialakítani az erdőhasználat szabályait pz2011_intro_img Közösen kell kialakítani az erdőhasználat szabályait 5571
article hegyvidek/keruleti-hirek/marvany-utcai-legjobb ?folderID=5881 ?folderID=2151&amp;objectID=5012279 Márvány utcai a legjobb hegyvidéki húsbolt pz2011_intro_img Márvány utcai a legjobb hegyvidéki húsbolt 2443
article hegyvidek/keruleti-hirek/papp-laszlora-emlekeztek ?folderID=5879 ?folderID=2151&amp;objectID=5012275 Papp Lászlóra emlékeztek pz2011_intro_img Papp Lászlóra emlékeztek 4674
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-kotettel-gazdagodott ?folderID=5877 ?folderID=2151&amp;objectID=5012271 Új kötettel gazdagodott a kerület helytörténeti irodalma pz2011_intro_img Új kötettel gazdagodott a kerület helytörténeti irodalma 1733
article hegyvidek/keruleti-hirek/szobrot-avattak-1956-os ?folderID=5873 ?folderID=2151&amp;objectID=5012263 Szobrot avattak az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján pz2011_intro_img Szobrot avattak az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján 8417
article hegyvidek/keruleti-hirek/aktiv-idoskor-161025 ?folderID=5875 ?folderID=2151&amp;objectID=5012265 AKTÍV IDŐSKOR – KONFERENCIA AZ ÖNKÉNTESSÉGRŐL pz2011_intro_img AKTÍV IDŐSKOR – KONFERENCIA AZ ÖNKÉNTESSÉGRŐL 4583
article hegyvidek/keruleti-hirek/tehetseggondozas ?folderID=5869 ?folderID=2151&amp;objectID=5012255 Tehetséggondozás és mesepedagógia a Budai Oktatási Napokon pz2011_intro_img Tehetséggondozás és mesepedagógia a Budai Oktatási Napokon 3075
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-megujult-matyas ?folderID=5867 ?folderID=2151&amp;objectID=5012251 Átadták a megújult Mátyás király utat pz2011_intro_img Átadták a megújult Mátyás király utat 2458
article hegyvidek/keruleti-hirek/idoseket-unnepeltek ?folderID=5865 ?folderID=2151&amp;objectID=5012247 Az időseket ünnepelték pz2011_intro_img Az időseket ünnepelték 2524
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-futoutat-adtak-at ?folderID=5863 ?folderID=2151&amp;objectID=5012243 Új futóutat adtak át a Normafánál pz2011_intro_img Új futóutat adtak át a Normafánál 3582
article hegyvidek/keruleti-hirek/jatszoter-fitneszpark ?folderID=5861 ?folderID=2151&amp;objectID=5012239 Játszótér és fitneszpark épült a Városkútnál pz2011_intro_img Játszótér és fitneszpark épült a Városkútnál 1878
article hegyvidek/keruleti-hirek/cziffra-gyorgy-fesztival-20161006-1 ?folderID=5859 ?folderID=2151&amp;objectID=5012235 Cziffra György Fesztivál februárban pz2011_intro_img Cziffra György Fesztivál februárban 2016
article hegyvidek/keruleti-hirek/fejlesztesek-fekete ?folderID=5857 ?folderID=2151&amp;objectID=5012229 Fejlesztések a Fekete István iskolában pz2011_intro_img Fejlesztések a Fekete István iskolában 2269
article hegyvidek/keruleti-hirek/ujabb-kozlekekedesi ?folderID=5853 ?folderID=2151&amp;objectID=5012221 Újabb közlekekedési csomópont vált biztonságosabbá a Hegyvidéken pz2011_intro_img Újabb közlekekedési csomópont vált biztonságosabbá a Hegyvidéken 2993
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgari-cimet-kapott-20160922-1 ?folderID=5851 ?folderID=2151&amp;objectID=5012217 Díszpolgári címet kapott dr. Báthory Katalin vegyészmérnök pz2011_intro_img Díszpolgári címet kapott dr. Báthory Katalin vegyészmérnök 4544
article hegyvidek/keruleti-hirek/futokor-uj-tanterem ?folderID=5849 ?folderID=2151&amp;objectID=5012213 Futókör és új tanterem a Zugligeti iskolában pz2011_intro_img Futókör és új tanterem a Zugligeti iskolában 2359
article hegyvidek/keruleti-hirek/boldog-terez-anya ?folderID=5847 ?folderID=2151&amp;objectID=5012209 Boldog Teréz anya szentté avatása pz2011_intro_img Boldog Teréz anya szentté avatása 2095
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvidekiek-kedvence ?folderID=5845 ?folderID=2151&amp;objectID=5012205 A hegyvidékiek kedvence a Fragola fagylaltozó pz2011_intro_img A hegyvidékiek kedvence a Fragola fagylaltozó 3174
article hegyvidek/keruleti-hirek/europai-egyuttmukodes ?folderID=5843 ?folderID=2151&amp;objectID=5012201 Európai együttműködés a városi zöldövezetekért pz2011_intro_img Európai együttműködés a városi zöldövezetekért 2462
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgari-cimmel ?folderID=5841 ?folderID=2151&amp;objectID=5012197 Díszpolgári címmel tüntették ki Huszti Péter színművészt pz2011_intro_img Díszpolgári címmel tüntették ki Huszti Péter színművészt 2291
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-margareta ?folderID=5839 ?folderID=2151&amp;objectID=5012191 Megújult a Margaréta-játszótér pz2011_intro_img Megújult a Margaréta-játszótér 1558
article hegyvidek/keruleti-hirek/intezmenyvezetoi ?folderID=5837 ?folderID=2151&amp;objectID=5012187 Intézményvezetői tanévzáró gála pz2011_intro_img Intézményvezetői tanévzáró gála 2949
article hegyvidek/keruleti-hirek/bemutattak-kaszas-attila-160713 ?folderID=5835 ?folderID=2151&amp;objectID=5012183 Bemutatták a Kaszás Attila-díj három idei jelöltjét pz2011_intro_img Bemutatták a Kaszás Attila-díj három idei jelöltjét 2321
article hegyvidek/keruleti-hirek/menza-program-kozossegi ?folderID=5833 ?folderID=2151&amp;objectID=5012179 Menza Program – közösségi terek szervezése közösségi tervezésben pz2011_intro_img Menza Program – közösségi terek szervezése közösségi tervezésben 2674
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-megujult-eden ?folderID=5831 ?folderID=2151&amp;objectID=5012175 Átadták a megújult Éden Társasházat pz2011_intro_img Átadták a megújult Éden Társasházat 3004
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-diakok-okori ?folderID=5829 ?folderID=2151&amp;objectID=5012171 Hegyvidéki diákok az ókori olimpián pz2011_intro_img Hegyvidéki diákok az ókori olimpián 3174
article hegyvidek/keruleti-hirek/dijaztak-legjobb ?folderID=5827 ?folderID=2151&amp;objectID=5012167 Díjazták a legjobb normafai pavilonterveket pz2011_intro_img Díjazták a legjobb normafai pavilonterveket 3567
article hegyvidek/keruleti-hirek/keruleti-kerekpar ?folderID=5825 ?folderID=2151&amp;objectID=5012163 Kerületi kerékpár-regisztrációs program indult pz2011_intro_img Kerületi kerékpár-regisztrációs program indult 2157
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-hegyvidek-20160610-1 ?folderID=5821 ?folderID=2151&amp;objectID=5012153 Átadták a Hegyvidék legújabb kormányablakát pz2011_intro_img Átadták a Hegyvidék legújabb kormányablakát 5464
article hegyvidek/keruleti-hirek/ajandek-muskatlik ?folderID=5819 ?folderID=2151&amp;objectID=5012149 Ajándék muskátlik hegyvidékieknek pz2011_intro_img Ajándék muskátlik hegyvidékieknek 2806
article hegyvidek/keruleti-hirek/onkentesek-takaritottak ?folderID=5817 ?folderID=2151&amp;objectID=5012145 Önkéntesek takarították a Hegyvidéket pz2011_intro_img Önkéntesek takarították a Hegyvidéket 2641
article hegyvidek/keruleti-hirek/talalkozas-nagy-timea ?folderID=5813 ?folderID=2151&amp;objectID=5012133 Találkozás Nagy Tímea díszpolgárral pz2011_intro_img Találkozás Nagy Tímea díszpolgárral 4590
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvidek-legjobbjai ?folderID=5811 ?folderID=2151&amp;objectID=5012129 A Hegyvidék legjobbjai között a Daily Pékség pz2011_intro_img A Hegyvidék legjobbjai között a Daily Pékség 2592
article hegyvidek/keruleti-hirek/diakokat-edzoket ?folderID=5809 ?folderID=2151&amp;objectID=5012125 Diákokat, edzőket és közösségépítő személyiségeket díjaztak pz2011_intro_img Diákokat, edzőket és közösségépítő személyiségeket díjaztak 6241
article hegyvidek/keruleti-hirek/koszonet-keruleti ?folderID=5803 ?folderID=2151&amp;objectID=5012105 Köszönet a kerületi polgárőrségnek pz2011_intro_img Köszönet a kerületi polgárőrségnek 2801
article hegyvidek/keruleti-hirek/beszamolo-ejszakai ?folderID=5801 ?folderID=2151&amp;objectID=5012101 Beszámoló éjszakai műszaki-mentési és elsősegélynyújtási gyakorlatról pz2011_intro_img Beszámoló éjszakai műszaki-mentési és elsősegélynyújtási gyakorlatról 3162
article hegyvidek/keruleti-hirek/leendo-elsosok-szuleit ?folderID=5799 ?folderID=2151&amp;objectID=5012097 Leendő elsősök szüleit tájékoztatták pz2011_intro_img Leendő elsősök szüleit tájékoztatták 10596
article hegyvidek/keruleti-hirek/tovabb-epul-hegyvideki ?folderID=5797 ?folderID=2151&amp;objectID=5012093 Tovább épül a hegyvidéki térfigyelő-rendszer pz2011_intro_img Tovább épül a hegyvidéki térfigyelő-rendszer 2602
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-hegyvidek ?folderID=5795 ?folderID=2151&amp;objectID=5012089 Átadták a Hegyvidék Közbiztonságáért díjakat pz2011_intro_img Átadták a Hegyvidék Közbiztonságáért díjakat 1664
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-pedagogus-bal ?folderID=5787 ?folderID=2151&amp;objectID=5012069 Hegyvidéki pedagógus-bál pz2011_intro_img Hegyvidéki pedagógus-bál 1675
article hegyvidek/keruleti-hirek/get-closer-budapest ?folderID=5785 ?folderID=2151&amp;objectID=5012065 Get Closer Budapest – jazzfesztivál a MOM-ban pz2011_intro_img Get Closer Budapest – jazzfesztivál a MOM-ban 1960
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-kiadvany-jelent ?folderID=5783 ?folderID=2151&amp;objectID=5012061 Új kiadvány jelent meg a hegyvidéki gyermeknevelésről pz2011_intro_img Új kiadvány jelent meg a hegyvidéki gyermeknevelésről 1411
article hegyvidek/keruleti-hirek/adventi-ebeddel ?folderID=5781 ?folderID=2151&amp;objectID=5012045 Adventi ebéddel kedveskedtek a szépkorúaknak pz2011_intro_img Adventi ebéddel kedveskedtek a szépkorúaknak 1722
article hegyvidek/keruleti-hirek/atvehette-legjobbnak ?folderID=5779 ?folderID=2151&amp;objectID=5012043 Átvehette a legjobbnak járó díjat a Szépkilátás Cukrászda pz2011_intro_img Átvehette a legjobbnak járó díjat a Szépkilátás Cukrászda 2101
article hegyvidek/keruleti-hirek/75-eves-hegyvidek ?folderID=5777 ?folderID=2151&amp;objectID=5012039 75 éves a Hegyvidék pz2011_intro_img 75 éves a Hegyvidék 2241
article hegyvidek/keruleti-hirek/kivalo-tuzoltokat ?folderID=5775 ?folderID=2151&amp;objectID=5012035 Kiváló tűzoltókat jutalmaztak pz2011_intro_img Kiváló tűzoltókat jutalmaztak 1972
article hegyvidek/keruleti-hirek/otcsillagos-minosites ?folderID=5773 ?folderID=2151&amp;objectID=5012031 Ötcsillagos minősítés a MOM Sport uszodájának pz2011_intro_img Ötcsillagos minősítés a MOM Sport uszodájának 2755
article hegyvidek/keruleti-hirek/belso-feny-hegyvidek ?folderID=5771 ?folderID=2151&amp;objectID=5012019 Belső fény a Hegyvidék Galériában pz2011_intro_img Belső fény a Hegyvidék Galériában 1829
article hegyvidek/keruleti-hirek/huszeves-fejleszto ?folderID=5767 ?folderID=2151&amp;objectID=5012011 Húszéves a Fejlesztő Napközi Otthon pz2011_intro_img Húszéves a Fejlesztő Napközi Otthon 2624
article hegyvidek/keruleti-hirek/cziffra-gyorgy-fesztival ?folderID=5765 ?folderID=2151&amp;objectID=5012007 Cziffra György Fesztivál februárban pz2011_intro_img Cziffra György Fesztivál februárban 2161
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-kozossegi-teret ?folderID=5763 ?folderID=2151&amp;objectID=5011957 Átadták a közösségi teret és megnyílt az adventi vásár a Polgármesteri Hivatal előtt pz2011_intro_img Átadták a közösségi teret és megnyílt az adventi vásár a Polgármesteri Hivatal előtt 3725
article hegyvidek/keruleti-hirek/madarbarat-hegyvidek ?folderID=5759 ?folderID=2151&amp;objectID=5011949 Madárbarát Hegyvidék Program pz2011_intro_img Madárbarát Hegyvidék Program 2114
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-kontenerepulet-tamasi ?folderID=5757 ?folderID=2151&amp;objectID=5011945 Új konténerépület a Tamási Áron iskolában pz2011_intro_img Új konténerépület a Tamási Áron iskolában 2521
article hegyvidek/keruleti-hirek/nagyszabasu-energetikai ?folderID=5753 ?folderID=2151&amp;objectID=5011901 Nagyszabású energetikai felújítás az ELTE gyakorlóiskolájában pz2011_intro_img Nagyszabású energetikai felújítás az ELTE gyakorlóiskolájában 1878
article hegyvidek/keruleti-hirek/elkeszult-normafa-151130 ?folderID=5751 ?folderID=2151&amp;objectID=5011897 Elkészült a Normafa rehabilitációjának első üteme pz2011_intro_img Elkészült a Normafa rehabilitációjának első üteme 3855
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-led-kozvilagitast ?folderID=5747 ?folderID=2151&amp;objectID=5011871 Új, LED-es közvilágítást adtak át több hegyvidéki útvonalon pz2011_intro_img Új, LED-es közvilágítást adtak át több hegyvidéki útvonalon 2143
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-iranyjelzo-tablak ?folderID=5743 ?folderID=2151&amp;objectID=5011839 Új irányjelző táblák a Normafánál pz2011_intro_img Új irányjelző táblák a Normafánál 2020
article hegyvidek/keruleti-hirek/meet-the-scientist ?folderID=5741 ?folderID=2151&amp;objectID=5011835 „Meet the scientist” – programindító a Városmajori Gimnáziumban pz2011_intro_img „Meet the scientist” – programindító a Városmajori Gimnáziumban 1311
article hegyvidek/keruleti-hirek/folytatodott-kozos ?folderID=5739 ?folderID=2151&amp;objectID=5011825 Folytatódott a közös tervezés a fogyatékkal élők képviselőivel pz2011_intro_img Folytatódott a közös tervezés a fogyatékkal élők képviselőivel 5134
article hegyvidek/keruleti-hirek/egyuttmukodesi ?folderID=5737 ?folderID=2151&amp;objectID=5011823 Együttműködési megállapodás a BKK-val pz2011_intro_img Együttműködési megállapodás a BKK-val 3181
article hegyvidek/keruleti-hirek/pedagogusokat-dijaztak-151103 ?folderID=5735 ?folderID=2151&amp;objectID=5011811 Pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön pz2011_intro_img Pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön 6119
article hegyvidek/keruleti-hirek/tulipanok-kiralyhago ?folderID=5733 ?folderID=2151&amp;objectID=5011807 Tulipánok a Királyhágó téren pz2011_intro_img Tulipánok a Királyhágó téren 1050
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-kozlekedesi ?folderID=5731 ?folderID=2151&amp;objectID=5011803 Hegyvidéki közlekedési kérdések az építészkamara konferenciáján pz2011_intro_img Hegyvidéki közlekedési kérdések az építészkamara konferenciáján 4165
article hegyvidek/keruleti-hirek/szabadidosport ?folderID=5729 ?folderID=2151&amp;objectID=5011797 Szabadidősport-konferencia az idősekért pz2011_intro_img Szabadidősport-konferencia az idősekért 4089
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-peldak ?folderID=5727 ?folderID=2151&amp;objectID=5011789 Hegyvidéki példák az éghajlatvédelmi konferencián pz2011_intro_img Hegyvidéki példák az éghajlatvédelmi konferencián 3385
article hegyvidek/keruleti-hirek/budai-nevelesi-napok ?folderID=5725 ?folderID=2151&amp;objectID=5011783 Budai Nevelési Napok pz2011_intro_img Budai Nevelési Napok 2386
article hegyvidek/keruleti-hirek/felavattak-kibovult ?folderID=5723 ?folderID=2151&amp;objectID=5011773 Felavatták a kibővült Lauder Óvodát pz2011_intro_img Felavatták a kibővült Lauder Óvodát 1320
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-jatszopark-mesevar ?folderID=5721 ?folderID=2151&amp;objectID=5011769 Új játszópark a Mesevár Óvodában pz2011_intro_img Új játszópark a Mesevár Óvodában 2192
article hegyvidek/keruleti-hirek/emlektabla-regoczi ?folderID=5719 ?folderID=2151&amp;objectID=5011765 Emléktábla Regőczi István tiszteletére pz2011_intro_img Emléktábla Regőczi István tiszteletére 2396
article hegyvidek/keruleti-hirek/idosek-vilagnapja ?folderID=5715 ?folderID=2151&amp;objectID=5011757 Idősek világnapja a Hegyvidéken pz2011_intro_img Idősek világnapja a Hegyvidéken 2199
article hegyvidek/keruleti-hirek/idosbarat-onkormanyzat ?folderID=5717 ?folderID=2151&amp;objectID=5011761 Idősbarát Önkormányzat díjat kapott a Hegyvidék pz2011_intro_img Idősbarát Önkormányzat díjat kapott a Hegyvidék 1599
article hegyvidek/keruleti-hirek/ovodaavato-kiss-janos ?folderID=5713 ?folderID=2151&amp;objectID=5011745 Óvodaavató a Kiss János altábornagy utcában pz2011_intro_img Óvodaavató a Kiss János altábornagy utcában 1876
article hegyvidek/keruleti-hirek/ha-esik-ha-fuj ?folderID=5711 ?folderID=2151&amp;objectID=5011711 Ha esik, ha fúj: Hegyvidéki Ősz! pz2011_intro_img Ha esik, ha fúj: Hegyvidéki Ősz! 9361
article hegyvidek/keruleti-hirek/posztumusz-diszpolgari ?folderID=5707 ?folderID=2151&amp;objectID=5011697 Posztumusz díszpolgári címet kapott Simándy József pz2011_intro_img Posztumusz díszpolgári címet kapott Simándy József 3504
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozossegi-tervezes ?folderID=5709 ?folderID=2151&amp;objectID=5011701 Közösségi tervezés a Normafán a fogyatékkal élőkért pz2011_intro_img Közösségi tervezés a Normafán a fogyatékkal élőkért 7062
article hegyvidek/keruleti-hirek/fejlesztesek-varosmajor ?folderID=5705 ?folderID=2151&amp;objectID=5011689 Fejlesztések a Városmajor utcai sportközpontban pz2011_intro_img Fejlesztések a Városmajor utcai sportközpontban 3241
article 32/rss/rss ?folderID=4995 ?folderID=2353&amp;objectID=5008339 RSS pz2011_foo_article_title RSS 4375

Az RSS a Really Simple Syndication (nagyon egyszerű információ- megosztás) rövidítése. Egy olyan formátum, amely lehetővé teszi, hogy egy honlap aktualitásairól, híreiről a webhely törzslátogatói minél gyorsabban értesüljenek. Számos alkalmazás áll rendelkezésre a különböző RSS szolgáltatók által publikált tartalmak olvasására, melyek segítségével rengeteg portál információit (csatornáit) olvashatjuk egyszerre.

&nbsp;

A következő alkalmazásokat ajánljuk az RSS elérésére:

A Pokornizoltan.hu portál a következő RSS csatornákat működteti:Nyomtatás