<![CDATA[Pokorni Zoltán | RSS]]> ]]>
Pokorni Zoltán
/?objectParentFolderId=2367<![CDATA[Elismerés az új Hegyvidék Galériának]]>https://www.pokornizoltan.hu/kiemelt-hirek/elismeres-uj-hegyvidek?objectParentFolderId=2139A Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Építész Kamara építészeti nívódíjpályázatán kiemelt dicséretet kapott a Hegyvidék Galéria új, Királyhágó téri kiállítóterme. ]]>

„Fővárosi viszonylatban kicsi, de építészeti színvonalát tekintve kiemelkedő fejlesztés a Hegyvidék Galéria új kiállítóterének kialakítása, aminek tervezésében a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatóinak adtunk teret” – mondta el Pokorni Zoltán polgármester a FUGA Budapesti Építészeti Központban tartott díjátadón. Kitért rá, hogy a MOME és a Hegyvidéki Önkormányzat közötti együttműködés nem új keletű, az elmúlt években több tervezési feladatba is bevonták az egyetem tehetséges diákjait, akik eredeti elképzelésekkel, innovatív megközelítéssel tudnak hozzájárulni az egyes projektek sikeréhez.

A polgármester hangsúlyozta, hogy a Hegyvidék Galéria tervezése során is szellemes ötletekkel álltak elő a hallgatók. Mint fogalmazott, a „problémából lehetőséget kovácsoltak” a helyszínen, ahol a korábban lépcsőkkel, rámpákkal széttagolt, többszintes teret a hegyvidéki domborzatra emlékeztető, lejtősen hullámzó betonpadlóval tették egységessé és mozgalmassá. Bár többen is aggódtak a tervezés fázisában amiatt, hogy esetleg csúszós, veszélyes lesz a lejtős kiállítóhely, a gyakorlatban azonban bebizonyosodott: biztonságos, a mozgássérültek által is jól használható a különleges építészeti megoldás.

A tervezőcsapat tagja, a tervezés idején még egyetemi tanulmányait folytató, ma már diplomás építészként dolgozó Kalászi Zoltán arról beszélt, hogy Magyarországon újszerű megoldás a hullámzó öntött beton padló, aminek tervét makettként is bemutatták, mielőtt az önkormányzat belevágott volna a kivitelezésébe. Említést tett arról is, hogy a világítást az ország egyik legnagyobb egybefüggő feszített fóliás, úgynevezett Barrisol-mennyezetébe helyezték, ami ideális szórt fényt biztosít a kiállítótérnek. Ezzel a világítási tervükkel korábban a Fény Junior Mestere-pályázaton is díjat nyertek.

Az új Hegyvidék Galéria belsőépítészeti koncepcióját – még a MOME hallgatójaként – Kalászi Zoltán, Pintér Márton és Ábel Viktor dolgozta ki, a kiviteli terv elkészítésében pedig egy „öregdiák”, Csóka Bálint belsőépítész, valamint Göde András egyetemi docens működött közre. A grafikai arculatot Boromissza Katalin és Demeczky Nóra készítette el. Az épületgépész tervező Oltvai Tamás, az elektromos tervező Sindelyesné Balla Krisztina volt.

A Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Építész Kamara idei közös pályázatán a Graphisoft Park fogadóépülete és a kőbányai ügyfélszolgálati központ kapta meg a Budapest Építészeti Nívódíjat. A szakmai zsűri a Hegyvidék Galéria új kiállítótere mellett a Palatinus Strandfürdő műemlék főépületének megújítását, a Kerepesi úti felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő rekonstrukcióját, valamint az őrmezői P+R parkolóban kialakított pavilonépületet részesítette kiemelt dicséretben.

]]>
<![CDATA[Kibővült a Tamási iskola főépülete]]>https://www.pokornizoltan.hu/kiemelt-hirek/kibovult-tamasi-iskola?objectParentFolderId=2139Új emelettel bővült a Tamási Áron iskola „A” épülete: a közel félmilliárd forintos beruházást az önkormányzat finanszírozta, hogy végleges megoldással segítse az évek óta férőhelyproblémákkal küzdő intézményt. ]]>

„A Tamási a legnépszerűbb hegyvidéki iskola, a jelentős mértékben megnövekedett tanulólétszám az állami fenntartóra és az önkormányzatra egyaránt feladatot és felelősséget ró. Mi igyekeztünk a felelősségünknek megfelelni” – fogalmazott Pokorni Zoltán polgármester a főépület új szintjének hivatalos átadása alkalmából.

A polgármester emlékeztetett rá, hogy az intézmény fejlesztését nem most kezdte az önkormányzat. Évekkel ezelőtt elkészült az ebédlőt is magában foglaló, öt tantermes épület, majd a tornacsarnok, illetve ahhoz kapcsolódva három további tanterem, orvosi szoba és az új könyvtár. Ideiglenes megoldásként a Dobsinai utcában, valamint konténerépületekben biztosítottak helyet az oktatáshoz, a férőhelyproblémák végleges rendezése érdekében pedig megtervezték az új „E” épületet, valamint az „A” épület bővítését.

Az új épület kialakítását – annak ellenére, hogy 2017 elején az iskolák irányítása mellett a működtetés is állami hatáskörbe került – az önkormányzat vállalta korábbi ígéretéhez híven, míg az emeletráépítés feladata a Klebelsberg Központé lett. A hat tantermes „E” épület tavaly elkészült az önkormányzat fejlesztésében, a tankerület viszont mégsem tudta elindítani a beruházását. Az iskolába járó hegyvidéki gyerekek elhelyezésének megoldatlansága miatt döntött úgy a kerületi képviselő-testület, hogy az „A” épület bővítésének feladatát is magára vállalja.

„A két beruházásra együtt több mint egymilliárd forintot költöttünk. Ez a 16-17 milliárd forint éves költségvetésből gazdálkodó önkormányzat számára igen jelentős összeg, ám a bővítést el kellett végeznünk annak érdekében, hogy a hegyvidéki polgárok gyermekei megfelelő körülmények között tanulhassanak” – hangsúlyozta Pokorni Zoltán.

„Az önkormányzat segítségével egy újabb álom vált valóra” – mondta Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke, a Tamási Áron iskola korábbi igazgatója az „A” épület régóta tervezett bővítése kapcsán. Hozzátette, hogy az állami intézményfenntartó intézte a három új terem berendezését, ahol korszerű feltételeket biztosítottak az oktatáshoz.

Az elnök arról is szólt, hogy külsőleg hamarosan teljesen megújulhat az intézmény: az „A” épület homlokzatának eddig érintetlenül hagyott részeit tennék rendbe egy energiahatékonysági pályázat keretében. Terveik szerint jövő nyáron végeznék el a szükséges homlokzati hőszigetelést és nyílászárócseréket.

„A minőségi oktatás méltó teret kapott” – foglalta össze benyomásait Fonti Krisztina alpolgármester. Megjegyezte, az iskola egykori diákja, Békés Ádám építész tervei alapján az új szinten szép, tágas, modern termeket, illetve közösségi tereket kaptak a gimnazisták, akik ötleteikkel, javaslataikkal maguk is hozzájárultak ahhoz, hogy komfortossá tegyék környezetüket.

Hutter Róbert, a Tamási diákönkormányzatának elnöke, a tankerületi diáktanács vezetője úgy érzi, jobban magukénak érzik a diákok intézményüket és szívesebben is tanulnak, ha közreműködhetnek az iskola otthonosabbá tételében. Nagy megtiszteltetésnek tartják, hogy kikérték a véleményüket a közösségi terek berendezésével kapcsolatban: komolyan vették a felkérést, és a legjobb ötletek felhasználásával háromdimenziós terveket készítettek. Az általuk javasolt bútorokkal, kiegészítőkkel – amiket az iskola alapítványa fog megvásárolni – várhatóan még idén berendezhetik a zsibongót.

„Most már mindenki egy helyen van, ugyanakkor a különböző korosztályok elkülönítetten tanulhatnak” – emelte ki az ideiglenes oktatási helyszínek megszűntetésének, illetve a bővítések előnyeit Karacs Zsuzsanna igazgató. Az intézményvezető kitért rá, hogy az új osztálytermeket a kor követelményeinek megfelelően „okos táblákkal” szerelték fel. Légkondicionáló berendezések is kerültek a termekbe, az ablakok pedig elektronikusan vezérelhető alumínium árnyékolókat kaptak, hogy a kora őszi és késő tavaszi, napsütéses időben se legyen bent elviselhetetlen meleg.

Az emeletráépítéssel együtt liftet is kialakítottak az „A” épületben. Az igazgató elmondta, több mozgássérült tanulójuk is van, bizonyos órákra pedig a Pető Intézetből érkeznek hozzájuk fiatalok, ezért különösen fontos számukra, hogy az intézményüket mindenki akadálymentesen tudja használni.

]]>
<![CDATA[Megújult az Ugocsa utcai rendelő]]>https://www.pokornizoltan.hu/kiemelt-hirek/megujult-ugocsa-utcai?objectParentFolderId=2139Félidejéhez érkezett a Hegyvidéki Rendelőfelújítási Program: átadták az Ugocsa utcai háziorvosi rendelőt, amit hatodikként újított meg az önkormányzat. ]]>

„A tavaly elindított rendelőfelújítási programunk közepénél járunk: hat helyszín már megújult, 2020-ig pedig a fennmaradó hatot kívánjuk rendbe tenni” – adott helyzetjelentést az önkormányzat nagyszabású egészségügyi beruházássorozatáról Pokorni Zoltán polgármester. Mint mondta, a hatodikként sorra került Ugocsa utca 6/b szám alatti háziorvosi rendelő teljes felújításon esett át, a munkálatok ideje alatt a Böszörményi úti ideiglenes rendelőben fogadták betegeiket az orvosok. „Ez az átmeneti állapot nagyjából két hónapig tartott, de egy nappal sem tovább, mint ahogy terveztük: a kiváló szervezésnek köszönhetően időben kész lett a beruházás” – dicsérte kollégái munkáját.

Váczi János alpolgármester arról beszélt, hogy a fejlesztés során megszépült a váró, valamint megújultak a vizesblokkok, köztük az akadálymentes illemhely. Kicserélték a rosszul szigetelő homlokzati nyílászárókat, valamint az összes belső nyílászárót; a rendelőhelyiségek hangszigetelt ajtókat kaptak. Korszerűsítették az elektromos hálózatot és a fűtésrendszert, illetve a burkolatokat is mindenütt megújították. A váróban új széksorokat, asztalokat helyeztek ki, az orvosi szobákat beépített szekrényekkel szerelték fel, ezzel együtt pedig az orvosok is újakra cserélték saját bútoraikat.

„Minden rendelő más-más adottságú, így a felújítások során eltérő problémákat kell megoldani, a lényeg azonban, hogy a végeredmény ugyanolyan legyen: a Hegyvidéken mindenkinek ugyanolyan színvonalú szolgáltatást kell kapnia” – hangsúlyozta Fonti Krisztina alpolgármester. Hozzátette, hogy az Ugocsa utcai rendelőben is olyan átalakítások történtek, amik egyszerre szolgálják a betegek és az itt dolgozók komfortját. Ennek jegyében szüntettek meg például egy kihasználatlan öltözőfülkét, hogy az egyik rendelőhelyiséget – ahol két orvos is dolgozik – kibővíthessék. A dolgozók szociális blokkját szintén átépítették, ahol kis teakonyhát alakítottak ki az étkezéshez.

„A korábbi években is sok segítséget kaptunk az önkormányzattól, hogy megfelelő körülmények között dolgozhassunk, de ami most megvalósult, az álmaink netovábbja” – fogalmazott dr. Várhegyi Krisztina. A háziorvos elmondta, hogy 21 éve dolgozik az Ugocsa utcai rendelőben, aminek helyiségeit a kezdetekben még a mentőszolgálattal közösen használták. Az akkori, zsúfolt állapot egyáltalán nem biztosított ideális működési körülményeket, a problémákat pedig csak tetézte, hogy 1997-ben egy gázrobbanás történt a társasházban, ami miatt náluk is megrongálódtak a nyílászárók.

A doktornő úgy véli, mostanra európai színvonalú lett a rendelő, és ezzel a véleményével nincs egyedül: betegei is hasonlóképp értékelik az átalakítás eredményét. Barátságosak lettek a helyiségek, megszűnt a zsúfoltság, a dobozokban felhalmozott iratok helyett végre világos, rendezett, tágas terek fogadják az ide érkezőket, akik nincsenek kevesen: a két rendelőhelyiségben működő három praxis összesen közel négyezer páciens ellátásáról gondoskodik.

]]>
<![CDATA[Bokrétaünnep a Zugligeti iskola új épületén]]>https://www.pokornizoltan.hu/kiemelt-hirek/bokretaunnep-zugligeti?objectParentFolderId=2139Az egykori Fácán vendéglő épületének megújításával, valamint ahhoz kapcsolódóan egy új szárny kialakításával duplájára bővül a Zugligeti Általános Iskola. A már szerkezetkész új épületszárnyban bokrétaünnepet tartott az önkormányzat. ]]>

„Az elmúlt években, Bernyák Adrienn igazgató vezetése alatt rendkívül keresett lett a Zugligeti Általános Iskola. A régi iskolaépület már majdnem minden zugában tanítanak, így mostanra elengedhetetlenné vált a bővítés” – ismertette a nagyszabású beruházás hátterét Pokorni Zoltán annak alkalmából, hogy a hagyományok szerint bokrétát, pontosabban egy szalagokkal díszített fácskát helyeztek el ünnepélyesen a szerkezetileg lényegében már kész új épület tetején.

A polgármester elmondta, hogy az önkormányzat a Normafa-program keretében kapta meg az államtól a Fácános vagyonkezelési jogát, és a kormány biztosított forrást arra, hogy a területen található, értékes épületeket megmentsék a pusztulástól. Az egykori Fácán vendéglő épületének átalakításával és kibővítésével a helyszűkével küszködő Zugligeti iskolának tudnak újabb területet biztosítani: a régi iskolaépületben az alsó tagozat fog működni, míg az új tömbbe a felsősök költöznek, a tervek szerint már jövő szeptemberben.

Fonti Krisztina alpolgármester arról beszélt, hogy míg régebben minden évfolyamon csak egy-egy osztály működött a Zugligetiben, a jelentkezők növekvő száma miatt 2014 óta minden évben párhuzamosan két első osztály indul. A tanulói létszám mára több mint duplájára nőtt, ezért döntöttek úgy, hogy a régi iskolaépülettel szemközt régóta üresen álló, sokáig funkcióját kereső egykori Fácán vendéglő épületében teremtenek további működési területet az intézmény számára.

„A Normafa látogatóközpontjának kialakítása mellett jelenleg ez a Hegyvidéki Önkormányzat legnagyobb beruházása” – hangsúlyozta Váczi János alpolgármester. A fejlesztés volumenét érzékeltetve kitért rá, hogy míg a Hegyvidéki Kulturális Szalon új otthonát mintegy 600 négyzetméteren hozták létre, a Zugligeti iskolát közel 3500 négyzetméterrel bővítik, és ehhez több mint 330 tonna betonacélt, majdnem 60 tonna szerkezeti acélt és 3800 köbméter szerkezeti betont használnak fel.

Váczi János elmondta, hogy az egykori Fácán vendéglő épületében és a hozzá kapcsolódó szárnyban nyolc osztálytermet, két csoporttermet, két szakelőadót, könyvtárszobát, 15x30 méteres tornatermet, gyógytornatermet, ebédlőt és melegítőkonyhát alakítanak ki. Az új tömb akadálymentesen is megközelíthető és bejárható lesz, a szinteket a lépcsőkön kívül egy lift fogja összekötni.

A Zugligeti Általános Iskola igazgatója, Bernyák Adrienn arról szólt, hogy az új épületük különlegessége lesz a természettudományi labor, a jól felszerelt informatikaterem, valamint az alkotóműhely, ahol a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem munkatársaival közösen tarthatnak foglalkozásokat. Ezeken az órákon nyílik lehetőség az úgynevezett STEAM-módszer alkalmazására, aminek lényege, hogy tárgyak alkotásával teszik könnyebben érthetővé a reál és természettudományi tantárgyakhoz kapcsolódó elméleti ismereteket.

]]>
2137<![CDATA[Balhasáb fejlécszöveg]]>balhasab-fejlecszoveghttps://www.pokornizoltan.hu/balhasab-fejlecszoveg?objectParentFolderId=2137fejlec-cikk
main.php?folderID= 1 1 3 4 24 2121 2351 2353

További híreink

article hegyvidek/keruleti-hirek/unnepel-termeszetvedelem ?folderID=6053 ?folderID=2151&amp;objectID=5012673 Ünnepel a természetvédelem pz2011_intro_img Ünnepel a természetvédelem 38366
article hegyvidek/keruleti-hirek/fejlesztes-integracio ?folderID=6051 ?folderID=2151&amp;objectID=5012669 Fejlesztés és integráció pz2011_intro_img Fejlesztés és integráció 40882
article hegyvidek/keruleti-hirek/90-eves-dr-bernath ?folderID=6049 ?folderID=2151&amp;objectID=5012665 A 90 éves dr. Bernáth Zoltán köszöntése pz2011_intro_img A 90 éves dr. Bernáth Zoltán köszöntése 38529
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-uj-futokort ?folderID=6047 ?folderID=2151&amp;objectID=5012661 Átadták az új futókört a Gesztenyéskertben pz2011_intro_img Átadták az új futókört a Gesztenyéskertben 38904
article hegyvidek/keruleti-hirek/folytatodik-parbeszed ?folderID=6045 ?folderID=2151&amp;objectID=5012657 Folytatódik a párbeszéd a Déli jövőjéről pz2011_intro_img Folytatódik a párbeszéd a Déli jövőjéről 40904
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgarunk-lett-20181011-1 ?folderID=6043 ?folderID=2151&amp;objectID=5012653 Díszpolgárunk lett Tokody Ilona operaénekes pz2011_intro_img Díszpolgárunk lett Tokody Ilona operaénekes 39022
article hegyvidek/keruleti-hirek/pilsudski-szobrot ?folderID=6041 ?folderID=2151&amp;objectID=5012649 Piłsudski-szobrot avattak a Csörsz parkban pz2011_intro_img Piłsudski-szobrot avattak a Csörsz parkban 41796
article hegyvidek/keruleti-hirek/unnepelyesen-is-atadtak-180924 ?folderID=6039 ?folderID=2151&amp;objectID=5012645 Ünnepélyesen is átadták a Kulturális Szalont pz2011_intro_img Ünnepélyesen is átadták a Kulturális Szalont 46656
article hegyvidek/keruleti-hirek/kardioosveny-nyilt ?folderID=6035 ?folderID=2151&amp;objectID=5012637 Kardióösvény nyílt a Normafán pz2011_intro_img Kardióösvény nyílt a Normafán 43230
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-kulturalis ?folderID=6033 ?folderID=2151&amp;objectID=5012633 Megújult a Kulturális Szalon pz2011_intro_img Megújult a Kulturális Szalon 40270
article hegyvidek/keruleti-hirek/gyalogosbaleseteket ?folderID=6031 ?folderID=2151&amp;objectID=5012629 Gyalogosbaleseteket segít elkerülni Zizi, az okos zebralány pz2011_intro_img Gyalogosbaleseteket segít elkerülni Zizi, az okos zebralány 39005
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-csorsz-park ?folderID=6029 ?folderID=2151&amp;objectID=5012625 Átadták a Csörsz park megújult játszóterét pz2011_intro_img Átadták a Csörsz park megújult játszóterét 4022
article hegyvidek/keruleti-hirek/libegok-ejszakaja ?folderID=6027 ?folderID=2151&amp;objectID=5012621 Libegők Éjszakája csillaghullás idején pz2011_intro_img Libegők Éjszakája csillaghullás idején 37876
article hegyvidek/keruleti-hirek/keruletunk-diszpolgara ?folderID=6025 ?folderID=2151&amp;objectID=5012617 Kerületünk díszpolgára lett dr. Hermann Róbert történész pz2011_intro_img Kerületünk díszpolgára lett dr. Hermann Róbert történész 3464
article hegyvidek/keruleti-hirek/szorakozva-tanulhattak ?folderID=6023 ?folderID=2151&amp;objectID=5012613 Szórakozva tanulhattak a hegyvidéki családok pz2011_intro_img Szórakozva tanulhattak a hegyvidéki családok 41125
article hegyvidek/keruleti-hirek/32-ezer-to-muskatli ?folderID=6021 ?folderID=2151&amp;objectID=5012609 32 ezer tő muskátli talált gazdára pz2011_intro_img 32 ezer tő muskátli talált gazdára 2682
article hegyvidek/keruleti-hirek/megnyilt-mome-media ?folderID=6019 ?folderID=2151&amp;objectID=5012605 Megnyílt a MOME Média- és Műteremháza pz2011_intro_img Megnyílt a MOME Média- és Műteremháza 45414
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-rendelobe-koltozott ?folderID=6017 ?folderID=2151&amp;objectID=5012601 Új rendelőbe költözött a háziorvosi ügyelet pz2011_intro_img Új rendelőbe költözött a háziorvosi ügyelet 38619
article hegyvidek/keruleti-hirek/onkormanyzati-segitseg ?folderID=6015 ?folderID=2151&amp;objectID=5012597 Önkormányzati segítség a hegyvidéki rendőrségnek pz2011_intro_img Önkormányzati segítség a hegyvidéki rendőrségnek 38587
article hegyvidek/keruleti-hirek/elektronikusan-intezheto ?folderID=6013 ?folderID=2151&amp;objectID=5012593 Elektronikusan intézhető az óvodai jelentkezés pz2011_intro_img Elektronikusan intézhető az óvodai jelentkezés 43557
article hegyvidek/keruleti-hirek/osszel-nyilik-kulturalis ?folderID=6011 ?folderID=2151&amp;objectID=5012589 Ősszel nyílik a Kulturális Szalon új otthona pz2011_intro_img Ősszel nyílik a Kulturális Szalon új otthona 37133
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-racz-aladar-uti ?folderID=6009 ?folderID=2151&amp;objectID=5012585 Megújult a Rácz Aladár úti gyermekrendelő pz2011_intro_img Megújult a Rácz Aladár úti gyermekrendelő 3892
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-diakok ?folderID=6007 ?folderID=2151&amp;objectID=5012581 Hegyvidéki diákok színezték újra Sztehlo Lili ablakait pz2011_intro_img Hegyvidéki diákok színezték újra Sztehlo Lili ablakait 39302
article hegyvidek/keruleti-hirek/sajtobeszelgetes-get ?folderID=6005 ?folderID=2151&amp;objectID=5012577 SAJTÓBESZÉLGETÉS A GET CLOSER JAZZFESZTIVÁLRÓL pz2011_intro_img SAJTÓBESZÉLGETÉS A GET CLOSER JAZZFESZTIVÁLRÓL 37943
article hegyvidek/keruleti-hirek/onvedelem-felsofokon ?folderID=6003 ?folderID=2151&amp;objectID=5012573 ONvédelem felsőfokon pz2011_intro_img ONvédelem felsőfokon 39366
article hegyvidek/keruleti-hirek/okos-oszlopot-is ?folderID=6001 ?folderID=2151&amp;objectID=5012569 Okos oszlopot is elhelyeztek a MOMkult megújult játszóterén pz2011_intro_img Okos oszlopot is elhelyeztek a MOMkult megújult játszóterén 38122
article hegyvidek/keruleti-hirek/parizs-vonzasaban ?folderID=5999 ?folderID=2151&amp;objectID=5012563 Párizs vonzásában pz2011_intro_img Párizs vonzásában 38175
article hegyvidek/keruleti-hirek/50-eves-gennaro-verolino ?folderID=5997 ?folderID=2151&amp;objectID=5012553 50 éves a Gennaro Verolino iskola pz2011_intro_img 50 éves a Gennaro Verolino iskola 2649
article hegyvidek/keruleti-hirek/egyensulyban-onmagunkkal ?folderID=5995 ?folderID=2151&amp;objectID=5012549 Egyensúlyban önmagunkkal pz2011_intro_img Egyensúlyban önmagunkkal 2273
article hegyvidek/keruleti-hirek/makk-vii-hegyvidekiek ?folderID=5993 ?folderID=2151&amp;objectID=5012545 A Makk VII a hegyvidékiek kedvenc étterme pz2011_intro_img A Makk VII a hegyvidékiek kedvenc étterme 44853
article hegyvidek/keruleti-hirek/unnepseg-reformacio ?folderID=5989 ?folderID=2151&amp;objectID=5012535 Ünnepség a reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából pz2011_intro_img Ünnepség a reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából 38235
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-pedagogusokat ?folderID=5987 ?folderID=2151&amp;objectID=5012531 Hegyvidéki pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön pz2011_intro_img Hegyvidéki pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön 41964
article hegyvidek/keruleti-hirek/humor-jatek ?folderID=5985 ?folderID=2151&amp;objectID=5012527 Humor és játék pz2011_intro_img Humor és játék 2952
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-tamasi-aron ?folderID=5983 ?folderID=2151&amp;objectID=5012521 Átadták a Tamási Áron iskola legújabb épületét pz2011_intro_img Átadták a Tamási Áron iskola legújabb épületét 38854
article hegyvidek/keruleti-hirek/terepjarot-kapott ?folderID=5981 ?folderID=2151&amp;objectID=5012517 Terepjárót kapott a tűzoltóság pz2011_intro_img Terepjárót kapott a tűzoltóság 37828
article hegyvidek/keruleti-hirek/megeloztek-fogaskerekut ?folderID=5979 ?folderID=2151&amp;objectID=5012513 Megelőzték a fogaskerekűt pz2011_intro_img Megelőzték a fogaskerekűt 3787
article hegyvidek/keruleti-hirek/okosmeres ?folderID=5977 ?folderID=2151&amp;objectID=5012509 Okosmérés és szemléletformálás a hegyvidéki középületekben pz2011_intro_img Okosmérés és szemléletformálás a hegyvidéki középületekben 39970
article hegyvidek/keruleti-hirek/felkoszontottek-20171021-1 ?folderID=5975 ?folderID=2151&amp;objectID=5012505 Felköszöntötték a hegyvidéki szépkorúakat pz2011_intro_img Felköszöntötték a hegyvidéki szépkorúakat 3521
article hegyvidek/keruleti-hirek/2018-as-cziffra ?folderID=5971 ?folderID=2151&amp;objectID=5012497 A 2018-as Cziffra Fesztivál nem csak februári programokról fog szólni pz2011_intro_img A 2018-as Cziffra Fesztivál nem csak februári programokról fog szólni 44501
article hegyvidek/keruleti-hirek/vonulo-felhok-folott ?folderID=5969 ?folderID=2151&amp;objectID=5012493 „A vonuló felhők fölött örökké kék az ég” pz2011_intro_img „A vonuló felhők fölött örökké kék az ég” 3139
article hegyvidek/keruleti-hirek/hatarido-elott-elkeszult ?folderID=5967 ?folderID=2151&amp;objectID=5012489 Határidő előtt elkészült a Határőr út felújítása pz2011_intro_img Határidő előtt elkészült a Határőr út felújítása 1551
article hegyvidek/keruleti-hirek/megnyilt-lovasut ?folderID=5965 ?folderID=2151&amp;objectID=5012485 Megnyílt a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont pz2011_intro_img Megnyílt a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont 47856
article hegyvidek/keruleti-hirek/napelemek-termelnek ?folderID=5963 ?folderID=2151&amp;objectID=5012481 Napelemek termelnek áramot a megújult Fekete iskolában pz2011_intro_img Napelemek termelnek áramot a megújult Fekete iskolában 2687
article hegyvidek/keruleti-hirek/huseges-pasztor-kivalo ?folderID=5961 ?folderID=2151&amp;objectID=5012475 Hűséges pásztor és kiváló polgár pz2011_intro_img Hűséges pásztor és kiváló polgár 3994
article hegyvidek/keruleti-hirek/krisztik-csaba ?folderID=5957 ?folderID=2151&amp;objectID=5012465 Krisztik Csaba színművész kapta a Kaszás Attila-Díjat pz2011_intro_img Krisztik Csaba színművész kapta a Kaszás Attila-Díjat 4529
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozossegi-hazat-avattak ?folderID=5953 ?folderID=2151&amp;objectID=5012447 Közösségi házat avattak az Apor Vilmos téren pz2011_intro_img Közösségi házat avattak az Apor Vilmos téren 3231
article hegyvidek/keruleti-hirek/diplomaoszto ?folderID=5949 ?folderID=2151&amp;objectID=5012433 Diplomaosztó szépkorúaknak pz2011_intro_img Diplomaosztó szépkorúaknak 2893
article hegyvidek/keruleti-hirek/linda-lett-honap ?folderID=5947 ?folderID=2151&amp;objectID=5012429 Linda lett a hónap hegyvidéki babája pz2011_intro_img Linda lett a hónap hegyvidéki babája 2785
article hegyvidek/keruleti-hirek/tobb-mint-tudos ?folderID=5941 ?folderID=2151&amp;objectID=5012411 Több mint tudós pz2011_intro_img Több mint tudós 3343
article hegyvidek/keruleti-hirek/orszagos-zold-civilek ?folderID=5937 ?folderID=2151&amp;objectID=5012403 Országos zöld civilek a Hegyvidéken pz2011_intro_img Országos zöld civilek a Hegyvidéken 3358
article hegyvidek/keruleti-hirek/megunhatatlan-muskatli ?folderID=5935 ?folderID=2151&amp;objectID=5012399 Megunhatatlan a muskátli – Egyetlen tő sem maradt gazdátlanul pz2011_intro_img Megunhatatlan a muskátli – Egyetlen tő sem maradt gazdátlanul 3353
article hegyvidek/keruleti-hirek/bokretaunnep-tamasi-aron ?folderID=5933 ?folderID=2151&amp;objectID=5012395 Bokrétaünnep a Tamási Áron iskolában pz2011_intro_img Bokrétaünnep a Tamási Áron iskolában 3996
article hegyvidek/keruleti-hirek/egy-kulonleges-fesztival ?folderID=5931 ?folderID=2151&amp;objectID=5012391 Egy különleges fesztivál pz2011_intro_img Egy különleges fesztivál 4393
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-diakok-okori-20170525-1 ?folderID=5929 ?folderID=2151&amp;objectID=5012387 Hegyvidéki diákok az ókori játékokon pz2011_intro_img Hegyvidéki diákok az ókori játékokon 3624
article hegyvidek/keruleti-hirek/serult-gyermekek ?folderID=5927 ?folderID=2151&amp;objectID=5012383 Sérült gyermekek fejlesztését támogatták a hegyvidékiek pz2011_intro_img Sérült gyermekek fejlesztését támogatták a hegyvidékiek 3867
article hegyvidek/keruleti-hirek/elkeszultek-otthon ?folderID=5925 ?folderID=2151&amp;objectID=5012379 Elkészültek az „Otthon megöregedni” program mintalakásai pz2011_intro_img Elkészültek az „Otthon megöregedni” program mintalakásai 2201
article hegyvidek/keruleti-hirek/elindult-normafa ?folderID=5923 ?folderID=2151&amp;objectID=5012373 Elindult a Normafa Futóklub pz2011_intro_img Elindult a Normafa Futóklub 3311
article hegyvidek/keruleti-hirek/mindig-papp-laci ?folderID=5921 ?folderID=2151&amp;objectID=5012369 Még mindig Papp Laci pz2011_intro_img Még mindig Papp Laci 3422
article hegyvidek/keruleti-hirek/get-closer-budapest-20170509-1 ?folderID=5919 ?folderID=2151&amp;objectID=5012365 Get Closer Budapest Jazzfest másodszor a MOMkult-ban pz2011_intro_img Get Closer Budapest Jazzfest másodszor a MOMkult-ban 2388
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-helyre-koltozott ?folderID=5917 ?folderID=2151&amp;objectID=5012361 Új helyre költözött a kibővült pedagógiai szakszolgálat pz2011_intro_img Új helyre költözött a kibővült pedagógiai szakszolgálat 2454
article hegyvidek/keruleti-hirek/isten-hozta-kis-nandit ?folderID=5915 ?folderID=2151&amp;objectID=5012355 Isten hozta a kis Nándit! pz2011_intro_img Isten hozta a kis Nándit! 1624
article hegyvidek/keruleti-hirek/dijakat-adtak-at-nemzeti ?folderID=5913 ?folderID=2151&amp;objectID=5012349 Díjakat adtak át nemzeti ünnepünk alkalmából pz2011_intro_img Díjakat adtak át nemzeti ünnepünk alkalmából 5579
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-gyermekorvosi-rendelo ?folderID=5911 ?folderID=2151&amp;objectID=5012339 Új gyermekorvosi rendelő nyílik a Böszörményi úton pz2011_intro_img Új gyermekorvosi rendelő nyílik a Böszörményi úton 3001
article hegyvidek/keruleti-hirek/tobb-mint-otszazzal ?folderID=5909 ?folderID=2151&amp;objectID=5012335 Több mint ötszázzal bővült az óvodai férőhelyek száma pz2011_intro_img Több mint ötszázzal bővült az óvodai férőhelyek száma 5454
article hegyvidek/keruleti-hirek/budai-egyhazkozsegek-20170318-1 ?folderID=5907 ?folderID=2151&amp;objectID=5012331 Budai Egyházközségek Farsangi Bálja pz2011_intro_img Budai Egyházközségek Farsangi Bálja 3101
article hegyvidek/keruleti-hirek/betegszallito-kisbuszt ?folderID=5905 ?folderID=2151&amp;objectID=5012327 Betegszállító kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház pz2011_intro_img Betegszállító kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház 2919
article hegyvidek/keruleti-hirek/jeles-nap-kituno ?folderID=5903 ?folderID=2151&amp;objectID=5012323 Jeles nap, kitűnő hangulat – így mulattak a hegyvidéki pedagógusok pz2011_intro_img Jeles nap, kitűnő hangulat – így mulattak a hegyvidéki pedagógusok 3026
article hegyvidek/keruleti-hirek/dr-bathory-katalin-90 ?folderID=5899 ?folderID=2151&amp;objectID=5012315 Dr. Báthory Katalin 90 esztendős pz2011_intro_img Dr. Báthory Katalin 90 esztendős 2837
article hegyvidek/keruleti-hirek/advent-hegyvideken-mom ?folderID=5897 ?folderID=2151&amp;objectID=5012311 „Advent a Hegyvidéken” a MOM-ban pz2011_intro_img „Advent a Hegyvidéken” a MOM-ban 2429
article hegyvidek/keruleti-hirek/kutatointezetkent-ujult ?folderID=5895 ?folderID=2151&amp;objectID=5012307 Kutatóintézetként újult meg Hild József egykori otthona pz2011_intro_img Kutatóintézetként újult meg Hild József egykori otthona 2300
article hegyvidek/keruleti-hirek/vilagsztarok-hegyvideken ?folderID=5891 ?folderID=2151&amp;objectID=5012299 Világsztárok a Hegyvidéken pz2011_intro_img Világsztárok a Hegyvidéken 1970
article hegyvidek/keruleti-hirek/takarokat-kaptak ?folderID=5889 ?folderID=2151&amp;objectID=5012295 Takarókat kaptak a hajléktalanok pz2011_intro_img Takarókat kaptak a hajléktalanok 3236
article hegyvidek/keruleti-hirek/zold-irodat-nyitott ?folderID=5885 ?folderID=2151&amp;objectID=5012287 Zöld Irodát nyitott az önkormányzat pz2011_intro_img Zöld Irodát nyitott az önkormányzat 2484
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozosen-kell-kialakitani ?folderID=5883 ?folderID=2151&amp;objectID=5012283 Közösen kell kialakítani az erdőhasználat szabályait pz2011_intro_img Közösen kell kialakítani az erdőhasználat szabályait 5571
article hegyvidek/keruleti-hirek/marvany-utcai-legjobb ?folderID=5881 ?folderID=2151&amp;objectID=5012279 Márvány utcai a legjobb hegyvidéki húsbolt pz2011_intro_img Márvány utcai a legjobb hegyvidéki húsbolt 2443
article hegyvidek/keruleti-hirek/papp-laszlora-emlekeztek ?folderID=5879 ?folderID=2151&amp;objectID=5012275 Papp Lászlóra emlékeztek pz2011_intro_img Papp Lászlóra emlékeztek 4674
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-kotettel-gazdagodott ?folderID=5877 ?folderID=2151&amp;objectID=5012271 Új kötettel gazdagodott a kerület helytörténeti irodalma pz2011_intro_img Új kötettel gazdagodott a kerület helytörténeti irodalma 1733
article hegyvidek/keruleti-hirek/szobrot-avattak-1956-os ?folderID=5873 ?folderID=2151&amp;objectID=5012263 Szobrot avattak az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján pz2011_intro_img Szobrot avattak az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján 8417
article hegyvidek/keruleti-hirek/aktiv-idoskor-161025 ?folderID=5875 ?folderID=2151&amp;objectID=5012265 AKTÍV IDŐSKOR – KONFERENCIA AZ ÖNKÉNTESSÉGRŐL pz2011_intro_img AKTÍV IDŐSKOR – KONFERENCIA AZ ÖNKÉNTESSÉGRŐL 4583
article hegyvidek/keruleti-hirek/tehetseggondozas ?folderID=5869 ?folderID=2151&amp;objectID=5012255 Tehetséggondozás és mesepedagógia a Budai Oktatási Napokon pz2011_intro_img Tehetséggondozás és mesepedagógia a Budai Oktatási Napokon 3075
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-megujult-matyas ?folderID=5867 ?folderID=2151&amp;objectID=5012251 Átadták a megújult Mátyás király utat pz2011_intro_img Átadták a megújult Mátyás király utat 2458
article hegyvidek/keruleti-hirek/idoseket-unnepeltek ?folderID=5865 ?folderID=2151&amp;objectID=5012247 Az időseket ünnepelték pz2011_intro_img Az időseket ünnepelték 2524
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-futoutat-adtak-at ?folderID=5863 ?folderID=2151&amp;objectID=5012243 Új futóutat adtak át a Normafánál pz2011_intro_img Új futóutat adtak át a Normafánál 3582
article hegyvidek/keruleti-hirek/jatszoter-fitneszpark ?folderID=5861 ?folderID=2151&amp;objectID=5012239 Játszótér és fitneszpark épült a Városkútnál pz2011_intro_img Játszótér és fitneszpark épült a Városkútnál 1878
article hegyvidek/keruleti-hirek/cziffra-gyorgy-fesztival-20161006-1 ?folderID=5859 ?folderID=2151&amp;objectID=5012235 Cziffra György Fesztivál februárban pz2011_intro_img Cziffra György Fesztivál februárban 2016
article hegyvidek/keruleti-hirek/fejlesztesek-fekete ?folderID=5857 ?folderID=2151&amp;objectID=5012229 Fejlesztések a Fekete István iskolában pz2011_intro_img Fejlesztések a Fekete István iskolában 2269
article hegyvidek/keruleti-hirek/ujabb-kozlekekedesi ?folderID=5853 ?folderID=2151&amp;objectID=5012221 Újabb közlekekedési csomópont vált biztonságosabbá a Hegyvidéken pz2011_intro_img Újabb közlekekedési csomópont vált biztonságosabbá a Hegyvidéken 2993
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgari-cimet-kapott-20160922-1 ?folderID=5851 ?folderID=2151&amp;objectID=5012217 Díszpolgári címet kapott dr. Báthory Katalin vegyészmérnök pz2011_intro_img Díszpolgári címet kapott dr. Báthory Katalin vegyészmérnök 4544
article hegyvidek/keruleti-hirek/futokor-uj-tanterem ?folderID=5849 ?folderID=2151&amp;objectID=5012213 Futókör és új tanterem a Zugligeti iskolában pz2011_intro_img Futókör és új tanterem a Zugligeti iskolában 2359
article hegyvidek/keruleti-hirek/boldog-terez-anya ?folderID=5847 ?folderID=2151&amp;objectID=5012209 Boldog Teréz anya szentté avatása pz2011_intro_img Boldog Teréz anya szentté avatása 2095
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvidekiek-kedvence ?folderID=5845 ?folderID=2151&amp;objectID=5012205 A hegyvidékiek kedvence a Fragola fagylaltozó pz2011_intro_img A hegyvidékiek kedvence a Fragola fagylaltozó 3174
article hegyvidek/keruleti-hirek/europai-egyuttmukodes ?folderID=5843 ?folderID=2151&amp;objectID=5012201 Európai együttműködés a városi zöldövezetekért pz2011_intro_img Európai együttműködés a városi zöldövezetekért 2462
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgari-cimmel ?folderID=5841 ?folderID=2151&amp;objectID=5012197 Díszpolgári címmel tüntették ki Huszti Péter színművészt pz2011_intro_img Díszpolgári címmel tüntették ki Huszti Péter színművészt 2291
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-margareta ?folderID=5839 ?folderID=2151&amp;objectID=5012191 Megújult a Margaréta-játszótér pz2011_intro_img Megújult a Margaréta-játszótér 1558
article hegyvidek/keruleti-hirek/intezmenyvezetoi ?folderID=5837 ?folderID=2151&amp;objectID=5012187 Intézményvezetői tanévzáró gála pz2011_intro_img Intézményvezetői tanévzáró gála 2949
article hegyvidek/keruleti-hirek/bemutattak-kaszas-attila-160713 ?folderID=5835 ?folderID=2151&amp;objectID=5012183 Bemutatták a Kaszás Attila-díj három idei jelöltjét pz2011_intro_img Bemutatták a Kaszás Attila-díj három idei jelöltjét 2321
article hegyvidek/keruleti-hirek/menza-program-kozossegi ?folderID=5833 ?folderID=2151&amp;objectID=5012179 Menza Program – közösségi terek szervezése közösségi tervezésben pz2011_intro_img Menza Program – közösségi terek szervezése közösségi tervezésben 2674
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-megujult-eden ?folderID=5831 ?folderID=2151&amp;objectID=5012175 Átadták a megújult Éden Társasházat pz2011_intro_img Átadták a megújult Éden Társasházat 3004
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-diakok-okori ?folderID=5829 ?folderID=2151&amp;objectID=5012171 Hegyvidéki diákok az ókori olimpián pz2011_intro_img Hegyvidéki diákok az ókori olimpián 3174
article hegyvidek/keruleti-hirek/dijaztak-legjobb ?folderID=5827 ?folderID=2151&amp;objectID=5012167 Díjazták a legjobb normafai pavilonterveket pz2011_intro_img Díjazták a legjobb normafai pavilonterveket 3567
article hegyvidek/keruleti-hirek/keruleti-kerekpar ?folderID=5825 ?folderID=2151&amp;objectID=5012163 Kerületi kerékpár-regisztrációs program indult pz2011_intro_img Kerületi kerékpár-regisztrációs program indult 2157
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-hegyvidek-20160610-1 ?folderID=5821 ?folderID=2151&amp;objectID=5012153 Átadták a Hegyvidék legújabb kormányablakát pz2011_intro_img Átadták a Hegyvidék legújabb kormányablakát 5464
article hegyvidek/keruleti-hirek/ajandek-muskatlik ?folderID=5819 ?folderID=2151&amp;objectID=5012149 Ajándék muskátlik hegyvidékieknek pz2011_intro_img Ajándék muskátlik hegyvidékieknek 2806
article hegyvidek/keruleti-hirek/onkentesek-takaritottak ?folderID=5817 ?folderID=2151&amp;objectID=5012145 Önkéntesek takarították a Hegyvidéket pz2011_intro_img Önkéntesek takarították a Hegyvidéket 2641
article hegyvidek/keruleti-hirek/talalkozas-nagy-timea ?folderID=5813 ?folderID=2151&amp;objectID=5012133 Találkozás Nagy Tímea díszpolgárral pz2011_intro_img Találkozás Nagy Tímea díszpolgárral 4590
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvidek-legjobbjai ?folderID=5811 ?folderID=2151&amp;objectID=5012129 A Hegyvidék legjobbjai között a Daily Pékség pz2011_intro_img A Hegyvidék legjobbjai között a Daily Pékség 2592
article hegyvidek/keruleti-hirek/diakokat-edzoket ?folderID=5809 ?folderID=2151&amp;objectID=5012125 Diákokat, edzőket és közösségépítő személyiségeket díjaztak pz2011_intro_img Diákokat, edzőket és közösségépítő személyiségeket díjaztak 6241
article hegyvidek/keruleti-hirek/koszonet-keruleti ?folderID=5803 ?folderID=2151&amp;objectID=5012105 Köszönet a kerületi polgárőrségnek pz2011_intro_img Köszönet a kerületi polgárőrségnek 2801
article hegyvidek/keruleti-hirek/beszamolo-ejszakai ?folderID=5801 ?folderID=2151&amp;objectID=5012101 Beszámoló éjszakai műszaki-mentési és elsősegélynyújtási gyakorlatról pz2011_intro_img Beszámoló éjszakai műszaki-mentési és elsősegélynyújtási gyakorlatról 3162
article hegyvidek/keruleti-hirek/leendo-elsosok-szuleit ?folderID=5799 ?folderID=2151&amp;objectID=5012097 Leendő elsősök szüleit tájékoztatták pz2011_intro_img Leendő elsősök szüleit tájékoztatták 10596
article hegyvidek/keruleti-hirek/tovabb-epul-hegyvideki ?folderID=5797 ?folderID=2151&amp;objectID=5012093 Tovább épül a hegyvidéki térfigyelő-rendszer pz2011_intro_img Tovább épül a hegyvidéki térfigyelő-rendszer 2602
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-hegyvidek ?folderID=5795 ?folderID=2151&amp;objectID=5012089 Átadták a Hegyvidék Közbiztonságáért díjakat pz2011_intro_img Átadták a Hegyvidék Közbiztonságáért díjakat 1664
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-pedagogus-bal ?folderID=5787 ?folderID=2151&amp;objectID=5012069 Hegyvidéki pedagógus-bál pz2011_intro_img Hegyvidéki pedagógus-bál 1675
article hegyvidek/keruleti-hirek/get-closer-budapest ?folderID=5785 ?folderID=2151&amp;objectID=5012065 Get Closer Budapest – jazzfesztivál a MOM-ban pz2011_intro_img Get Closer Budapest – jazzfesztivál a MOM-ban 1960
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-kiadvany-jelent ?folderID=5783 ?folderID=2151&amp;objectID=5012061 Új kiadvány jelent meg a hegyvidéki gyermeknevelésről pz2011_intro_img Új kiadvány jelent meg a hegyvidéki gyermeknevelésről 1411
article hegyvidek/keruleti-hirek/adventi-ebeddel ?folderID=5781 ?folderID=2151&amp;objectID=5012045 Adventi ebéddel kedveskedtek a szépkorúaknak pz2011_intro_img Adventi ebéddel kedveskedtek a szépkorúaknak 1722
article hegyvidek/keruleti-hirek/atvehette-legjobbnak ?folderID=5779 ?folderID=2151&amp;objectID=5012043 Átvehette a legjobbnak járó díjat a Szépkilátás Cukrászda pz2011_intro_img Átvehette a legjobbnak járó díjat a Szépkilátás Cukrászda 2101
article hegyvidek/keruleti-hirek/75-eves-hegyvidek ?folderID=5777 ?folderID=2151&amp;objectID=5012039 75 éves a Hegyvidék pz2011_intro_img 75 éves a Hegyvidék 2241
article hegyvidek/keruleti-hirek/kivalo-tuzoltokat ?folderID=5775 ?folderID=2151&amp;objectID=5012035 Kiváló tűzoltókat jutalmaztak pz2011_intro_img Kiváló tűzoltókat jutalmaztak 1972
article hegyvidek/keruleti-hirek/otcsillagos-minosites ?folderID=5773 ?folderID=2151&amp;objectID=5012031 Ötcsillagos minősítés a MOM Sport uszodájának pz2011_intro_img Ötcsillagos minősítés a MOM Sport uszodájának 2755
article hegyvidek/keruleti-hirek/belso-feny-hegyvidek ?folderID=5771 ?folderID=2151&amp;objectID=5012019 Belső fény a Hegyvidék Galériában pz2011_intro_img Belső fény a Hegyvidék Galériában 1829
article hegyvidek/keruleti-hirek/huszeves-fejleszto ?folderID=5767 ?folderID=2151&amp;objectID=5012011 Húszéves a Fejlesztő Napközi Otthon pz2011_intro_img Húszéves a Fejlesztő Napközi Otthon 2624
article hegyvidek/keruleti-hirek/cziffra-gyorgy-fesztival ?folderID=5765 ?folderID=2151&amp;objectID=5012007 Cziffra György Fesztivál februárban pz2011_intro_img Cziffra György Fesztivál februárban 2161
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-kozossegi-teret ?folderID=5763 ?folderID=2151&amp;objectID=5011957 Átadták a közösségi teret és megnyílt az adventi vásár a Polgármesteri Hivatal előtt pz2011_intro_img Átadták a közösségi teret és megnyílt az adventi vásár a Polgármesteri Hivatal előtt 3725
article hegyvidek/keruleti-hirek/madarbarat-hegyvidek ?folderID=5759 ?folderID=2151&amp;objectID=5011949 Madárbarát Hegyvidék Program pz2011_intro_img Madárbarát Hegyvidék Program 2114
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-kontenerepulet-tamasi ?folderID=5757 ?folderID=2151&amp;objectID=5011945 Új konténerépület a Tamási Áron iskolában pz2011_intro_img Új konténerépület a Tamási Áron iskolában 2521
article hegyvidek/keruleti-hirek/nagyszabasu-energetikai ?folderID=5753 ?folderID=2151&amp;objectID=5011901 Nagyszabású energetikai felújítás az ELTE gyakorlóiskolájában pz2011_intro_img Nagyszabású energetikai felújítás az ELTE gyakorlóiskolájában 1878
article hegyvidek/keruleti-hirek/elkeszult-normafa-151130 ?folderID=5751 ?folderID=2151&amp;objectID=5011897 Elkészült a Normafa rehabilitációjának első üteme pz2011_intro_img Elkészült a Normafa rehabilitációjának első üteme 3855
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-led-kozvilagitast ?folderID=5747 ?folderID=2151&amp;objectID=5011871 Új, LED-es közvilágítást adtak át több hegyvidéki útvonalon pz2011_intro_img Új, LED-es közvilágítást adtak át több hegyvidéki útvonalon 2143
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-iranyjelzo-tablak ?folderID=5743 ?folderID=2151&amp;objectID=5011839 Új irányjelző táblák a Normafánál pz2011_intro_img Új irányjelző táblák a Normafánál 2020
article hegyvidek/keruleti-hirek/meet-the-scientist ?folderID=5741 ?folderID=2151&amp;objectID=5011835 „Meet the scientist” – programindító a Városmajori Gimnáziumban pz2011_intro_img „Meet the scientist” – programindító a Városmajori Gimnáziumban 1311
article hegyvidek/keruleti-hirek/folytatodott-kozos ?folderID=5739 ?folderID=2151&amp;objectID=5011825 Folytatódott a közös tervezés a fogyatékkal élők képviselőivel pz2011_intro_img Folytatódott a közös tervezés a fogyatékkal élők képviselőivel 5134
article hegyvidek/keruleti-hirek/egyuttmukodesi ?folderID=5737 ?folderID=2151&amp;objectID=5011823 Együttműködési megállapodás a BKK-val pz2011_intro_img Együttműködési megállapodás a BKK-val 3181
article hegyvidek/keruleti-hirek/pedagogusokat-dijaztak-151103 ?folderID=5735 ?folderID=2151&amp;objectID=5011811 Pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön pz2011_intro_img Pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön 6119
article hegyvidek/keruleti-hirek/tulipanok-kiralyhago ?folderID=5733 ?folderID=2151&amp;objectID=5011807 Tulipánok a Királyhágó téren pz2011_intro_img Tulipánok a Királyhágó téren 1050
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-kozlekedesi ?folderID=5731 ?folderID=2151&amp;objectID=5011803 Hegyvidéki közlekedési kérdések az építészkamara konferenciáján pz2011_intro_img Hegyvidéki közlekedési kérdések az építészkamara konferenciáján 4165
article hegyvidek/keruleti-hirek/szabadidosport ?folderID=5729 ?folderID=2151&amp;objectID=5011797 Szabadidősport-konferencia az idősekért pz2011_intro_img Szabadidősport-konferencia az idősekért 4089
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-peldak ?folderID=5727 ?folderID=2151&amp;objectID=5011789 Hegyvidéki példák az éghajlatvédelmi konferencián pz2011_intro_img Hegyvidéki példák az éghajlatvédelmi konferencián 3385
article hegyvidek/keruleti-hirek/budai-nevelesi-napok ?folderID=5725 ?folderID=2151&amp;objectID=5011783 Budai Nevelési Napok pz2011_intro_img Budai Nevelési Napok 2386
article hegyvidek/keruleti-hirek/felavattak-kibovult ?folderID=5723 ?folderID=2151&amp;objectID=5011773 Felavatták a kibővült Lauder Óvodát pz2011_intro_img Felavatták a kibővült Lauder Óvodát 1320
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-jatszopark-mesevar ?folderID=5721 ?folderID=2151&amp;objectID=5011769 Új játszópark a Mesevár Óvodában pz2011_intro_img Új játszópark a Mesevár Óvodában 2192
article hegyvidek/keruleti-hirek/emlektabla-regoczi ?folderID=5719 ?folderID=2151&amp;objectID=5011765 Emléktábla Regőczi István tiszteletére pz2011_intro_img Emléktábla Regőczi István tiszteletére 2396
article hegyvidek/keruleti-hirek/idosek-vilagnapja ?folderID=5715 ?folderID=2151&amp;objectID=5011757 Idősek világnapja a Hegyvidéken pz2011_intro_img Idősek világnapja a Hegyvidéken 2199
article hegyvidek/keruleti-hirek/idosbarat-onkormanyzat ?folderID=5717 ?folderID=2151&amp;objectID=5011761 Idősbarát Önkormányzat díjat kapott a Hegyvidék pz2011_intro_img Idősbarát Önkormányzat díjat kapott a Hegyvidék 1599
article hegyvidek/keruleti-hirek/ovodaavato-kiss-janos ?folderID=5713 ?folderID=2151&amp;objectID=5011745 Óvodaavató a Kiss János altábornagy utcában pz2011_intro_img Óvodaavató a Kiss János altábornagy utcában 1876
article hegyvidek/keruleti-hirek/ha-esik-ha-fuj ?folderID=5711 ?folderID=2151&amp;objectID=5011711 Ha esik, ha fúj: Hegyvidéki Ősz! pz2011_intro_img Ha esik, ha fúj: Hegyvidéki Ősz! 9361
article hegyvidek/keruleti-hirek/posztumusz-diszpolgari ?folderID=5707 ?folderID=2151&amp;objectID=5011697 Posztumusz díszpolgári címet kapott Simándy József pz2011_intro_img Posztumusz díszpolgári címet kapott Simándy József 3504
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozossegi-tervezes ?folderID=5709 ?folderID=2151&amp;objectID=5011701 Közösségi tervezés a Normafán a fogyatékkal élőkért pz2011_intro_img Közösségi tervezés a Normafán a fogyatékkal élőkért 7062
article hegyvidek/keruleti-hirek/fejlesztesek-varosmajor ?folderID=5705 ?folderID=2151&amp;objectID=5011689 Fejlesztések a Városmajor utcai sportközpontban pz2011_intro_img Fejlesztések a Városmajor utcai sportközpontban 3241
article hegyvidek/keruleti-hirek/650-millio-forintos ?folderID=5703 ?folderID=2151&amp;objectID=5011685 650 millió forintos felújítás a csillagászati intézetben pz2011_intro_img 650 millió forintos felújítás a csillagászati intézetben 1662
article hegyvidek/keruleti-hirek/meszaros-tibor-kapta ?folderID=5701 ?folderID=2151&amp;objectID=5011673 Mészáros Tibor kapta idén a Kaszás Attila-díjat pz2011_intro_img Mészáros Tibor kapta idén a Kaszás Attila-díjat 3178
article hegyvidek/keruleti-hirek/elkeszult-nemetvolgyi ?folderID=5699 ?folderID=2151&amp;objectID=5011667 Elkészült a Németvölgyi úti körforgalom pz2011_intro_img Elkészült a Németvölgyi úti körforgalom 1894
article hegyvidek/keruleti-hirek/noi-vezetok-hegyvideken ?folderID=5697 ?folderID=2151&amp;objectID=5011663 Női vezetők a Hegyvidéken pz2011_intro_img Női vezetők a Hegyvidéken 3171
article hegyvidek/keruleti-hirek/dijat-kaptak-csaladbarat ?folderID=5695 ?folderID=2151&amp;objectID=5011657 Díjat kaptak a családbarát önkormányzatok pz2011_intro_img Díjat kaptak a családbarát önkormányzatok 4644
article hegyvidek/keruleti-hirek/tornateremmel-bovul-kos ?folderID=5689 ?folderID=2151&amp;objectID=5011631 Tornateremmel bővül a Kós Károly Iskola pz2011_intro_img Tornateremmel bővül a Kós Károly Iskola 1689
article hegyvidek/keruleti-hirek/kovacs-andras ?folderID=5691 ?folderID=2151&amp;objectID=5011633 Kovács András filmrendezőt köszöntötte a polgármester pz2011_intro_img Kovács András filmrendezőt köszöntötte a polgármester 2208
article hegyvidek/keruleti-hirek/kulonleges ?folderID=5687 ?folderID=2151&amp;objectID=5011619 Különleges energiahatékonyság a MOM Kulturális Központban pz2011_intro_img Különleges energiahatékonyság a MOM Kulturális Központban 3653
article hegyvidek/keruleti-hirek/negy-kerulet ?folderID=5685 ?folderID=2151&amp;objectID=5011615 Négy kerület adományozott gépjárművet a tűzoltóknak pz2011_intro_img Négy kerület adományozott gépjárművet a tűzoltóknak 1396
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgarunk-lett ?folderID=5683 ?folderID=2151&amp;objectID=5011597 Díszpolgárunk lett Schrammel Imre pz2011_intro_img Díszpolgárunk lett Schrammel Imre 5608
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-napok-2015 ?folderID=5681 ?folderID=2151&amp;objectID=5011553 Hegyvidéki Napok 2015 pz2011_intro_img Hegyvidéki Napok 2015 10232
article hegyvidek/keruleti-hirek/anne-frank-naploja ?folderID=5679 ?folderID=2151&amp;objectID=5011551 Anne Frank naplója a budapesti metróban pz2011_intro_img Anne Frank naplója a budapesti metróban 2066
article hegyvidek/keruleti-hirek/szineszek-ultettek-fat ?folderID=5677 ?folderID=2151&amp;objectID=5011547 Színészek ültettek fát a Normafánál pz2011_intro_img Színészek ültettek fát a Normafánál 1390
article hegyvidek/keruleti-hirek/alairasgyujtest ?folderID=5673 ?folderID=2151&amp;objectID=5011539 Aláírásgyűjtést indítottak a János Kórház fejlesztéséért pz2011_intro_img Aláírásgyűjtést indítottak a János Kórház fejlesztéséért 3937
article hegyvidek/keruleti-hirek/bemutattak-kaszas-attila-150608 ?folderID=5675 ?folderID=2151&amp;objectID=5011543 Bemutatták a Kaszás Attila-díj jelöltjeit pz2011_intro_img Bemutatták a Kaszás Attila-díj jelöltjeit 3270
article hegyvidek/keruleti-hirek/arad-hegyvidek ?folderID=5669 ?folderID=2151&amp;objectID=5011529 Arad a Hegyvidék testvérvárosa lett pz2011_intro_img Arad a Hegyvidék testvérvárosa lett 1752
article hegyvidek/keruleti-hirek/valasztok-normafa ?folderID=5667 ?folderID=2151&amp;objectID=5011501 A választók a Normafa rendbetételére szavaztak pz2011_intro_img A választók a Normafa rendbetételére szavaztak 3033
article hegyvidek/keruleti-hirek/szemelyes-tajekoztatas ?folderID=5663 ?folderID=2151&amp;objectID=5011495 Személyes tájékoztatás a Normafa-programról pz2011_intro_img Személyes tájékoztatás a Normafa-programról 3083
article hegyvidek/keruleti-hirek/normafa-applikacio ?folderID=5671 ?folderID=2151&amp;objectID=5011535 Normafa-applikáció okostelefonokra pz2011_intro_img Normafa-applikáció okostelefonokra 1512
article hegyvidek/keruleti-hirek/parterdekeken-feluli ?folderID=5661 ?folderID=2151&amp;objectID=5011489 Pártérdekeken felüli összefogás a Normafáért pz2011_intro_img Pártérdekeken felüli összefogás a Normafáért 4485
article hegyvidek/keruleti-hirek/okori-olimpia-diakokkal ?folderID=5655 ?folderID=2151&amp;objectID=5011471 Ókori olimpia diákokkal a Hegyvidéken pz2011_intro_img Ókori olimpia diákokkal a Hegyvidéken 2340
article hegyvidek/keruleti-hirek/nepszeru-muskatliosztas ?folderID=5653 ?folderID=2151&amp;objectID=5011467 Népszerű a muskátliosztás pz2011_intro_img Népszerű a muskátliosztás 1840
article hegyvidek/keruleti-hirek/mozgo-fogadoorat-tartott ?folderID=5657 ?folderID=2151&amp;objectID=5011475 Mozgó fogadóórát tartott a polgármester pz2011_intro_img Mozgó fogadóórát tartott a polgármester 4334
article hegyvidek/keruleti-hirek/elmenyekkel-teli ?folderID=5645 ?folderID=2151&amp;objectID=5011433 Élményekkel teli tavaszköszöntő az Anna-réten pz2011_intro_img Élményekkel teli tavaszköszöntő az Anna-réten 2527
article hegyvidek/keruleti-hirek/ujraavattak-eugenio ?folderID=5647 ?folderID=2151&amp;objectID=5011437 Újraavatták Eugenio Espejo szobrát pz2011_intro_img Újraavatták Eugenio Espejo szobrát 1605
article hegyvidek/keruleti-hirek/ujabb-lakossagi-forum ?folderID=5643 ?folderID=2151&amp;objectID=5011429 Újabb lakossági fórum a Normafáról pz2011_intro_img Újabb lakossági fórum a Normafáról 4587
article hegyvidek/keruleti-hirek/fatestver-program ?folderID=5639 ?folderID=2151&amp;objectID=5011405 Fatestvér Program hegyvidéki támogatással pz2011_intro_img Fatestvér Program hegyvidéki támogatással 2795
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-takaritas ?folderID=5637 ?folderID=2151&amp;objectID=5011401 Hegyvidéki takarítás négy helyszínen pz2011_intro_img Hegyvidéki takarítás négy helyszínen 2335
article hegyvidek/keruleti-hirek/kisfilm-normafa ?folderID=5635 ?folderID=2151&amp;objectID=5011395 Tájékoztató kisfilm a Normafa rendbetételéről pz2011_intro_img Tájékoztató kisfilm a Normafa rendbetételéről 0
article hegyvidek/keruleti-hirek/elkeszult-normafa ?folderID=5633 ?folderID=2151&amp;objectID=5011389 Elkészült a Normafa-program megvalósíthatósági tanulmányának első fázisa pz2011_intro_img Elkészült a Normafa-program megvalósíthatósági tanulmányának első fázisa 4424
article hegyvidek/keruleti-hirek/tamogatas-szent-ferenc ?folderID=5629 ?folderID=2151&amp;objectID=5011363 Támogatás a Szent Ferenc Kórháznak pz2011_intro_img Támogatás a Szent Ferenc Kórháznak 3388
article hegyvidek/keruleti-hirek/allamfoi-latogatas ?folderID=5665 ?folderID=2151&amp;objectID=5011497 Államfői látogatás a Normafánál pz2011_intro_img Államfői látogatás a Normafánál 3864
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozossegi-terek ?folderID=5625 ?folderID=2151&amp;objectID=5011357 Közösségi terek az iskolákban pz2011_intro_img Közösségi terek az iskolákban 2581
article hegyvidek/keruleti-hirek/nemzeti-unnep ?folderID=5623 ?folderID=2151&amp;objectID=5011353 Nemzeti ünnep a Hegyvidéken pz2011_intro_img Nemzeti ünnep a Hegyvidéken 4018
article hegyvidek/keruleti-hirek/keruleti-nyugdijasok-is ?folderID=5621 ?folderID=2151&amp;objectID=5011349 Kerületi nyugdíjasok is üdülhetnek az Erzsébet-programban pz2011_intro_img Kerületi nyugdíjasok is üdülhetnek az Erzsébet-programban 1520
article hegyvidek/keruleti-hirek/ismet-velemenyeztek-uj ?folderID=5617 ?folderID=2151&amp;objectID=5011329 Ismét véleményezték az új Kulturális Szalon terveit pz2011_intro_img Ismét véleményezték az új Kulturális Szalon terveit 3135
article hegyvidek/keruleti-hirek/bemutattak-kulturalis ?folderID=5615 ?folderID=2151&amp;objectID=5011323 Bemutatták a Kulturális Szalon új épületének terveit pz2011_intro_img Bemutatták a Kulturális Szalon új épületének terveit 4473
article hegyvidek/keruleti-hirek/bemutatkoztak-hegyvideki ?folderID=5613 ?folderID=2151&amp;objectID=5011319 Bemutatkoztak a hegyvidéki óvodák pz2011_intro_img Bemutatkoztak a hegyvidéki óvodák 1868
article hegyvidek/keruleti-hirek/tanulmanyok ?folderID=5611 ?folderID=2151&amp;objectID=5011315 Tanulmányok a helytörténeti gyűjtemény 40. évfordulójára pz2011_intro_img Tanulmányok a helytörténeti gyűjtemény 40. évfordulójára 2378
article hegyvidek/keruleti-hirek/meselnek-hegyvidek-hazai ?folderID=5609 ?folderID=2151&amp;objectID=5011311 Mesélnek a Hegyvidék házai pz2011_intro_img Mesélnek a Hegyvidék házai 2652
article hegyvidek/keruleti-hirek/kituztek-normafa ?folderID=5607 ?folderID=2151&amp;objectID=5011307 Kitűzték a Normafa-rehabilitáció legfontosabb céljait pz2011_intro_img Kitűzték a Normafa-rehabilitáció legfontosabb céljait 5613
article hegyvidek/keruleti-hirek/helyi-nepszavazasra ?folderID=5605 ?folderID=2151&amp;objectID=5011303 Helyi népszavazásra benyújtott kérdés pz2011_intro_img Helyi népszavazásra benyújtott kérdés 0
article hegyvidek/keruleti-hirek/koszonet ?folderID=5603 ?folderID=2151&amp;objectID=5011291 Köszönet a betlehemépítőknek pz2011_intro_img Köszönet a betlehemépítőknek 1655
article hegyvidek/keruleti-hirek/bemutattak-normafa ?folderID=5601 ?folderID=2151&amp;objectID=5011287 Bemutatták a Normafa-hatástanulmányt pz2011_intro_img Bemutatták a Normafa-hatástanulmányt 9836
article hegyvidek/keruleti-hirek/osszefogtak-hegyvidekiek ?folderID=5599 ?folderID=2151&amp;objectID=5011271 Összefogtak a hegyvidékiek pz2011_intro_img Összefogtak a hegyvidékiek 4385
article hegyvidek/keruleti-hirek/jotekonysagi-ebeden ?folderID=5597 ?folderID=2151&amp;objectID=5011263 Jótékonysági ebéden ünnepeltek a sérült gyerekek pz2011_intro_img Jótékonysági ebéden ünnepeltek a sérült gyerekek 3213
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozossegepito-karacsonyi ?folderID=5595 ?folderID=2151&amp;objectID=5011261 Közösségépítő karácsonyi vásár pz2011_intro_img Közösségépítő karácsonyi vásár 1133
article hegyvidek/keruleti-hirek/haborus-karok-onos-eso ?folderID=5589 ?folderID=2151&amp;objectID=5011247 Háborús károk az ónos eső miatt pz2011_intro_img Háborús károk az ónos eső miatt 908
article hegyvidek/keruleti-hirek/rtl-klub-riportja ?folderID=5593 ?folderID=2151&amp;objectID=5011255 Az RTL klub riportja a jéghelyzetről pz2011_intro_img Az RTL klub riportja a jéghelyzetről 0
article hegyvidek/keruleti-hirek/eletveszely-hegyvideken ?folderID=5591 ?folderID=2151&amp;objectID=5011249 Életveszély a Hegyvidéken pz2011_intro_img Életveszély a Hegyvidéken 0
article hegyvidek/keruleti-hirek/felavattak-hegedos ?folderID=5585 ?folderID=2151&amp;objectID=5011235 Felavatták Hegedős Károly építész emléktábláját pz2011_intro_img Felavatták Hegedős Károly építész emléktábláját 2510
article 32/rss/rss ?folderID=4995 ?folderID=2353&amp;objectID=5008339 RSS pz2011_foo_article_title RSS 4375

Az RSS a Really Simple Syndication (nagyon egyszerű információ- megosztás) rövidítése. Egy olyan formátum, amely lehetővé teszi, hogy egy honlap aktualitásairól, híreiről a webhely törzslátogatói minél gyorsabban értesüljenek. Számos alkalmazás áll rendelkezésre a különböző RSS szolgáltatók által publikált tartalmak olvasására, melyek segítségével rengeteg portál információit (csatornáit) olvashatjuk egyszerre.

&nbsp;

A következő alkalmazásokat ajánljuk az RSS elérésére:

A Pokornizoltan.hu portál a következő RSS csatornákat működteti:Nyomtatás