<![CDATA[Pokorni Zoltán | RSS]]> ]]>
Pokorni Zoltán
<![CDATA[Hihetetlen, hogy mit művelnek a szülők a Normafánál]]>https://www.pokornizoltan.hu/hegyvidek/keruleti-hirek/szulok-a-normafanal?objectParentFolderId=2139 ]]>Megkezdődik Normafán a Konkoly-Thege úti murvás parkoló rendbetétele és bővítése, ezért szerdán a területet lezárják - közölte Pokorni Zoltán XII. kerületi kerületi polgármester az InfoRádióval.

"Folyik a parkolók áthelyezése, elhatároztuk, hogy a védett övezetből, a Normafa szebb részéről, illetve ahonnan a városra nagyon szép kilátás esik, a parkolót, buszfordulót áthelyezzük egy kevésbé frekventált, kevésbé értékes területre, a Konkoly-Thege útra" - mondta a kerületvezető.

Az átalakítás már folyik, aminek érdekében néhány fát ki kellett vágni, de nem túl sokat, a parokolóhelyek száma nem is fog változni, 165 körüli marad.

Most a régi síházzal szembeni, Konkoly-Thege úti murvás parkolót zárják le, ezért arra kérnek mindenkit, hogy aki most a Normafához felmenne, ne autóval tegye azt.

Felmenni egyébként is csak korlátozottan érdemes, ugyanis lezárták a játszótereket, a kondiparkot és a tűzrakóhelyeket is.

"A járvány első hetében riasztóan sokan jelentek meg a Normafánál, jó idő is volt, sokan rémülten nézték, hogy mi lesz ebből. Kértük a látogatógat, hogy tartsanak távolságot, de ennek nem sok foganatja volt. Megjelentek a sütögetők, de a járvány idején ez nem a megfelelő

viselkedés" - ecsetelte Pokorni Zoltán, aki szomorúan értesült arról, hogy a játszótéri szalagokat a szülők letépik, hogy gyerekeiket ott hintáztathassák. A szalagokat ma már felváltották a kerítések, amelyek kihelyezésére az Anna-rétnél és a Libegőnél is szükség volt.Forrás: infostart.hu

]]>
<![CDATA[Ez nem egy film, ez a valóság]]>https://www.pokornizoltan.hu/hegyvidek/keruleti-hirek/ez-nem-egy-film-ez-a-valosag?objectParentFolderId=2139 ]]>– Mindenhol az a tanács, figyelmeztetés hallható, olvasható, hogy maradjunk otthon, mert ez a legjobb módja a vírus terjedésének lassítására. Mi is telefonon beszélgetünk, bár nem otthon, hanem a hivatalában értük utol.

– A hivatali dolgozók nagy része már otthonról végzi a munkáját, minden irodából csak egy-két döntéshozó van bent. Fokozatosan állunk át az elektronikus ügyintézésre, informatikusaink folyamatosan dolgoznak azon, hogy ez lehetséges legyen. Megnyugtató és köszönet jár azért, hogy munkatársaim biztonságos környezetben végezhetik tovább a munkájukat. Bár a legtöbb hivatalos programomat én is lemondtam, vannak megbeszélések, egyeztetések, amelyeket ebben a helyzetben sem lehet elhalasztani. Most ért véget például egy egyeztetés a képviselő-testületben mandátummal rendelkező pártok képviselőivel, amit nagyon fontosnak tartok. Elsősorban az idős hegyvidéki polgároknak nyújtott segítség részleteiről, valamint a már meghozott és a tervezett intézkedésekről tárgyaltunk, biztonságos távolságra egymástól, a most különösen fontos higiénés előírások betartásával.

– Ebben a helyzetben különösen fontos lehet az együttműködés. Eredményesnek ítéli az egyeztetést?

– Mindenki nagyon konstruktív volt, jó volt megtapasztalni, hogy ezt a helyzetet senki nem a politikai haszonszerzésre használja, mindenkit a segítés, az együttműködés szándéka vezet. A héten megalakított Hegyvidéki Segítő Központ munkájához csatlakoztak a képviselők is. A központot Fonti Krisztina alpolgármester irányítja. Így, együtt teszünk azért, hogy a legveszélyeztetettebb korosztály, a hetven év felettiek minden szükséges élelmiszert, gyógyszert megkaphassanak. Külön is szeretném megköszönni a Magyar Kétfarkú Kutyapárt vezetőinek, különösen Kovács Gergelynek a tiszteletre méltó hozzáállását: ők nagy erőkkel szervezik az önkénteseket, de nem saját bázist építenek, hanem bekapcsolódtak a Hegyvidéki Segítő Központ munkájába.

– Milyen segítséget nyújtanak az időseknek?

– Elsősorban az alapvető élelmiszerek beszerzését koordináljuk, együttműködve egy nagy élelmiszerlánc kerületi képviseletével. Emellett abban is segítünk, hogy ezek az emberek hozzájuthassanak a szükséges gyógyszereikhez, és hogy mindennap legyen meleg ebédjük. Nagyon sok önkéntes jelentkezett már, csatlakoztak egyházi, ifjúsági és civil szervezetek, a pártok képviselői. Komoly feladat ennek koordinációja, de örömmel mondhatom, hogy mindenki fegyelmezetten teszi a dolgát. Ahhoz azonban, hogy ez a segítés valóban eredményes legyen, az kell, hogy az idősek ne hagyják el otthonaikat, bármennyire nehéz is betartani ezt napokon, heteken, akár hónapokon át. De muszáj! Számukra minden perc, amit nem otthon töltenek, nagy veszélyt jelenthet. Érdemes ezt komolyan venni, mert ez nem tévéműsor, nem egy film, ez a valóság, sajnos. Igyekszünk megkönnyíteni számukra ezt az időszakot, de ahhoz, hogy tragédiák nélkül vészeljük át, az ő együttműködésükre is szükség van. Tudom, hogy sokan közülük nehezen kérnek, ismerjük az idős emberek tartását, büszkeségét. Éppen ezért arra kérek mindenkit, akinek idős ember él a szomszédjában, vagy a lakhelyéhez közel, hogy ő tegye meg az első lépést, jelezzen neki, tudassa, hogy van segítség, amire számíthat. Ezt lehet egy becsúsztatott papíron, amin akár a Hegyvidéki Segítő Központ telefonszámai szerepelnek, akár saját önkéntes felajánlásként. Túlzás nélkül mondom, hogy egy-egy ilyen felajánlás életet, életeket menthet.

– Milyen egyéb intézkedések várhatók még az önkormányzat részéről?

– Alkalmazkodunk a helyzethez, figyelemmel kísérjük a kormány és az országos operatív törzs bejelentéseit. Lemondtuk az önkormányzat kulturális és sportintézményeinek összes programját, rendezvényét, foglalkozását, nem adunk helyet semmilyen csoportos összejövetelnek. Az esküvők létszámát is maximum tíz főben határoztuk meg. Bezártuk a játszótereket is, ami nehéz döntés volt, hiszen a kényszerűen otthon maradó szülők és a gyerekek számítottak erre a lehetőségre, ami csökkenthette volna a bezártság érzését. De nem biztonságos, ezt meg kell érteni. A társas érintkezés, a csoportosulás, a közösen használt eszközök nem biztonságosak a jelenlegi helyzetben. Márpedig most az a legfőbb dolgunk, hogy vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra.]]>
<![CDATA[Megújult a Kiss János altábornagy utcai rendelő]]>https://www.pokornizoltan.hu/hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-kiss-janos?objectParentFolderId=2139Befejeződött a Kiss János altábornagy utcai háziorvosi rendelő felújítása, aminek keretében, az alaprajz racionalizálásával szellősebb, jobban kihasználható terek jöttek létre. Egy korábban itt működő, már megszűnt labor területét felhasználva újabb fektetőhelyiséget, valamint nagyobb raktárt alakítottak ki. A váró – ahol új padokat, asztalokat helyeztek ki – szintén tágasabb lett, mert kikerült innen a sok helyet foglaló pultrendszer.

A négy praxissal működő, 140 négyzetméteres háziorvosi rendelő teljes területén megújultak a burkolatok, újrafestették a falakat, átépítették a mellékhelyiségeket. A fűtési, gépészeti rendszert, valamint az elektromos hálózatot is modernizálták. Az utcafronti ablakok cseréje már megtörtént a korábbi években, ezúttal az udvari oldalon lévő, korszerűtlen nyílászárókat cserélték újakra.

„Derűs, szép helyek lettek a hegyvidéki háziorvosi rendelők, amiket az elmúlt négy évben szisztematikusan felújított az önkormányzat” – mondta el a Kiss János altábornagy utcai rendelő átadásán Pokorni Zoltán polgármester. Kitért rá, hogy utolsóként a János kórház mellett található, Szilágyi Erzsébet fasori házi gyermekorvosi rendelő épületét teszik rendbe kívül-belül, ami nem kis feladat, várhatóan idén kezdik el és jövőre fejezik be.

A polgármester kiemelte, hogy a szóban forgó rendelőépület felújítására már rendelkezésre áll a forrás: az a 300 millió forint, amit a főváros és a kormány megállapodása nyomán kap idén a XII. kerület az alapellátás fejlesztésére. Ebből az összegből a járóbeteg-ellátást segítő diagnosztikai eszközöket is vásárolna az önkormányzat.

]]>
<![CDATA[Önkormányzati segítség tűzoltóknak]]>https://www.pokornizoltan.hu/hegyvidek/keruleti-hirek/onkormanyzati-segitseg-200221?objectParentFolderId=2139 ]]>Hegyvidék területén az Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség II. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság feladata a kerület mentő tűzvédelme, a katasztrófák elleni védekezés megszervezése, a vészhelyzetek megelőzése. A kerületi önkormányzat 2016 óta minden évben ötmillió forinttal támogatja a hetven tűzoltót foglalkoztató parancsnokság munkáját, ebből kétmillió forintot jutalmazásra fordítanak, a fennmaradó összegből különböző fejlesztéseket valósítanak meg.

Ez történt az elmúlt év végén is, amikor négy kisebb helyiséget nyitottak egybe, ezzel a korábban alig 17 négyzetméteres edzőszobát több mint negyven négyzetméteresre tudták növelni. A régi falak elbontását, a betonozást, a burkolást és a festést az állomány tagjai saját kezűleg kivitelezték, egyedül az elektromos munkákat bízták külső vállalkozóra, így tudták minimalizálni a felújítás költségeit, és a lehető leghatékonyabban felhasználni a támogatást. Az önkormányzatnak köszönhetően teljesen megújították a gépparkot, többek között hipernyújtót, futópadot és háterősítő gépet vásároltak, valamint kicserélték a pihenőhelyiség foteljeit – hívta fel a figyelmet a tűzoltóparancsnokságot irányító Sebők Péter, aki hangsúlyozta, hogy a szabadidős munka nemcsak a spórolásról szól, hanem nagyszerű közösségépítő program is egyben. A parancsnok biztos abban, hogy a saját kivitelezéssel elkészült edzőteremre még jobban fog vigyázni az állomány.

Ezt a várakozást egy oktatásból vett példával erősítette meg Pokorni Zoltán. Elmondta, hogy a tapasztalatok szerint, azok az iskolai osztálytermek, közös helyiségek, amiket a szülők együttműködésével festenek ki, hosszabb ideig maradnak szépek. Az edzőteremmel kapcsolatban a polgármester mindenekelőtt arról beszélt, hogy a kerület valamennyi polgára köszönettel tartozik a tűzoltóknak, ennek egyik kifejezése az anyagi támogatás.
„Jól felfogott érdeke valamennyiünknek, hogy a riasztásokra kivonuló szakemberek kiváló fizikai állapotban legyenek. Ehhez járul hozzá a tavaly év végén megújult konditerem” – emlékeztetett a kerület első embere, majd megemlítette, hogy a plusz erőre most is szükség volt, hiszen az egyik kivonuló egység éppen az átadás ideje alatt végzett kármentesítést a heves szélviharban megsérült kerületi társasház tetején.

Dr. Varga Ferenc ehhez annyit tett hozzá, hogy lassan két évtizede mondhat köszönetet a parancsnokság Hegyvidék anyagi segítségéért.
„2003-ban, amikor átvettem a laktanyát, igencsak rossz állapotok fogadtak. Azóta az önkormányzat hozzájárulásával többek között megtörtént a tetőszigetelés, a nyílászárók cseréje, a klimatizálás, megszépültek a legénységi öltözők, modernizáltuk a szertár fűtését. Mindezt az állomány hathatós közreműködésével tettük, ami a lakosságnak is hasznot hoz, hiszen javítja a tűzoltói munka eredményességét” – sorolta a megvalósult fejlesztéseket a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója hozzátéve, hogy a hosszú évek óta tartó, sikeres együttműködés is bizonyítja, hogy kerület magáénak tekinti a parancsnokságot. Ez a megbecsülés pedig különösen fontos a kerületért dolgozó tűzoltóknak.

]]>
2137<![CDATA[Fejléc cikk]]>fejlec-cikkhttps://www.pokornizoltan.hu/fejlec-cikk?objectParentFolderId=2137fejlec-cikk
main.php?folderID= 1 1 3 4 24 2121 2351 2353

További híreink

article hegyvidek/keruleti-hirek/civil-szervezetek ?folderID=6136 ?folderID=2151&amp;objectID=5012910 A CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁVAL ÉPÜLHET MEG A TANÖSVÉNY A NORMAFÁN pz2011_intro_img A CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁVAL ÉPÜLHET MEG A TANÖSVÉNY A NORMAFÁN 11400
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozosen-emlekezunk ?folderID=6135 ?folderID=2151&amp;objectID=5012908 KÖZÖSEN EMLÉKEZÜNK AZ OSTROM ÁLDOZATAIRA pz2011_intro_img KÖZÖSEN EMLÉKEZÜNK AZ OSTROM ÁLDOZATAIRA 664
article hegyvidek/keruleti-hirek/cziffra-100-fesztival ?folderID=6134 ?folderID=2151&amp;objectID=5012905 CZIFFRA 100 – FESZTIVÁL ÉS EMLÉKÉV pz2011_intro_img CZIFFRA 100 – FESZTIVÁL ÉS EMLÉKÉV 5620
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-megszepult ?folderID=6133 ?folderID=2151&amp;objectID=5012903 ÁTADTÁK A MEGSZÉPÜLT GYÓGYFŰ UTCÁT pz2011_intro_img ÁTADTÁK A MEGSZÉPÜLT GYÓGYFŰ UTCÁT 5614
article hegyvidek/keruleti-hirek/peldaerteku ?folderID=6130 ?folderID=2151&amp;objectID=5012897 Példaértékű együttműködés Budakeszi, a II. és a XII.kerület közlekedési problémáinak megoldásáért pz2011_intro_img Példaértékű együttműködés Budakeszi, a II. és a XII.kerület közlekedési problémáinak megoldásáért 2854
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-park-nyilt-normafanal ?folderID=6132 ?folderID=2151&amp;objectID=5012901 Új park nyílt a Normafánál a romos hotel helyén pz2011_intro_img Új park nyílt a Normafánál a romos hotel helyén 9829
article hegyvidek/keruleti-hirek/vedomaszk ?folderID=6131 ?folderID=2151&amp;objectID=5012899 Védőmaszk a szakrendeléseknek pz2011_intro_img Védőmaszk a szakrendeléseknek 2924
article hegyvidek/keruleti-hirek/szulok-a-normafanal ?folderID=6129 ?folderID=2151&amp;objectID=5012883 Hihetetlen, hogy mit művelnek a szülők a Normafánál pz2011_intro_img Hihetetlen, hogy mit művelnek a szülők a Normafánál 2329
article hegyvidek/keruleti-hirek/ez-nem-egy-film-ez-a-valosag ?folderID=6125 ?folderID=2151&amp;objectID=5012875 Ez nem egy film, ez a valóság pz2011_intro_img Ez nem egy film, ez a valóság 7314
article hegyvidek/keruleti-hirek/level-hegyvideki ?folderID=6123 ?folderID=2151&amp;objectID=5012871 Levél a Hegyvidéki Polgárokhoz pz2011_intro_img Levél a Hegyvidéki Polgárokhoz 3295
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-kiss-janos ?folderID=6121 ?folderID=2151&amp;objectID=5012867 Megújult a Kiss János altábornagy utcai rendelő pz2011_intro_img Megújult a Kiss János altábornagy utcai rendelő 2628
article hegyvidek/keruleti-hirek/maszofal-hajnoczy ?folderID=6119 ?folderID=2151&amp;objectID=5012863 Mászófal a Hajnóczy utcában pz2011_intro_img Mászófal a Hajnóczy utcában 5106
article hegyvidek/keruleti-hirek/onkormanyzati-segitseg-200221 ?folderID=6117 ?folderID=2151&amp;objectID=5012859 Önkormányzati segítség tűzoltóknak pz2011_intro_img Önkormányzati segítség tűzoltóknak 5102
article hegyvidek/keruleti-hirek/elektromos-kisbuszt ?folderID=6115 ?folderID=2151&amp;objectID=5012891 Elektromos kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház pz2011_intro_img Elektromos kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház 3602
article hegyvidek/keruleti-hirek/megszepult-deres-utcai ?folderID=6113 ?folderID=2151&amp;objectID=5012849 Megszépült a Deres utcai játszótér pz2011_intro_img Megszépült a Deres utcai játszótér 2031
article hegyvidek/keruleti-hirek/megszepult-mom-sport ?folderID=6111 ?folderID=2151&amp;objectID=5012845 Megszépült a MOM Sport uszodája pz2011_intro_img Megszépült a MOM Sport uszodája 1745
article hegyvidek/keruleti-hirek/felavattak-zugligeti ?folderID=6101 ?folderID=2151&amp;objectID=5012813 Felavatták a Zugligeti Általános Iskola új épületét pz2011_intro_img Felavatták a Zugligeti Általános Iskola új épületét 10436
article hegyvidek/keruleti-hirek/tematikus-jatszoter ?folderID=6093 ?folderID=2151&amp;objectID=5012775 Tematikus játszótér épült a Kútvölgyi úton pz2011_intro_img Tematikus játszótér épült a Kútvölgyi úton 2354
article hegyvidek/keruleti-hirek/egeszseges-budapest ?folderID=6091 ?folderID=2151&amp;objectID=5012771 Egészséges Budapest program: informatikai eszközöket kapott a Korányi Intézet pz2011_intro_img Egészséges Budapest program: informatikai eszközöket kapott a Korányi Intézet 6368
article hegyvidek/keruleti-hirek/nivodij-tablaavatas ?folderID=6089 ?folderID=2151&amp;objectID=5012767 Nívódíj táblaavatás a Lóvasút Kulturális- és Rendezvényközpontban pz2011_intro_img Nívódíj táblaavatás a Lóvasút Kulturális- és Rendezvényközpontban 6364
article hegyvidek/keruleti-hirek/elindult-hegyvideki ?folderID=6087 ?folderID=2151&amp;objectID=5012763 Elindult a Hegyvidéki Barkácsműhely pz2011_intro_img Elindult a Hegyvidéki Barkácsműhely 5434
article hegyvidek/keruleti-hirek/megnyitott-hegyvideki ?folderID=6085 ?folderID=2151&amp;objectID=5012759 Megnyitott a Hegyvidéki Ízlelő étterem pz2011_intro_img Megnyitott a Hegyvidéki Ízlelő étterem 3946
article hegyvidek/keruleti-hirek/nem-akarjuk-csokkenteni ?folderID=6083 ?folderID=2151&amp;objectID=5012755 Nem akarjuk csökkenteni a zöldterületet pz2011_intro_img Nem akarjuk csökkenteni a zöldterületet 45255
article hegyvidek/keruleti-hirek/szebb-biztonsagosabb ?folderID=6081 ?folderID=2151&amp;objectID=5012745 Szebb és még biztonságosabb lett a Városmajori futókör pz2011_intro_img Szebb és még biztonságosabb lett a Városmajori futókör 44839
article hegyvidek/keruleti-hirek/jarjunk-egyutt ?folderID=6079 ?folderID=2151&amp;objectID=5012741 Járjunk együtt! – a Hegyvidéken pz2011_intro_img Járjunk együtt! – a Hegyvidéken 3144
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-svabhegyi ?folderID=6077 ?folderID=2151&amp;objectID=5012729 Megújult a Svábhegyi Bölcsőde pz2011_intro_img Megújult a Svábhegyi Bölcsőde 4451
article hegyvidek/keruleti-hirek/zajvedo-zoldfal-epult ?folderID=6069 ?folderID=2151&amp;objectID=5012705 Zajvédő zöldfal épült a Csörsz parkban pz2011_intro_img Zajvédő zöldfal épült a Csörsz parkban 39506
article hegyvidek/keruleti-hirek/ertunk-dolgoznak-most ?folderID=6067 ?folderID=2151&amp;objectID=5012701 Értünk dolgoznak, most őket díjazták pz2011_intro_img Értünk dolgoznak, most őket díjazták 38271
article hegyvidek/keruleti-hirek/teravato-libegonel ?folderID=6063 ?folderID=2151&amp;objectID=5012693 Téravató a Libegőnél pz2011_intro_img Téravató a Libegőnél 38306
article hegyvidek/keruleti-hirek/elismeres-uj-hegyvidek ?folderID=6061 ?folderID=2151&amp;objectID=5012689 Elismerés az új Hegyvidék Galériának pz2011_intro_img Elismerés az új Hegyvidék Galériának 38808
article hegyvidek/keruleti-hirek/kibovult-tamasi-iskola ?folderID=6059 ?folderID=2151&amp;objectID=5012685 Kibővült a Tamási iskola főépülete pz2011_intro_img Kibővült a Tamási iskola főépülete 40369
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-ugocsa-utcai ?folderID=6057 ?folderID=2151&amp;objectID=5012681 Megújult az Ugocsa utcai rendelő pz2011_intro_img Megújult az Ugocsa utcai rendelő 39059
article hegyvidek/keruleti-hirek/bokretaunnep-zugligeti ?folderID=6055 ?folderID=2151&amp;objectID=5012677 Bokrétaünnep a Zugligeti iskola új épületén pz2011_intro_img Bokrétaünnep a Zugligeti iskola új épületén 38691
article hegyvidek/keruleti-hirek/unnepel-termeszetvedelem ?folderID=6053 ?folderID=2151&amp;objectID=5012673 Ünnepel a természetvédelem pz2011_intro_img Ünnepel a természetvédelem 38366
article hegyvidek/keruleti-hirek/fejlesztes-integracio ?folderID=6051 ?folderID=2151&amp;objectID=5012669 Fejlesztés és integráció pz2011_intro_img Fejlesztés és integráció 40882
article hegyvidek/keruleti-hirek/90-eves-dr-bernath ?folderID=6049 ?folderID=2151&amp;objectID=5012665 A 90 éves dr. Bernáth Zoltán köszöntése pz2011_intro_img A 90 éves dr. Bernáth Zoltán köszöntése 38529
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-uj-futokort ?folderID=6047 ?folderID=2151&amp;objectID=5012661 Átadták az új futókört a Gesztenyéskertben pz2011_intro_img Átadták az új futókört a Gesztenyéskertben 38904
article hegyvidek/keruleti-hirek/folytatodik-parbeszed ?folderID=6045 ?folderID=2151&amp;objectID=5012657 Folytatódik a párbeszéd a Déli jövőjéről pz2011_intro_img Folytatódik a párbeszéd a Déli jövőjéről 40904
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgarunk-lett-20181011-1 ?folderID=6043 ?folderID=2151&amp;objectID=5012653 Díszpolgárunk lett Tokody Ilona operaénekes pz2011_intro_img Díszpolgárunk lett Tokody Ilona operaénekes 39022
article hegyvidek/keruleti-hirek/pilsudski-szobrot ?folderID=6041 ?folderID=2151&amp;objectID=5012649 Piłsudski-szobrot avattak a Csörsz parkban pz2011_intro_img Piłsudski-szobrot avattak a Csörsz parkban 41796
article hegyvidek/keruleti-hirek/unnepelyesen-is-atadtak-180924 ?folderID=6039 ?folderID=2151&amp;objectID=5012645 Ünnepélyesen is átadták a Kulturális Szalont pz2011_intro_img Ünnepélyesen is átadták a Kulturális Szalont 46656
article hegyvidek/keruleti-hirek/kardioosveny-nyilt ?folderID=6035 ?folderID=2151&amp;objectID=5012637 Kardióösvény nyílt a Normafán pz2011_intro_img Kardióösvény nyílt a Normafán 43230
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-kulturalis ?folderID=6033 ?folderID=2151&amp;objectID=5012633 Megújult a Kulturális Szalon pz2011_intro_img Megújult a Kulturális Szalon 40270
article hegyvidek/keruleti-hirek/gyalogosbaleseteket ?folderID=6031 ?folderID=2151&amp;objectID=5012629 Gyalogosbaleseteket segít elkerülni Zizi, az okos zebralány pz2011_intro_img Gyalogosbaleseteket segít elkerülni Zizi, az okos zebralány 39005
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-csorsz-park ?folderID=6029 ?folderID=2151&amp;objectID=5012625 Átadták a Csörsz park megújult játszóterét pz2011_intro_img Átadták a Csörsz park megújult játszóterét 4022
article hegyvidek/keruleti-hirek/libegok-ejszakaja ?folderID=6027 ?folderID=2151&amp;objectID=5012621 Libegők Éjszakája csillaghullás idején pz2011_intro_img Libegők Éjszakája csillaghullás idején 37876
article hegyvidek/keruleti-hirek/keruletunk-diszpolgara ?folderID=6025 ?folderID=2151&amp;objectID=5012617 Kerületünk díszpolgára lett dr. Hermann Róbert történész pz2011_intro_img Kerületünk díszpolgára lett dr. Hermann Róbert történész 3464
article hegyvidek/keruleti-hirek/szorakozva-tanulhattak ?folderID=6023 ?folderID=2151&amp;objectID=5012613 Szórakozva tanulhattak a hegyvidéki családok pz2011_intro_img Szórakozva tanulhattak a hegyvidéki családok 41125
article hegyvidek/keruleti-hirek/32-ezer-to-muskatli ?folderID=6021 ?folderID=2151&amp;objectID=5012609 32 ezer tő muskátli talált gazdára pz2011_intro_img 32 ezer tő muskátli talált gazdára 2682
article hegyvidek/keruleti-hirek/megnyilt-mome-media ?folderID=6019 ?folderID=2151&amp;objectID=5012605 Megnyílt a MOME Média- és Műteremháza pz2011_intro_img Megnyílt a MOME Média- és Műteremháza 45414
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-rendelobe-koltozott ?folderID=6017 ?folderID=2151&amp;objectID=5012601 Új rendelőbe költözött a háziorvosi ügyelet pz2011_intro_img Új rendelőbe költözött a háziorvosi ügyelet 38619
article hegyvidek/keruleti-hirek/onkormanyzati-segitseg ?folderID=6015 ?folderID=2151&amp;objectID=5012597 Önkormányzati segítség a hegyvidéki rendőrségnek pz2011_intro_img Önkormányzati segítség a hegyvidéki rendőrségnek 38587
article hegyvidek/keruleti-hirek/elektronikusan-intezheto ?folderID=6013 ?folderID=2151&amp;objectID=5012593 Elektronikusan intézhető az óvodai jelentkezés pz2011_intro_img Elektronikusan intézhető az óvodai jelentkezés 43557
article hegyvidek/keruleti-hirek/osszel-nyilik-kulturalis ?folderID=6011 ?folderID=2151&amp;objectID=5012589 Ősszel nyílik a Kulturális Szalon új otthona pz2011_intro_img Ősszel nyílik a Kulturális Szalon új otthona 37133
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-racz-aladar-uti ?folderID=6009 ?folderID=2151&amp;objectID=5012585 Megújult a Rácz Aladár úti gyermekrendelő pz2011_intro_img Megújult a Rácz Aladár úti gyermekrendelő 3892
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-diakok ?folderID=6007 ?folderID=2151&amp;objectID=5012581 Hegyvidéki diákok színezték újra Sztehlo Lili ablakait pz2011_intro_img Hegyvidéki diákok színezték újra Sztehlo Lili ablakait 39302
article hegyvidek/keruleti-hirek/sajtobeszelgetes-get ?folderID=6005 ?folderID=2151&amp;objectID=5012577 SAJTÓBESZÉLGETÉS A GET CLOSER JAZZFESZTIVÁLRÓL pz2011_intro_img SAJTÓBESZÉLGETÉS A GET CLOSER JAZZFESZTIVÁLRÓL 37943
article hegyvidek/keruleti-hirek/onvedelem-felsofokon ?folderID=6003 ?folderID=2151&amp;objectID=5012573 ONvédelem felsőfokon pz2011_intro_img ONvédelem felsőfokon 39366
article hegyvidek/keruleti-hirek/okos-oszlopot-is ?folderID=6001 ?folderID=2151&amp;objectID=5012569 Okos oszlopot is elhelyeztek a MOMkult megújult játszóterén pz2011_intro_img Okos oszlopot is elhelyeztek a MOMkult megújult játszóterén 38122
article hegyvidek/keruleti-hirek/parizs-vonzasaban ?folderID=5999 ?folderID=2151&amp;objectID=5012563 Párizs vonzásában pz2011_intro_img Párizs vonzásában 38175
article hegyvidek/keruleti-hirek/50-eves-gennaro-verolino ?folderID=5997 ?folderID=2151&amp;objectID=5012553 50 éves a Gennaro Verolino iskola pz2011_intro_img 50 éves a Gennaro Verolino iskola 2649
article hegyvidek/keruleti-hirek/egyensulyban-onmagunkkal ?folderID=5995 ?folderID=2151&amp;objectID=5012549 Egyensúlyban önmagunkkal pz2011_intro_img Egyensúlyban önmagunkkal 2273
article hegyvidek/keruleti-hirek/makk-vii-hegyvidekiek ?folderID=5993 ?folderID=2151&amp;objectID=5012545 A Makk VII a hegyvidékiek kedvenc étterme pz2011_intro_img A Makk VII a hegyvidékiek kedvenc étterme 44853
article hegyvidek/keruleti-hirek/unnepseg-reformacio ?folderID=5989 ?folderID=2151&amp;objectID=5012535 Ünnepség a reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából pz2011_intro_img Ünnepség a reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából 38235
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-pedagogusokat ?folderID=5987 ?folderID=2151&amp;objectID=5012531 Hegyvidéki pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön pz2011_intro_img Hegyvidéki pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön 41964
article hegyvidek/keruleti-hirek/humor-jatek ?folderID=5985 ?folderID=2151&amp;objectID=5012527 Humor és játék pz2011_intro_img Humor és játék 2952
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-tamasi-aron ?folderID=5983 ?folderID=2151&amp;objectID=5012521 Átadták a Tamási Áron iskola legújabb épületét pz2011_intro_img Átadták a Tamási Áron iskola legújabb épületét 38854
article hegyvidek/keruleti-hirek/terepjarot-kapott ?folderID=5981 ?folderID=2151&amp;objectID=5012517 Terepjárót kapott a tűzoltóság pz2011_intro_img Terepjárót kapott a tűzoltóság 37828
article hegyvidek/keruleti-hirek/megeloztek-fogaskerekut ?folderID=5979 ?folderID=2151&amp;objectID=5012513 Megelőzték a fogaskerekűt pz2011_intro_img Megelőzték a fogaskerekűt 3787
article hegyvidek/keruleti-hirek/okosmeres ?folderID=5977 ?folderID=2151&amp;objectID=5012509 Okosmérés és szemléletformálás a hegyvidéki középületekben pz2011_intro_img Okosmérés és szemléletformálás a hegyvidéki középületekben 39970
article hegyvidek/keruleti-hirek/felkoszontottek-20171021-1 ?folderID=5975 ?folderID=2151&amp;objectID=5012505 Felköszöntötték a hegyvidéki szépkorúakat pz2011_intro_img Felköszöntötték a hegyvidéki szépkorúakat 3521
article hegyvidek/keruleti-hirek/2018-as-cziffra ?folderID=5971 ?folderID=2151&amp;objectID=5012497 A 2018-as Cziffra Fesztivál nem csak februári programokról fog szólni pz2011_intro_img A 2018-as Cziffra Fesztivál nem csak februári programokról fog szólni 44501
article hegyvidek/keruleti-hirek/vonulo-felhok-folott ?folderID=5969 ?folderID=2151&amp;objectID=5012493 „A vonuló felhők fölött örökké kék az ég” pz2011_intro_img „A vonuló felhők fölött örökké kék az ég” 3139
article hegyvidek/keruleti-hirek/hatarido-elott-elkeszult ?folderID=5967 ?folderID=2151&amp;objectID=5012489 Határidő előtt elkészült a Határőr út felújítása pz2011_intro_img Határidő előtt elkészült a Határőr út felújítása 1551
article hegyvidek/keruleti-hirek/megnyilt-lovasut ?folderID=5965 ?folderID=2151&amp;objectID=5012485 Megnyílt a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont pz2011_intro_img Megnyílt a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont 47856
article hegyvidek/keruleti-hirek/napelemek-termelnek ?folderID=5963 ?folderID=2151&amp;objectID=5012481 Napelemek termelnek áramot a megújult Fekete iskolában pz2011_intro_img Napelemek termelnek áramot a megújult Fekete iskolában 2687
article hegyvidek/keruleti-hirek/huseges-pasztor-kivalo ?folderID=5961 ?folderID=2151&amp;objectID=5012475 Hűséges pásztor és kiváló polgár pz2011_intro_img Hűséges pásztor és kiváló polgár 3994
article hegyvidek/keruleti-hirek/krisztik-csaba ?folderID=5957 ?folderID=2151&amp;objectID=5012465 Krisztik Csaba színművész kapta a Kaszás Attila-Díjat pz2011_intro_img Krisztik Csaba színművész kapta a Kaszás Attila-Díjat 4529
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozossegi-hazat-avattak ?folderID=5953 ?folderID=2151&amp;objectID=5012447 Közösségi házat avattak az Apor Vilmos téren pz2011_intro_img Közösségi házat avattak az Apor Vilmos téren 3231
article hegyvidek/keruleti-hirek/diplomaoszto ?folderID=5949 ?folderID=2151&amp;objectID=5012433 Diplomaosztó szépkorúaknak pz2011_intro_img Diplomaosztó szépkorúaknak 2893
article hegyvidek/keruleti-hirek/linda-lett-honap ?folderID=5947 ?folderID=2151&amp;objectID=5012429 Linda lett a hónap hegyvidéki babája pz2011_intro_img Linda lett a hónap hegyvidéki babája 2785
article hegyvidek/keruleti-hirek/tobb-mint-tudos ?folderID=5941 ?folderID=2151&amp;objectID=5012411 Több mint tudós pz2011_intro_img Több mint tudós 3343
article hegyvidek/keruleti-hirek/orszagos-zold-civilek ?folderID=5937 ?folderID=2151&amp;objectID=5012403 Országos zöld civilek a Hegyvidéken pz2011_intro_img Országos zöld civilek a Hegyvidéken 3358
article hegyvidek/keruleti-hirek/megunhatatlan-muskatli ?folderID=5935 ?folderID=2151&amp;objectID=5012399 Megunhatatlan a muskátli – Egyetlen tő sem maradt gazdátlanul pz2011_intro_img Megunhatatlan a muskátli – Egyetlen tő sem maradt gazdátlanul 3353
article hegyvidek/keruleti-hirek/bokretaunnep-tamasi-aron ?folderID=5933 ?folderID=2151&amp;objectID=5012395 Bokrétaünnep a Tamási Áron iskolában pz2011_intro_img Bokrétaünnep a Tamási Áron iskolában 3996
article hegyvidek/keruleti-hirek/egy-kulonleges-fesztival ?folderID=5931 ?folderID=2151&amp;objectID=5012391 Egy különleges fesztivál pz2011_intro_img Egy különleges fesztivál 4393
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-diakok-okori-20170525-1 ?folderID=5929 ?folderID=2151&amp;objectID=5012387 Hegyvidéki diákok az ókori játékokon pz2011_intro_img Hegyvidéki diákok az ókori játékokon 3624
article hegyvidek/keruleti-hirek/serult-gyermekek ?folderID=5927 ?folderID=2151&amp;objectID=5012383 Sérült gyermekek fejlesztését támogatták a hegyvidékiek pz2011_intro_img Sérült gyermekek fejlesztését támogatták a hegyvidékiek 3867
article hegyvidek/keruleti-hirek/elkeszultek-otthon ?folderID=5925 ?folderID=2151&amp;objectID=5012379 Elkészültek az „Otthon megöregedni” program mintalakásai pz2011_intro_img Elkészültek az „Otthon megöregedni” program mintalakásai 2201
article hegyvidek/keruleti-hirek/elindult-normafa ?folderID=5923 ?folderID=2151&amp;objectID=5012373 Elindult a Normafa Futóklub pz2011_intro_img Elindult a Normafa Futóklub 3311
article hegyvidek/keruleti-hirek/mindig-papp-laci ?folderID=5921 ?folderID=2151&amp;objectID=5012369 Még mindig Papp Laci pz2011_intro_img Még mindig Papp Laci 3422
article hegyvidek/keruleti-hirek/get-closer-budapest-20170509-1 ?folderID=5919 ?folderID=2151&amp;objectID=5012365 Get Closer Budapest Jazzfest másodszor a MOMkult-ban pz2011_intro_img Get Closer Budapest Jazzfest másodszor a MOMkult-ban 2388
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-helyre-koltozott ?folderID=5917 ?folderID=2151&amp;objectID=5012361 Új helyre költözött a kibővült pedagógiai szakszolgálat pz2011_intro_img Új helyre költözött a kibővült pedagógiai szakszolgálat 2454
article hegyvidek/keruleti-hirek/isten-hozta-kis-nandit ?folderID=5915 ?folderID=2151&amp;objectID=5012355 Isten hozta a kis Nándit! pz2011_intro_img Isten hozta a kis Nándit! 1624
article hegyvidek/keruleti-hirek/dijakat-adtak-at-nemzeti ?folderID=5913 ?folderID=2151&amp;objectID=5012349 Díjakat adtak át nemzeti ünnepünk alkalmából pz2011_intro_img Díjakat adtak át nemzeti ünnepünk alkalmából 5579
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-gyermekorvosi-rendelo ?folderID=5911 ?folderID=2151&amp;objectID=5012339 Új gyermekorvosi rendelő nyílik a Böszörményi úton pz2011_intro_img Új gyermekorvosi rendelő nyílik a Böszörményi úton 3001
article hegyvidek/keruleti-hirek/tobb-mint-otszazzal ?folderID=5909 ?folderID=2151&amp;objectID=5012335 Több mint ötszázzal bővült az óvodai férőhelyek száma pz2011_intro_img Több mint ötszázzal bővült az óvodai férőhelyek száma 5454
article hegyvidek/keruleti-hirek/budai-egyhazkozsegek-20170318-1 ?folderID=5907 ?folderID=2151&amp;objectID=5012331 Budai Egyházközségek Farsangi Bálja pz2011_intro_img Budai Egyházközségek Farsangi Bálja 3101
article hegyvidek/keruleti-hirek/betegszallito-kisbuszt ?folderID=5905 ?folderID=2151&amp;objectID=5012327 Betegszállító kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház pz2011_intro_img Betegszállító kisbuszt kapott a Szent Ferenc Kórház 2919
article hegyvidek/keruleti-hirek/jeles-nap-kituno ?folderID=5903 ?folderID=2151&amp;objectID=5012323 Jeles nap, kitűnő hangulat – így mulattak a hegyvidéki pedagógusok pz2011_intro_img Jeles nap, kitűnő hangulat – így mulattak a hegyvidéki pedagógusok 3026
article hegyvidek/keruleti-hirek/dr-bathory-katalin-90 ?folderID=5899 ?folderID=2151&amp;objectID=5012315 Dr. Báthory Katalin 90 esztendős pz2011_intro_img Dr. Báthory Katalin 90 esztendős 2837
article hegyvidek/keruleti-hirek/advent-hegyvideken-mom ?folderID=5897 ?folderID=2151&amp;objectID=5012311 „Advent a Hegyvidéken” a MOM-ban pz2011_intro_img „Advent a Hegyvidéken” a MOM-ban 2429
article hegyvidek/keruleti-hirek/kutatointezetkent-ujult ?folderID=5895 ?folderID=2151&amp;objectID=5012307 Kutatóintézetként újult meg Hild József egykori otthona pz2011_intro_img Kutatóintézetként újult meg Hild József egykori otthona 2300
article hegyvidek/keruleti-hirek/vilagsztarok-hegyvideken ?folderID=5891 ?folderID=2151&amp;objectID=5012299 Világsztárok a Hegyvidéken pz2011_intro_img Világsztárok a Hegyvidéken 1970
article hegyvidek/keruleti-hirek/takarokat-kaptak ?folderID=5889 ?folderID=2151&amp;objectID=5012295 Takarókat kaptak a hajléktalanok pz2011_intro_img Takarókat kaptak a hajléktalanok 3236
article hegyvidek/keruleti-hirek/zold-irodat-nyitott ?folderID=5885 ?folderID=2151&amp;objectID=5012287 Zöld Irodát nyitott az önkormányzat pz2011_intro_img Zöld Irodát nyitott az önkormányzat 2484
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozosen-kell-kialakitani ?folderID=5883 ?folderID=2151&amp;objectID=5012283 Közösen kell kialakítani az erdőhasználat szabályait pz2011_intro_img Közösen kell kialakítani az erdőhasználat szabályait 5571
article hegyvidek/keruleti-hirek/marvany-utcai-legjobb ?folderID=5881 ?folderID=2151&amp;objectID=5012279 Márvány utcai a legjobb hegyvidéki húsbolt pz2011_intro_img Márvány utcai a legjobb hegyvidéki húsbolt 2443
article hegyvidek/keruleti-hirek/papp-laszlora-emlekeztek ?folderID=5879 ?folderID=2151&amp;objectID=5012275 Papp Lászlóra emlékeztek pz2011_intro_img Papp Lászlóra emlékeztek 4674
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-kotettel-gazdagodott ?folderID=5877 ?folderID=2151&amp;objectID=5012271 Új kötettel gazdagodott a kerület helytörténeti irodalma pz2011_intro_img Új kötettel gazdagodott a kerület helytörténeti irodalma 1733
article hegyvidek/keruleti-hirek/szobrot-avattak-1956-os ?folderID=5873 ?folderID=2151&amp;objectID=5012263 Szobrot avattak az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján pz2011_intro_img Szobrot avattak az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján 8417
article hegyvidek/keruleti-hirek/aktiv-idoskor-161025 ?folderID=5875 ?folderID=2151&amp;objectID=5012265 AKTÍV IDŐSKOR – KONFERENCIA AZ ÖNKÉNTESSÉGRŐL pz2011_intro_img AKTÍV IDŐSKOR – KONFERENCIA AZ ÖNKÉNTESSÉGRŐL 4583
article hegyvidek/keruleti-hirek/tehetseggondozas ?folderID=5869 ?folderID=2151&amp;objectID=5012255 Tehetséggondozás és mesepedagógia a Budai Oktatási Napokon pz2011_intro_img Tehetséggondozás és mesepedagógia a Budai Oktatási Napokon 3075
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-megujult-matyas ?folderID=5867 ?folderID=2151&amp;objectID=5012251 Átadták a megújult Mátyás király utat pz2011_intro_img Átadták a megújult Mátyás király utat 2458
article hegyvidek/keruleti-hirek/idoseket-unnepeltek ?folderID=5865 ?folderID=2151&amp;objectID=5012247 Az időseket ünnepelték pz2011_intro_img Az időseket ünnepelték 2524
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-futoutat-adtak-at ?folderID=5863 ?folderID=2151&amp;objectID=5012243 Új futóutat adtak át a Normafánál pz2011_intro_img Új futóutat adtak át a Normafánál 3582
article hegyvidek/keruleti-hirek/jatszoter-fitneszpark ?folderID=5861 ?folderID=2151&amp;objectID=5012239 Játszótér és fitneszpark épült a Városkútnál pz2011_intro_img Játszótér és fitneszpark épült a Városkútnál 1878
article hegyvidek/keruleti-hirek/cziffra-gyorgy-fesztival-20161006-1 ?folderID=5859 ?folderID=2151&amp;objectID=5012235 Cziffra György Fesztivál februárban pz2011_intro_img Cziffra György Fesztivál februárban 2016
article hegyvidek/keruleti-hirek/fejlesztesek-fekete ?folderID=5857 ?folderID=2151&amp;objectID=5012229 Fejlesztések a Fekete István iskolában pz2011_intro_img Fejlesztések a Fekete István iskolában 2269
article hegyvidek/keruleti-hirek/ujabb-kozlekekedesi ?folderID=5853 ?folderID=2151&amp;objectID=5012221 Újabb közlekekedési csomópont vált biztonságosabbá a Hegyvidéken pz2011_intro_img Újabb közlekekedési csomópont vált biztonságosabbá a Hegyvidéken 2993
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgari-cimet-kapott-20160922-1 ?folderID=5851 ?folderID=2151&amp;objectID=5012217 Díszpolgári címet kapott dr. Báthory Katalin vegyészmérnök pz2011_intro_img Díszpolgári címet kapott dr. Báthory Katalin vegyészmérnök 4544
article hegyvidek/keruleti-hirek/futokor-uj-tanterem ?folderID=5849 ?folderID=2151&amp;objectID=5012213 Futókör és új tanterem a Zugligeti iskolában pz2011_intro_img Futókör és új tanterem a Zugligeti iskolában 2359
article hegyvidek/keruleti-hirek/boldog-terez-anya ?folderID=5847 ?folderID=2151&amp;objectID=5012209 Boldog Teréz anya szentté avatása pz2011_intro_img Boldog Teréz anya szentté avatása 2095
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvidekiek-kedvence ?folderID=5845 ?folderID=2151&amp;objectID=5012205 A hegyvidékiek kedvence a Fragola fagylaltozó pz2011_intro_img A hegyvidékiek kedvence a Fragola fagylaltozó 3174
article hegyvidek/keruleti-hirek/europai-egyuttmukodes ?folderID=5843 ?folderID=2151&amp;objectID=5012201 Európai együttműködés a városi zöldövezetekért pz2011_intro_img Európai együttműködés a városi zöldövezetekért 2462
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgari-cimmel ?folderID=5841 ?folderID=2151&amp;objectID=5012197 Díszpolgári címmel tüntették ki Huszti Péter színművészt pz2011_intro_img Díszpolgári címmel tüntették ki Huszti Péter színművészt 2291
article hegyvidek/keruleti-hirek/megujult-margareta ?folderID=5839 ?folderID=2151&amp;objectID=5012191 Megújult a Margaréta-játszótér pz2011_intro_img Megújult a Margaréta-játszótér 1558
article hegyvidek/keruleti-hirek/intezmenyvezetoi ?folderID=5837 ?folderID=2151&amp;objectID=5012187 Intézményvezetői tanévzáró gála pz2011_intro_img Intézményvezetői tanévzáró gála 2949
article hegyvidek/keruleti-hirek/bemutattak-kaszas-attila-160713 ?folderID=5835 ?folderID=2151&amp;objectID=5012183 Bemutatták a Kaszás Attila-díj három idei jelöltjét pz2011_intro_img Bemutatták a Kaszás Attila-díj három idei jelöltjét 2321
article hegyvidek/keruleti-hirek/menza-program-kozossegi ?folderID=5833 ?folderID=2151&amp;objectID=5012179 Menza Program – közösségi terek szervezése közösségi tervezésben pz2011_intro_img Menza Program – közösségi terek szervezése közösségi tervezésben 2674
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-megujult-eden ?folderID=5831 ?folderID=2151&amp;objectID=5012175 Átadták a megújult Éden Társasházat pz2011_intro_img Átadták a megújult Éden Társasházat 3004
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-diakok-okori ?folderID=5829 ?folderID=2151&amp;objectID=5012171 Hegyvidéki diákok az ókori olimpián pz2011_intro_img Hegyvidéki diákok az ókori olimpián 3174
article hegyvidek/keruleti-hirek/dijaztak-legjobb ?folderID=5827 ?folderID=2151&amp;objectID=5012167 Díjazták a legjobb normafai pavilonterveket pz2011_intro_img Díjazták a legjobb normafai pavilonterveket 3567
article hegyvidek/keruleti-hirek/keruleti-kerekpar ?folderID=5825 ?folderID=2151&amp;objectID=5012163 Kerületi kerékpár-regisztrációs program indult pz2011_intro_img Kerületi kerékpár-regisztrációs program indult 2157
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-hegyvidek-20160610-1 ?folderID=5821 ?folderID=2151&amp;objectID=5012153 Átadták a Hegyvidék legújabb kormányablakát pz2011_intro_img Átadták a Hegyvidék legújabb kormányablakát 5464
article hegyvidek/keruleti-hirek/ajandek-muskatlik ?folderID=5819 ?folderID=2151&amp;objectID=5012149 Ajándék muskátlik hegyvidékieknek pz2011_intro_img Ajándék muskátlik hegyvidékieknek 2806
article hegyvidek/keruleti-hirek/onkentesek-takaritottak ?folderID=5817 ?folderID=2151&amp;objectID=5012145 Önkéntesek takarították a Hegyvidéket pz2011_intro_img Önkéntesek takarították a Hegyvidéket 2641
article hegyvidek/keruleti-hirek/talalkozas-nagy-timea ?folderID=5813 ?folderID=2151&amp;objectID=5012133 Találkozás Nagy Tímea díszpolgárral pz2011_intro_img Találkozás Nagy Tímea díszpolgárral 4590
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvidek-legjobbjai ?folderID=5811 ?folderID=2151&amp;objectID=5012129 A Hegyvidék legjobbjai között a Daily Pékség pz2011_intro_img A Hegyvidék legjobbjai között a Daily Pékség 2592
article hegyvidek/keruleti-hirek/diakokat-edzoket ?folderID=5809 ?folderID=2151&amp;objectID=5012125 Diákokat, edzőket és közösségépítő személyiségeket díjaztak pz2011_intro_img Diákokat, edzőket és közösségépítő személyiségeket díjaztak 6241
article hegyvidek/keruleti-hirek/koszonet-keruleti ?folderID=5803 ?folderID=2151&amp;objectID=5012105 Köszönet a kerületi polgárőrségnek pz2011_intro_img Köszönet a kerületi polgárőrségnek 2801
article hegyvidek/keruleti-hirek/beszamolo-ejszakai ?folderID=5801 ?folderID=2151&amp;objectID=5012101 Beszámoló éjszakai műszaki-mentési és elsősegélynyújtási gyakorlatról pz2011_intro_img Beszámoló éjszakai műszaki-mentési és elsősegélynyújtási gyakorlatról 3162
article hegyvidek/keruleti-hirek/leendo-elsosok-szuleit ?folderID=5799 ?folderID=2151&amp;objectID=5012097 Leendő elsősök szüleit tájékoztatták pz2011_intro_img Leendő elsősök szüleit tájékoztatták 10596
article hegyvidek/keruleti-hirek/tovabb-epul-hegyvideki ?folderID=5797 ?folderID=2151&amp;objectID=5012093 Tovább épül a hegyvidéki térfigyelő-rendszer pz2011_intro_img Tovább épül a hegyvidéki térfigyelő-rendszer 2602
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-hegyvidek ?folderID=5795 ?folderID=2151&amp;objectID=5012089 Átadták a Hegyvidék Közbiztonságáért díjakat pz2011_intro_img Átadták a Hegyvidék Közbiztonságáért díjakat 1664
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-pedagogus-bal ?folderID=5787 ?folderID=2151&amp;objectID=5012069 Hegyvidéki pedagógus-bál pz2011_intro_img Hegyvidéki pedagógus-bál 1675
article hegyvidek/keruleti-hirek/get-closer-budapest ?folderID=5785 ?folderID=2151&amp;objectID=5012065 Get Closer Budapest – jazzfesztivál a MOM-ban pz2011_intro_img Get Closer Budapest – jazzfesztivál a MOM-ban 1960
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-kiadvany-jelent ?folderID=5783 ?folderID=2151&amp;objectID=5012061 Új kiadvány jelent meg a hegyvidéki gyermeknevelésről pz2011_intro_img Új kiadvány jelent meg a hegyvidéki gyermeknevelésről 1411
article hegyvidek/keruleti-hirek/adventi-ebeddel ?folderID=5781 ?folderID=2151&amp;objectID=5012045 Adventi ebéddel kedveskedtek a szépkorúaknak pz2011_intro_img Adventi ebéddel kedveskedtek a szépkorúaknak 1722
article hegyvidek/keruleti-hirek/atvehette-legjobbnak ?folderID=5779 ?folderID=2151&amp;objectID=5012043 Átvehette a legjobbnak járó díjat a Szépkilátás Cukrászda pz2011_intro_img Átvehette a legjobbnak járó díjat a Szépkilátás Cukrászda 2101
article hegyvidek/keruleti-hirek/75-eves-hegyvidek ?folderID=5777 ?folderID=2151&amp;objectID=5012039 75 éves a Hegyvidék pz2011_intro_img 75 éves a Hegyvidék 2241
article hegyvidek/keruleti-hirek/kivalo-tuzoltokat ?folderID=5775 ?folderID=2151&amp;objectID=5012035 Kiváló tűzoltókat jutalmaztak pz2011_intro_img Kiváló tűzoltókat jutalmaztak 1972
article hegyvidek/keruleti-hirek/otcsillagos-minosites ?folderID=5773 ?folderID=2151&amp;objectID=5012031 Ötcsillagos minősítés a MOM Sport uszodájának pz2011_intro_img Ötcsillagos minősítés a MOM Sport uszodájának 2755
article hegyvidek/keruleti-hirek/belso-feny-hegyvidek ?folderID=5771 ?folderID=2151&amp;objectID=5012019 Belső fény a Hegyvidék Galériában pz2011_intro_img Belső fény a Hegyvidék Galériában 1829
article hegyvidek/keruleti-hirek/huszeves-fejleszto ?folderID=5767 ?folderID=2151&amp;objectID=5012011 Húszéves a Fejlesztő Napközi Otthon pz2011_intro_img Húszéves a Fejlesztő Napközi Otthon 2624
article hegyvidek/keruleti-hirek/cziffra-gyorgy-fesztival ?folderID=5765 ?folderID=2151&amp;objectID=5012007 Cziffra György Fesztivál februárban pz2011_intro_img Cziffra György Fesztivál februárban 2161
article hegyvidek/keruleti-hirek/atadtak-kozossegi-teret ?folderID=5763 ?folderID=2151&amp;objectID=5011957 Átadták a közösségi teret és megnyílt az adventi vásár a Polgármesteri Hivatal előtt pz2011_intro_img Átadták a közösségi teret és megnyílt az adventi vásár a Polgármesteri Hivatal előtt 3725
article hegyvidek/keruleti-hirek/madarbarat-hegyvidek ?folderID=5759 ?folderID=2151&amp;objectID=5011949 Madárbarát Hegyvidék Program pz2011_intro_img Madárbarát Hegyvidék Program 2114
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-kontenerepulet-tamasi ?folderID=5757 ?folderID=2151&amp;objectID=5011945 Új konténerépület a Tamási Áron iskolában pz2011_intro_img Új konténerépület a Tamási Áron iskolában 2521
article hegyvidek/keruleti-hirek/nagyszabasu-energetikai ?folderID=5753 ?folderID=2151&amp;objectID=5011901 Nagyszabású energetikai felújítás az ELTE gyakorlóiskolájában pz2011_intro_img Nagyszabású energetikai felújítás az ELTE gyakorlóiskolájában 1878
article hegyvidek/keruleti-hirek/elkeszult-normafa-151130 ?folderID=5751 ?folderID=2151&amp;objectID=5011897 Elkészült a Normafa rehabilitációjának első üteme pz2011_intro_img Elkészült a Normafa rehabilitációjának első üteme 3855
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-led-kozvilagitast ?folderID=5747 ?folderID=2151&amp;objectID=5011871 Új, LED-es közvilágítást adtak át több hegyvidéki útvonalon pz2011_intro_img Új, LED-es közvilágítást adtak át több hegyvidéki útvonalon 2143
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-iranyjelzo-tablak ?folderID=5743 ?folderID=2151&amp;objectID=5011839 Új irányjelző táblák a Normafánál pz2011_intro_img Új irányjelző táblák a Normafánál 2020
article hegyvidek/keruleti-hirek/meet-the-scientist ?folderID=5741 ?folderID=2151&amp;objectID=5011835 „Meet the scientist” – programindító a Városmajori Gimnáziumban pz2011_intro_img „Meet the scientist” – programindító a Városmajori Gimnáziumban 1311
article hegyvidek/keruleti-hirek/folytatodott-kozos ?folderID=5739 ?folderID=2151&amp;objectID=5011825 Folytatódott a közös tervezés a fogyatékkal élők képviselőivel pz2011_intro_img Folytatódott a közös tervezés a fogyatékkal élők képviselőivel 5134
article hegyvidek/keruleti-hirek/egyuttmukodesi ?folderID=5737 ?folderID=2151&amp;objectID=5011823 Együttműködési megállapodás a BKK-val pz2011_intro_img Együttműködési megállapodás a BKK-val 3181
article hegyvidek/keruleti-hirek/pedagogusokat-dijaztak-151103 ?folderID=5735 ?folderID=2151&amp;objectID=5011811 Pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön pz2011_intro_img Pedagógusokat díjaztak nemzeti ünnepünkön 6119
article hegyvidek/keruleti-hirek/tulipanok-kiralyhago ?folderID=5733 ?folderID=2151&amp;objectID=5011807 Tulipánok a Királyhágó téren pz2011_intro_img Tulipánok a Királyhágó téren 1050
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-kozlekedesi ?folderID=5731 ?folderID=2151&amp;objectID=5011803 Hegyvidéki közlekedési kérdések az építészkamara konferenciáján pz2011_intro_img Hegyvidéki közlekedési kérdések az építészkamara konferenciáján 4165
article hegyvidek/keruleti-hirek/szabadidosport ?folderID=5729 ?folderID=2151&amp;objectID=5011797 Szabadidősport-konferencia az idősekért pz2011_intro_img Szabadidősport-konferencia az idősekért 4089
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-peldak ?folderID=5727 ?folderID=2151&amp;objectID=5011789 Hegyvidéki példák az éghajlatvédelmi konferencián pz2011_intro_img Hegyvidéki példák az éghajlatvédelmi konferencián 3385
article hegyvidek/keruleti-hirek/budai-nevelesi-napok ?folderID=5725 ?folderID=2151&amp;objectID=5011783 Budai Nevelési Napok pz2011_intro_img Budai Nevelési Napok 2386
article hegyvidek/keruleti-hirek/felavattak-kibovult ?folderID=5723 ?folderID=2151&amp;objectID=5011773 Felavatták a kibővült Lauder Óvodát pz2011_intro_img Felavatták a kibővült Lauder Óvodát 1320
article hegyvidek/keruleti-hirek/uj-jatszopark-mesevar ?folderID=5721 ?folderID=2151&amp;objectID=5011769 Új játszópark a Mesevár Óvodában pz2011_intro_img Új játszópark a Mesevár Óvodában 2192
article hegyvidek/keruleti-hirek/emlektabla-regoczi ?folderID=5719 ?folderID=2151&amp;objectID=5011765 Emléktábla Regőczi István tiszteletére pz2011_intro_img Emléktábla Regőczi István tiszteletére 2396
article hegyvidek/keruleti-hirek/idosek-vilagnapja ?folderID=5715 ?folderID=2151&amp;objectID=5011757 Idősek világnapja a Hegyvidéken pz2011_intro_img Idősek világnapja a Hegyvidéken 2199
article hegyvidek/keruleti-hirek/idosbarat-onkormanyzat ?folderID=5717 ?folderID=2151&amp;objectID=5011761 Idősbarát Önkormányzat díjat kapott a Hegyvidék pz2011_intro_img Idősbarát Önkormányzat díjat kapott a Hegyvidék 1599
article hegyvidek/keruleti-hirek/ovodaavato-kiss-janos ?folderID=5713 ?folderID=2151&amp;objectID=5011745 Óvodaavató a Kiss János altábornagy utcában pz2011_intro_img Óvodaavató a Kiss János altábornagy utcában 1876
article hegyvidek/keruleti-hirek/ha-esik-ha-fuj ?folderID=5711 ?folderID=2151&amp;objectID=5011711 Ha esik, ha fúj: Hegyvidéki Ősz! pz2011_intro_img Ha esik, ha fúj: Hegyvidéki Ősz! 9361
article hegyvidek/keruleti-hirek/posztumusz-diszpolgari ?folderID=5707 ?folderID=2151&amp;objectID=5011697 Posztumusz díszpolgári címet kapott Simándy József pz2011_intro_img Posztumusz díszpolgári címet kapott Simándy József 3504
article hegyvidek/keruleti-hirek/kozossegi-tervezes ?folderID=5709 ?folderID=2151&amp;objectID=5011701 Közösségi tervezés a Normafán a fogyatékkal élőkért pz2011_intro_img Közösségi tervezés a Normafán a fogyatékkal élőkért 7062
article hegyvidek/keruleti-hirek/fejlesztesek-varosmajor ?folderID=5705 ?folderID=2151&amp;objectID=5011689 Fejlesztések a Városmajor utcai sportközpontban pz2011_intro_img Fejlesztések a Városmajor utcai sportközpontban 3241
article hegyvidek/keruleti-hirek/650-millio-forintos ?folderID=5703 ?folderID=2151&amp;objectID=5011685 650 millió forintos felújítás a csillagászati intézetben pz2011_intro_img 650 millió forintos felújítás a csillagászati intézetben 1662
article hegyvidek/keruleti-hirek/meszaros-tibor-kapta ?folderID=5701 ?folderID=2151&amp;objectID=5011673 Mészáros Tibor kapta idén a Kaszás Attila-díjat pz2011_intro_img Mészáros Tibor kapta idén a Kaszás Attila-díjat 3178
article hegyvidek/keruleti-hirek/elkeszult-nemetvolgyi ?folderID=5699 ?folderID=2151&amp;objectID=5011667 Elkészült a Németvölgyi úti körforgalom pz2011_intro_img Elkészült a Németvölgyi úti körforgalom 1894
article hegyvidek/keruleti-hirek/noi-vezetok-hegyvideken ?folderID=5697 ?folderID=2151&amp;objectID=5011663 Női vezetők a Hegyvidéken pz2011_intro_img Női vezetők a Hegyvidéken 3171
article hegyvidek/keruleti-hirek/dijat-kaptak-csaladbarat ?folderID=5695 ?folderID=2151&amp;objectID=5011657 Díjat kaptak a családbarát önkormányzatok pz2011_intro_img Díjat kaptak a családbarát önkormányzatok 4644
article hegyvidek/keruleti-hirek/tornateremmel-bovul-kos ?folderID=5689 ?folderID=2151&amp;objectID=5011631 Tornateremmel bővül a Kós Károly Iskola pz2011_intro_img Tornateremmel bővül a Kós Károly Iskola 1689
article hegyvidek/keruleti-hirek/kovacs-andras ?folderID=5691 ?folderID=2151&amp;objectID=5011633 Kovács András filmrendezőt köszöntötte a polgármester pz2011_intro_img Kovács András filmrendezőt köszöntötte a polgármester 2208
article hegyvidek/keruleti-hirek/kulonleges ?folderID=5687 ?folderID=2151&amp;objectID=5011619 Különleges energiahatékonyság a MOM Kulturális Központban pz2011_intro_img Különleges energiahatékonyság a MOM Kulturális Központban 3653
article hegyvidek/keruleti-hirek/negy-kerulet ?folderID=5685 ?folderID=2151&amp;objectID=5011615 Négy kerület adományozott gépjárművet a tűzoltóknak pz2011_intro_img Négy kerület adományozott gépjárművet a tűzoltóknak 1396
article hegyvidek/keruleti-hirek/diszpolgarunk-lett ?folderID=5683 ?folderID=2151&amp;objectID=5011597 Díszpolgárunk lett Schrammel Imre pz2011_intro_img Díszpolgárunk lett Schrammel Imre 5608
article hegyvidek/keruleti-hirek/hegyvideki-napok-2015 ?folderID=5681 ?folderID=2151&amp;objectID=5011553 Hegyvidéki Napok 2015 pz2011_intro_img Hegyvidéki Napok 2015 10232
article hegyvidek/keruleti-hirek/anne-frank-naploja ?folderID=5679 ?folderID=2151&amp;objectID=5011551 Anne Frank naplója a budapesti metróban pz2011_intro_img Anne Frank naplója a budapesti metróban 2066
article hegyvidek/keruleti-hirek/szineszek-ultettek-fat ?folderID=5677 ?folderID=2151&amp;objectID=5011547 Színészek ültettek fát a Normafánál pz2011_intro_img Színészek ültettek fát a Normafánál 1390
article hegyvidek/keruleti-hirek/alairasgyujtest ?folderID=5673 ?folderID=2151&amp;objectID=5011539 Aláírásgyűjtést indítottak a János Kórház fejlesztéséért pz2011_intro_img Aláírásgyűjtést indítottak a János Kórház fejlesztéséért 3937
article hegyvidek/keruleti-hirek/bemutattak-kaszas-attila-150608 ?folderID=5675 ?folderID=2151&amp;objectID=5011543 Bemutatták a Kaszás Attila-díj jelöltjeit pz2011_intro_img Bemutatták a Kaszás Attila-díj jelöltjeit 3270
article hegyvidek/keruleti-hirek/arad-hegyvidek ?folderID=5669 ?folderID=2151&amp;objectID=5011529 Arad a Hegyvidék testvérvárosa lett pz2011_intro_img Arad a Hegyvidék testvérvárosa lett 1752
article hegyvidek/keruleti-hirek/valasztok-normafa ?folderID=5667 ?folderID=2151&amp;objectID=5011501 A választók a Normafa rendbetételére szavaztak pz2011_intro_img A választók a Normafa rendbetételére szavaztak 3033
article hegyvidek/keruleti-hirek/szemelyes-tajekoztatas ?folderID=5663 ?folderID=2151&amp;objectID=5011495 Személyes tájékoztatás a Normafa-programról pz2011_intro_img Személyes tájékoztatás a Normafa-programról 3083
article 32/rss/rss ?folderID=4995 ?folderID=2353&amp;objectID=5008339 RSS pz2011_foo_article_title RSS 4375

Az RSS a Really Simple Syndication (nagyon egyszerű információ- megosztás) rövidítése. Egy olyan formátum, amely lehetővé teszi, hogy egy honlap aktualitásairól, híreiről a webhely törzslátogatói minél gyorsabban értesüljenek. Számos alkalmazás áll rendelkezésre a különböző RSS szolgáltatók által publikált tartalmak olvasására, melyek segítségével rengeteg portál információit (csatornáit) olvashatjuk egyszerre.

&nbsp;

A következő alkalmazásokat ajánljuk az RSS elérésére:

A Pokornizoltan.hu portál a következő RSS csatornákat működteti:Nyomtatás